Kafamda deli sorular bu tedavi ile düşün düşün düşünselam kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor hayat
ben çok iyiyim canım bu kaçıncı tedavinkiKafamda deli sorular bu tedavi ile düşün düşün düşün
Sen nasılsın?
3. Olucak buben çok iyiyim canım bu kaçıncı tedavinki
sorulrı sor işte burda cevap arayalım
ayy hadi hayırlısı inşallah Allahtan bir kızın var Allah ona uzun ömürler versin inşallah3. Olucak bu
Bi kızım var çok şükür Allaha
Kardeş isteğinden dolayı düştük yine aynı yollara
Ya olmazsa,ao süreç,hormonlar,stresi
Evde ilgi bekleyen diğer yavru
Üstesinden gelebilirmiyim diye
Yoksa halimize çok şükür
Çok şükür Allahaayy hadi hayırlısı inşallah Allahtan bir kızın var Allah ona uzun ömürler versin inşallah
üstesinden gelinmeyecek bişey yok o sürece girince bir bakmışsın bitmiş bile en önemlisi
sonuçta hamilelik olmasıbenimde 3. olacak inşallah
nerde tedavi göreceksin ankaramı istanbuldamıÇok şükür Allaha
Rabbim seninde mücadeleni en güzel be hayırlı şekilde sonuçlandırsın inş
İşte başlamadan sorular olur ya kafasında insanın öyleminolsa böylemi olsa
O merkezmi şu merkezmi
Hangi dr la başlasak gibisine
Aslında kaderimiz yazılmış değştirme şansımız yok ama insan vesvesesi işte
İstanbulda önceki tedavilerim memorial deydinerde tedavi göreceksin ankaramı istanbuldamı
İstanbulda önceki tedavilerim memorial deydi
Şimdi bahçeci düşünüyoruz
İnş hakkımızda hayırlısıhakkında hayırlısı olsun canım bende 2. tedavim memorialde olmuştu
ama bahçeci için iyi şeyler duyuyorum hakkımızda hayırlısı inşallah bence emin ellerdesin
ben ankaradayım bu sefer novaart ahmet erdem benimkide inşalllah güzel sonuçlar alırız canım
36 yaşındayım tüpler kapalı rezerv azlığı var canımİnş hakkımızda hayırlısı
Sizdeki sorun ney?
Yaşın kaç?
İnş bi sıkıntı olmadan gönül rahatlığıyla başlarsın sende tedavine36 yaşındayım tüpler kapalı rezerv azlığı var canım
inşallah tüp yapılacak zaman sorunlarımızın hepsi ortadan kalkar rahmimiz tertemiz olur da
embriyolar sımsıkı tutunurlar hep öyle dua ediyorum
ben şubatta bir tedavi oldum 1 yumi gelişti onu dondurdukİnş bi sıkıntı olmadan gönül rahatlığıyla başlarsın sende tedavine
O zaman yumurtayı embriyo yaptılarmıben şubatta bir tedavi oldum 1 yumi gelişti onu dondurduk
nisanda tekrar başlayacaz bakalım iinşallah yine gelişir de 2 emriyo koymak istiyor doktorum
embriyo oldu canım öyle dondurdukO zaman yumurtayı embriyo yaptılarmı
Yumurta olarakmı dondurdular sadece
Aslında o zaman o yumurtayı embriyo elde edip tek niye denemediniz
Şans az diye falanmı?
Hadi inş inşembriyo oldu canım öyle dondurduk
doktorum şansı artıkmak için dondurdu bugüne kadar hep tek yumim oldu ilk defa inşallah çift embriyo transferim olacak
çok üzüldüm ama yinede sevindim canım en azından hamile kalabiliyorsunBen de bugun adet oldum tedavim başladı bu ikinci. İlkinde hamile kaldım ama düşük olduşimdi Başkent Üniversitesinde Hulusi hoca ile başladık hakkımızda Hayırlısı olsun.
çok üzüldüm ama yinede sevindim canım en azından hamile kalabiliyorsun
hulusi hoca için güzel şeyler duydum hadi o zaman hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?