• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

hoşgeldin canım benim 2 negatifim tedavim var bu yazdan beri 2 iptal tedavim oldu canım
ama çok şükürki şubatta bir yumim oldu dondurduk nisandada ikinci başlayacak iki emriyo transferi için
nasipte ne olursa onu yaşayacaz o yüzden hiiç negatife odaklanma bu yüzden buradayız bak iyi gelecez inşallah birbirimize

Keşke bırakabilsem kendi haline iyice takıntılı biri oldum:KK49: Aynı zaman da kpss ye hazırlanıyorum sınav stresi de var üzerimde o yüzden biraz daha yoğun yaşıyorum sanırım stresini. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri gerçekten kadın için çok zorlu bir süreç. Eşime bakıyorum gayet rahat biz tüp bebek deneyeceğiz diye arkadaşlarına bile söylüyo üstümde daha da fazla baskı hissediyorum:KK42:

sperm sayı azlığı ve yumurta rezerv düşüklüğü. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
amin canım bende de rezerv azlığı tek yumi oluyo bende çok şükür sende kaç tane oluyor tedavide

Keşke bırakabilsem kendi haline iyice takıntılı biri oldum:KK49: Aynı zaman da kpss ye hazırlanıyorum sınav stresi de var üzerimde o yüzden biraz daha yoğun yaşıyorum sanırım stresini. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri gerçekten kadın için çok zorlu bir süreç. Eşime bakıyorum gayet rahat biz tüp bebek deneyeceğiz diye arkadaşlarına bile söylüyo üstümde daha da fazla baskı hissediyorum:KK42:
oyy kıyamam kpss ne illettir bilirim bende öğretmenim çok çalıştım o sınava inşallah atanırsın canım
herşey üstüste gelmiş inşallah herşey tek tek yoluna girer bakarsın hamile olarak girersin sınava:KK68::KK68:
abdest al bol bol canım iyi gelir insan çok rahatlıyor

30 yaşındayım cnm, sen kaç yaşındasın.ilk tedavimde sadece 3 yumurta toplanmıştı. buayki sayımda 6 oldu çok şükür. önümüzdeki ay daha da fazla olsun dye dua ediyorum;)

ben şimdi okula gidiyorum akşama görüşürüz canlarım artık liste yapayım dimi:cool:

30 yaşındayım cnm, sen kaç yaşındasın.ilk tedavimde sadece 3 yumurta toplanmıştı. buayki sayımda 6 oldu çok şükür. önümüzdeki ay daha da fazla olsun dye dua ediyorum:KK66:
ben 36 yaşındayım canım bence yumurtalarının maşallahı var
bence sonuç süper olacak Allahın izniyle:KK28::KK66::KK66:

cnm inşallah, hepimizin yüzü gülsün,Allah herseyin hayırlısı versin hepimiz için inşallah.

Adetime 7 gun var normalda gecen ay tup brbek yaptirmistim etkisi olup gecikebilirmi bi an once tedeviye baslamak istiyorum dondurulmuslarla

Adetime 7 gun var normalda gecen ay tup brbek yaptirmistim etkisi olup gecikebilirmi bi an once tedeviye baslamak istiyorum dondurulmuslarla
etkileyebilir canım stres olma sakın ama daha 7 gün varmış hele geçsin bakalım şimdiden gecikirmi diye etkileme kendini

sen neyaptın canım doktora danışacaktın diye hatırlıyorum
Sulu ultrason çekti ve rahimden parça aldı doktorum. İlk denemem negatifti rahimde bir sorun var mı diye araştırıyor. Patolojiden sonuç temiz çıkarsa nisan ayı transfer olur.

ilk tüp denememde 4 gün regl gecikmesi yaşamıştım bende.sanırım bu durum herkesin başına geliyor.

Hayırlı günler hanımlar
İnş toptan hep beraber birde hamişler grubu daha kurarız
Bi aksilik olmazsa nisanda bizde başlıyacak tedaviye inş.

selam kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor hayat :KK3::KK3::KK3:

Back