nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canim pek yattim sayilmaz ,ilk gun biraz uzun dinlendim ama yemek yedim tv izledim oyle yatakdan hic cikmamazlik yapmadim ,dunde baliga gittik esimle1 saat biseyle mesgul olduysam 1 saat dinlendim ole soyliyim

Günaydın arkadaşlar herzaman yazamasamda takipteyim sizi maşallah güzel sonuçlar alınmaya başlamış pozitifi gören arkadaşlarım tebrik ederim hepinizi rabbim sağlıklı be Salih Saliha evlatlar olmalarını nasip eder inşallah
Sizin telaşeleri gördükçe benide bir heyecan sarıyor ama daha benim adetime bir hafta var bakalım Mevla'm neyler neylerse güzel eyler diye kendimi frenliyorum ama bir ay sonrasının hayalimi kurmaktanda kendimi alamıyorum hepimizi hepimizi rabbim güldürsün dünyada da ahirette de göz aydınlığı olacak evlatlar versin inşallah hepiniz duamdasınız herkesin hanesi şenlensin neşelensin bu sene inşallah

Benim de salı 9 da transfer çok heyecanliyim yaaa ve cok korkuyorum eşim kendini çok kaptırmadan olmazsa çok uzulursun diyor surekli
Benmde saat 10 da bak dün doktr tv söylüyordu transfer anında oldgu kadar rahat oln dyr kasmayn kendnzi dedi çok.çok rahat ol cnm zatn cann acmyo bide imkan varda kalan.yumrtalari dondr orda donmus yumrta olması insan bi nevi rahatlatyo ben hissedym insallah salı günü bebsleriz Alp gelcz S3n umdnnu kaybetme hc olmasa bile dünyanın sonu degl bak ben 1 tane düşrdm SNRa donsrulms koydular 2 tane onlar da tutmadı ama inanki acı insanı guclendryo bida asla yapmam dedm ama 1 ay geçti üzerinden yine basldm pes etmycem millet 10 12 13 15 kere bile deneyen var maddi olarak evt insan çöküyor olsn degr o minik eli yüzü içn herseye Degr sen umutlu ol ama bi taraftan da olmasa da ksmet derm dw kendine sana bisey itiraf edim mi benm dondurlmslari denerden bu olmazsa naprm allah m ölürm ben ya param gücüm kalmadı dye uzulyrdm snra transfer oldu 1 hafta geçti allah işine bak ya dedm eşime ben hissetmym bişey bu tutmadı dedm oda hep kzdi paranoyak yapyn dye ama allah işte içime o boşluğu inanki yerleştirdi snra negatif alnca inanki 2 saat gözyaşı döktüm snra aman dedm napm bida denrm dmek istedgmi ne bilyrmsn allah sabrıni önceden insan a veryo hiç skma canını sen

Söyledikleri çok doğru canim acılar insanı daha çok güçlendiriyor bi daha denerim demi ya hayırlı salih evlat istiyoruz hayırlısı deyip yola çıktık hayırlısı allahtan

Benim de salı 9 da transfer çok heyecanliyim yaaa ve cok korkuyorum eşim kendini çok kaptırmadan olmazsa çok uzulursun diyor surekli
Benim de sali 12 de ins transferim:) 3. Gun yapacaklarmis. 10 yumurta toplanmis, 7 sine islem yapmislar 5 i dollenmis. Cok heycanlandim ya embriyologla konusurken

L Laylay26 tebrik ederim

N naznaz34 senin kaçıncı günün:) bugün ikinci ignemi vuracam ben 150 ile başladım salı günü kontrole gidecem sen?

Ladyblonde nerdesin??
benim 6.gunum benim, iğnelerimi vuruyorum..ben puregon 300lük olanından 250yle başladım bide şimdi ekstra başka bi iğne daha oluyıorum. ptesi yine randevum var. dr um napcak bilmiyorum :) acaba yumurta toplama gunum ne zaman bilmiyorum. herhalde vucudumun verecegi cevaba bağlı. kilom var cunku biraz malesef. bilemiyorum

Benim de sali 12 de ins transferim:) 3. Gun yapacaklarmis. 10 yumurta toplanmis, 7 sine islem yapmislar 5 i dollenmis. Cok heycanlandim ya embriyologla konusurken
Bende çok heyecanlandım sesim titredi resmen o zaman senin ne zaman toplandı yumurta

Söyledikleri çok doğru canim acılar insanı daha çok güçlendiriyor bi daha denerim demi ya hayırlı salih evlat istiyoruz hayırlısı deyip yola çıktık hayırlısı allahtan
Aynen öyle cnm ben hep hayrli sağlıklı evlat nasip et allah m diye dua ettim snra bebegm düşünce isyan eder gibi oldm snra eşim ne dedi bilyrmsn nankörsn dedi belki duan kabul oldu da o bebek bize nasp olmadı dedi baks acısi gerçekten güzeldi aslnda snra da şükretm hep

Erkekler daha olgun bu konularda bakış acıları çok farki biz duygusal baktığımız için böyle yapiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…