nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

AMH DİYE BİR HORMON TESTİYLE CNM

BEN DE 1 NİSAN GİBİ BAŞLIYORUM İNŞŞ.. RAHİM DE İLTİHAP ÇIKAZ SA.. GÜNLER GEÇMİYOR.. KAFAYI YİCEM SÜREKLİ OKUYORUM.. VE İKİZLERİME ŞİMDİDEN CİCİŞLER ALIORUM :)

hoşgeldin canım ilk önce sendeki sorun neydi ohhs olmayı neden bu kadar merak ediyorsun hele ilk önce tedaviye başla bakalım ohhs herkeste görülmez
kaç yaşındasın inşallah ilk tedavinde de bebeğine kavuşursun

BEN DE 1 NİSAN GİBİ BAŞLIYORUM İNŞŞ.. RAHİM DE İLTİHAP ÇIKAZ SA.. GÜNLER GEÇMİYOR.. KAFAYI YİCEM SÜREKLİ OKUYORUM.. VE İKİZLERİME ŞİMDİDEN CİCİŞLER ALIORUM :)
hayırdır ne okuyorsun dua mı
bu arada neler aldın paylaşsana

Ohhs degil herseyi merak ettimden soruyorum basladim zaten tedavime ilk tedavim 27 yasndaym

Ohhs degil herseyi merak ettimden soruyorum basladim zaten tedavime ilk tedavim 27 yasndaym
hayırlı uğurlu olsun canım bende ilk tedavimde herşeyi öğrenmek istemiştim
ohhs biraz kötü bir durum olduğu için öyle yazdım bazı arkadaşlar ilk tedavide bunları anlatıp göz korkutuyorlar
neyse ohhs fazla yumurta olduğunda karın içinde sıvı toplanması oluyor canım
sorun neydi peki bu arada çok gençsin maşallah

2.5 cm lik cikolata kisti disinda bi sorun yok esinde de bende de asilama de tutmadi 1 sene daha denedik olmadi tup bebek deneyelm dedik bu sene sark gorevimiz var o yuzden batidayken yaptiralm dedk oralarda imkanlar biraz daha kisitli oldugundan insallah tutar

.
yok cnm tüp bebeği araştırıp duruorum mesala kimine 3. giin kimine 5. gün embriyosu transfer edilmiş.. bana hangisi edilecek ohs riski, iltihap çıkarmı rahim de falan die? İlkinde tutarda bir daha uğraşmam inşş.. hem çok ümitliyim hem bi tarafım korkuor.. doktor senin tutar bi problem gözükmüyor diyor inş haklı çıkar ben de meryem suresini okuyorum yasin okuyorum.. aklımdan bu bebek olayı hiç çıkmıyor.. bu ara bi motivasyonum düştü... gelsin cicişler paylaşırım cnm..

ben de pco var solda da sağda da 5-6 yumurtam var daha ilaçsız.. ben bu ohss riskine giriorum gibi.. zaten doktor aşılamadan tüp bebeğe çevirecek.. bu yüzden doktora bi gitsem bir sürü şey soracsğım... resmen bir haftadır gitmiyorum doktora die modum düştü.. beklemek gerio...

hadi hayırlısı canım ohhs genelde pco hastalarında görülüyor
inşallah öyle sıkıntılar oluşmaz
becede çikolata kisti çok sorun olmaz inşallah tabii tedavin başladı dimi ilk sonuç alacağımız isim inşallah

olsun sıkıntı yapma ohhs riskine göre doktorlar önlemini alıyor eğer böyle sorun olursa
yumileri donduruyolar bir ay dinlendiriyorlar rahmi

3. gün yumurta sayısına bağlı sen takılma olacaksa 2. günle bile tutuyo
rahme yerleştikten sonrası Allaha kalmış daha doktorlar bilmiyor neyin tutmaya sebep olduğunu
bilseler zaten tüp bebek yüzde yüz tutar
yapmamız gerekeni yapıyorsun zaten bol dua etmek ve sakin olmak stres yasak bu topiktekilere

Evet bugun 2.ignemi vurunucam.
Sabahlari kahvalti falan yapmazdm ise gelirken yapmaya basladm belki yumurtalarin gelisme yardimci olur diye insallah tutarda emeklerimiz bosa cikmaz korkuyorum bi taraftan ya tutmazsa diye bilmiyrm hayirlisi bi de rahimdeki iltihabi nerden anliyrlar

olsun sıkıntı yapma ohhs riskine göre doktorlar önlemini alıyor eğer böyle sorun olursa
yumileri donduruyolar bir ay dinlendiriyorlar rahmi
işte onu istemiyorum.. zaten şimdi bir ay rahim dinlenio.. iltihap çıkarsa bir ay daha dinlenecek.. bi de öle olursa ... sürekli öteleniyor...

Süper hayırkı olsun tedavin başlamışsın ne güzel
Rabbim mücadeleni mutlulukla taçlandırsın inş.

Ben de cuma günkü adetimle başlayacaktım fakat dün doktor 2 tane kistleşmiş yumurta gördü, tedavi iptal oldu 13 nisanda olacağım adet ile başlayacağız, umarım o zamana geçer kistlerim

Keşke bilseler :)) ne güzel olur du..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…