• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Dr. İbrahim Esinler in hastasıyım özelde. Ama tüm işlemleri hacettepe tıp fakültesinde yapacak sanırım.
ilk defa duydum doktorunu bende novaartta Ahmet hocanın hastasıyım
hakkımızda hayırlısı

bn zeynep kamilde yaptıracağım. raporda çıkarttım ilaçlarımı aldım. nisan ayındaki regl dönemimi bekliyorum. özel bir kaç tane yerle görüştüm ( bahçeci -florence nightingale- umut) içime sinmedi ekstra istekleri bitmedi histeroskopi gibi.
bir sıkıntımız görünmüyor aşılama yaptırmıştım oda tutmuştu ama düşmüştü. doktorlar tüp bebekte bir şansımızı deneyelim dediler. bakalım ne olacak nasıl olacak göreceğiz.
Merhaba,bende zeynep kamilde rapor asamasindayim.bizim problemimiz varikosel dolayisiyla sperm sayi hiz morfoloji,yok yok yani..rapor icin adetimin 3. Gunu Z.K.de yapilan ultrasonda bisey gorunmemisti ama radyomarda hsg ccektirdim bendede polip cikti,muhtemelen tüpe baslanamicak:KK61:
Sizin rapor ciktiktan sonra ilk adetinizde hemen baslanacak dedilermi yoksa devlet hastanesi oldugu icin bikac ay sonrasinami randevu veriliyor

Birde gerekli belgeleri tamamlayinca (ultrason,smear,hsg,fotograflar vs.) rapor hemen cikiyormu yoksa kurulda süründürüyolarmi

Merhaba,bende zeynep kamilde rapor asamasindayim.bizim problemimiz varikosel dolayisiyla sperm sayi hiz morfoloji,yok yok yani..rapor icin adetimin 3. Gunu Z.K.de yapilan ultrasonda bisey gorunmemisti ama radyomarda hsg ccektirdim bendede polip cikti,muhtemelen tüpe baslanamicak:KK61:
Sizin rapor ciktiktan sonra ilk adetinizde hemen baslanacak dedilermi yoksa devlet hastanesi oldugu icin bikac ay sonrasinami randevu veriliyor

Birde gerekli belgeleri tamamlayinca (ultrason,smear,hsg,fotograflar vs.) rapor hemen cikiyormu yoksa kurulda süründürüyolarmi
2 kurul var bir tüp bebek olabilir diye ikinciside ilaç için. aslında süründürmüyorlar herşey tamamsa 1-1.5 ayda rapor çıkmış oluyor sonrada ,aylardaki yoğunluğa göre 1-2 ay atabiliyor.( aylık 120 hasta ya tüp bebek yapabiliyorlarmış) ben şubat sonunda ilaç raporum çıktı nisana ilk reglinde gel dediler. tedaviye başlayacaklar.
polipin yeri önemliymiş galiba tedaviye başlamadan önce size histeroskopi yapabilirler . z.kamilde yaptırıp memnun olan bir kadına rastalamıştım.

bende bugün adet oldum kızlar 20 gün sonra doktora gidecem nisan adetinden 1 hafta önce iğneye başlayacam bant kullanacam sonra da yeni tedavi başlayacak

bende doktorumla ilk görüşmemi yaptım.hastane seçimimize de karar verdik.nisanı sabırsızlıkla bekliyorum;)

bende doktorumla ilk görüşmemi yaptım.hastane seçimimize de karar verdik.nisanı sabırsızlıkla bekliyorum:KK66:
hoşgeldin canım:KK3::KK3: ne kadar güzel çoğalıyoruz inşallah nisan hepimize uğur getirsin nisan yağmurlarının bereketi üzerimize bebek olarak şifa olsun inşallah:KK36::KK36: peki hangi hastane olacak canım kaçıncı denemen

Kızlar merhaba ben de nisan da ilk denememi yaptıracağım. sorunumuz sperm sayı azlığı. benim hormon testlerimde bir sorun çıkmadı. Bu ay birkaç gün sonra histereskopi olacağım ve nisanda inşallah bir sorun olmazsa tüp bebek. Ama sorunum şu inanılmaz bir negatiflik var üzerimde ve çok korkuyorum tedavi sürecinden . bebeğin tutunmamasından korkuyorum, düşük yapmaktan herşeyden korkuyorum. Siz bu psikolojiyiyle başa çıkabiliyor musunuz?

Kızlar merhaba ben de nisan da ilk denememi yaptıracağım. sorunumuz sperm sayı azlığı. benim hormon testlerimde bir sorun çıkmadı. Bu ay birkaç gün sonra histereskopi olacağım ve nisanda inşallah bir sorun olmazsa tüp bebek. Ama sorunum şu inanılmaz bir negatiflik var üzerimde ve çok korkuyorum tedavi sürecinden . bebeğin tutunmamasından korkuyorum, düşük yapmaktan herşeyden korkuyorum. Siz bu psikolojiyiyle başa çıkabiliyor musunuz?
hoşgeldin canım benim 2 negatifim tedavim var bu yazdan beri 2 iptal tedavim oldu canım
ama çok şükürki şubatta bir yumim oldu dondurduk nisandada ikinci başlayacak iki emriyo transferi için
nasipte ne olursa onu yaşayacaz o yüzden hiiç negatife odaklanma bu yüzden buradayız bak iyi gelecez inşallah birbirimize

sperm sayı azlığı ve yumurta rezerv düşüklüğü. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Back