nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

ayyy sonunda açılmış topikkkk... bende varımmm hasta olmayı bekliyorum nisan baş hasta olcam.. polip aldırdım bu ay.. ilk tüp bebek denemem olcak ben de pco da var.. rezervler iyiymiş çok şükür.. bir aşılamam var negatiff... vitamin verdi doktor onları içiorum bu ay rahim dinlensin dedi doğum kontrol ilacı içiorum.. günler geçmior şimdiden... bir sürü kıyafet aldım ikizlerime ) şimdi sizinle beklemek daha kolay olacak! Allahım hepimize anneliği tez zamanda yaşatsın... hiç birşmizi nisan ayında geri çekirmez inşş... bize de birer ikişer melek gönderirrr ç ünkü rabbim çok büyük!

İyiyim ben sen nasılsın canım? Heyecanla nisan ayını bekliyorum.
çok iyiyim içimde umut var nasıl desem daha önceki tedavilerde ya olmazsa diyordum
şimdi de ya olmazsa ne yaparım diyorum bi rahatlık geliyo anlatamıyorum o güzel duyguyu stres hiç yok yaww

Merhaba arkadaşlar bende varım beni de alırmısınız aranıza :) nisan sonunda olacağım adetle başlıcaz tedaviye bir sorun çıkmazsa inşallah benim ikinci tedavim ilkinden 2 yaşında bir kızım var çok şükür Allah herkese nasip etsin şimdi kızıma bir kardeş daha istiyoruz rabbim isterse Konya nova fertilde yaptırcaz tedaviyi inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ben kızım için yaptırdığımız ilk tedavide elimi karnıma koyup bol bol ettiğim duayı yazmak istiyorum eğer kabul ederseniz listemizin başınada yazarmısın berceste arkadaşım
" rabbi hebli minledünke zürriyetten dayyibeten inneke semiuddua" rabbim bana katından temiz bir nesil nasip eyle muhakkak ki sen duaları işitensin
Bilen bilir Hz Zekeriya nın duasıdır 90 yaşından sonra bu duayla evladı Yahya as vermiştir rabbim ona...

hoşgeldin canım nisan yağmurlarının bereketi üstümüze olsun canım
dediğin gibi Allah büyük ve inşallah bizi kapısından boş çeviirmeyecek

hoşgeldin ne kadar güzel dualarla geldin
Allah kabul etsin inşallah bizim kabul etmemek ne haddimize bu duayı hergün okuyomusun peki
bende dua listesi yapalım istiyorumda

Hoşbuldum cnm
Bu duayı her gün her an aklıma geldikçe okuyorum müsait bir ortamsa elimi karnıma koyuyorum değilse tekrarlıyorum içimden sürekli. dua kapısının ne Zaman açık olduğunu bilemeyiz rabbim bize rahmet nazarıyla baksın hep inşallah hepimize hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin

AMİİNN inşallah canım benim
sağolasın öğrettiğin için bende yapacam artık
bu arada kızına da Allah uzun ve hayırlı ömür versin kızında tüp bebeklemi oldu

Arkadaşlar merhaba, bende 2 senedir formu takip ediyorum ama bugün artık üye olmaya karar verdim. 3 yıllık evliyimevlendiğimizden beri korunmuyoruz. Geçen sene doğal gebelik yaşadım fakat 8. haftada kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu sene eşime spermiogram testi yaptırınca sperm sayısında azlık ve morfoloji bozukluğu tespit edildi. İlk bebeğin düşmesinin nedenide muhtemelen morfoloji bozukluğu ile alakalı dendi. Şubat ayında tüp bebek tedavisine başladık. Fakat konulan ilk embriyoda kimyasal gebelik oluştu, kese oluşamadan düşük oldu. Nisan ayının başında doktoruma tekrar gideceğim. Kalan son iki embriyomu deneyeceğiz. Dualarınızda banada yer vermenizi rica ediyorum. Çocuklu arkadaşlarımla artık görüşmek istemiyorum, içime kapandım, etrafımda sürekli hamile kalan arkadaşlarım ve onların muhabbetlerinden daralmaya başladım.Umarım birbirimize destek olarak güzel haberlerimizi veririz.

AMİİNN inşallah canım benim
sağolasın öğrettiğin için bende yapacam artık
bu arada kızına da Allah uzun ve hayırlı ömür versin kızında tüp bebeklemi oldu
Estağfirullah cnm sağolasın cümlenin evladına inşallah Evet cnm kızımda tüp bebek onda da hep bu duayla birlikte Meryem suresi okudum elim karnımda kısmeti de varmış çıktı geldi kuzum darısı sizlerin tüm isteyenlerin başına inşallah :)

meryem suresini de aklıma geldikçe okumaya çalışıyorum düzenli yapamıyorum ama
inşallah canım inşallah

hakkımızda hayırlısı canım hoşgeldin buarada
zor şeyler yaşadıklaımız ama bu şekilde olumsuz durumları düşünerek
kendimizi sadece hayattan soyutluyoruz ki emin ol kendime en ağırlarını yaptım
yaklaşık 2 yıldır üzülmeme kararı aldım elbetteki bazen vuruyo hüzün ama hayatı ıskalamama
o günümü ziyan etmiyorum bu mesele için kaç kere banyoya girip ağlamıştım ki eşim görmesin oda üzülüyordu çünkü
ama şimdi bu beni etkilemiyor gerçekten bir bebeğim olsa ççok güzel olur ama Allahım nasip etmiyorsa da vardır bir bildiği
herşey olacağına varıyo çünkü olumsuzluk yok ve bebeği olan arkadaşlarımla özellikle görüşüyorum
üzüldüğümde belli ediyorum ki beni konularıya rahatsız ettiklerini bilsinler

Umarım Allah herkesin gönlüne göre versin. Hepimize bebegimizi elimize almayı nasip etsin. Bende hiç eşime belli etmemeye çalışıyorum, oda çok üzülüyor çünkü. Ama herşeyde bir hayır vardır, en güzel zamanda Allah nasip eder inş

moralini yüksek tutacaksın bunu bana dediklerinde sinir oluyordum tam bir depresyon halindeydim
sonra bir baktımki evliliğimin gençliğimin en güzel zamanlarını heba ediyorum
çünkü sadece bir şeye odaklanıyorum bebeğim olsa...
olmazsa yani bebeğim olmazsa hayatımın sonuna kadar depresyonda mı olacağım ve anı yaşıyorum her şekilde
inşallah bebeklerimiz olurda sıkıntı olmaz bu durum kimse için

4 nisan reglimin ilk günü, ilk gün doktorum gel dedi ilaçlara başlatacağız. Bende dualarıma başladım. Kimler ne zaman gidiyor doktora???

Günaydın kızlar oooo herkes nisan başı başlıyor hayırla da biter inşallah :) aslında benimde mart sonu nisan başı bir adetim daha var ama nisan sonundakini beklicem öğretmenim çünkü ay gün hesabı yapıyoruz haliyle dersler sınavlar azalsın fln diye aslında Ramazan'a karışmasa mayısı da beklerdim ilkinde öyle yapmıştım ama bu sene Ramazan daha erken gelince nisan sonu mayıs başı dedik kısmet hepimizinki kış bebişi olacak en güzeli en rahatı kış bebişi zaten ))) Amin

Bende varim ilacima bugun baslicam gonal f persembe gel dedi bakicam yeniden ohhs ne oluyo bu arada gonal f in hazir olani bi de hazirlanacak olani var mis ben hazir olanndan alicam sorun olur mu siz nasl kullandiniz bi de rezerv azligi neyden anlasiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…