nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canim o nasil lakayit bi konusma minimum 6 bin para aliyolar kisi basi benim embriyolok oyle konussa hastanede rezillik cikarirdim ,salaga bak sen ya cok komik benim ki gun asiri arayip bilgi verdi ve bende arada aradim naptiniz diye
valla ben de bu gün sinir oldum aradım biz sizle dün konuşmuştuk dior ee dedim bugün düzgün bölünüyor mu kaç hücreli oldu diye aradım onu tam hatırlamıyorum... herşey yolunda yarın transfer olcak dio.. yarın hulusi hocaya anlatcam...

Canim senin kacinci gun embriyosu oluyo ?

Canim o nasil lakayit bi konusma minimum 6 bin para aliyolar kisi basi benim embriyolok oyle konussa hastanede rezillik cikarirdim ,salaga bak sen ya cok komik benim ki gun asiri arayip bilgi verdi ve bende arada aradim naptiniz diye
Kıme dıyosun canım bızım için mi aslında dedıgın gıbı ama napalım oranın proseduru ole demekkı

Bayani tersleyen embriyologa soyledim ,prosödur diye bisi olamaz canim okadar para veriyoruz biz boyle devlet hastanese doktoru gibi çemkiremezler ,siz sessiz kalirsaniz adi prosodur olur malesef kimse bizimle (hastalarla) bu sekilde konusamaz

Hanim hanim Bunlar benim yavrularim diye bi replik var buz devrinde, sen de oyle deseydin onlar benim yavrularim tabi aricam diye:))
Yaa doktorum bana onu onceden dedı merak etme cocuklarına bız senın cok ıyı bakıcaz dıye napalım bıraz sabredıcez artık bu kadar sabrettım bıraz daha beklım napım :):):)

Bayani tersleyen embriyologa soyledim ,prosödur diye bisi olamaz canim okadar para veriyoruz biz boyle devlet hastanese doktoru gibi çemkiremezler ,siz sessiz kalirsaniz adi prosodur olur malesef kimse bizimle (hastalarla) bu sekilde konusamaz
Benı tersledıgını bıle anlamadımkı kızlar sıze soledıkten sonra farkettım yanı ben hatta haklısınız dedım :) bole tuhafım iştenese yarın 6 gun oluyo cts inş ararlar

kizlar kafam cok karisik

transferden sonraki 9.gunum ve bu sabah erken gebelik testi yaptim ve net kapi gibi tek cizgi cikti..
neticede adi erken gebelik testi ,normal idrar testi olsa kana karismamis dicem...7 gun sabahi ve 8gun aksami lekelenmelerimde oldu..

kisacasi testten anlamam gereken bebegimin tutunamadigi...sizcede oyle mi?

Bende varım :) İzmir medikal park ta ilk denemem olucak :) herkese bol şanslar arkadaşlar

Yani bugün 10.günün ise bence bir kan testi yaptir. Kaçıncı gün embriyosu??

cnm erken gebelik testine güvenme.. git kan ver stres yapacaksan...

içime nasıl su serpildi anlatamam..günlerdir uyuyamıyorum..Allah ım inşallah ikimizde sevinçli haberi alırız..ben inanıyorum...çok umutluyum..
bu arada emriyo dondurmak için kalitesinin iyi olması lazım..iyi değilse dondurmanın anlamı yok..bunu hiç kafana takma..benimde yok zaten topu topu 5 tane yumurtam vardı..2. gün emriyosu benim..
gönlümüzü ferah tutalım..meleklerimiz bizimle olsun..sımsıkı tutunsunlar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…