- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 39
Canim ben onu doktoruma sordum, ideal sayi 5-10 arasi yumurta olusmasi dedi kalite acisindanSelam arkadaşlar Bugün opu oldum. İyiydi sonrasında da pek ağrım olmadı yine de dikkat ediyorum. 6 yumurta toplandı az mı? Bir sürü ilaç ve iğne verdi gebelik sonucuna kadar iğne olacakmış. Sizler ne aşamadasınız
Haber verirsin canim duzenlerizBenim transferim ay sonu yapılacağı için muhtemel test tarihim 4 Mayıs olacak:)
Benim perşembe opu olacakSelam arkadaşlar Bugün opu oldum. İyiydi sonrasında da pek ağrım olmadı yine de dikkat ediyorum. 6 yumurta toplandı az mı? Bir sürü ilaç ve iğne verdi gebelik sonucuna kadar iğne olacakmış. Sizler ne aşamadasınız
Evet inşallah olumlu sonucunu alırsın da bize de umut olursun :)Evet canim hulusi hocadayim ben de. Carsamba cagirmis beni de yine sanirim cuma toplicak benim de yumurtalari. Ben sonucumu ogrendigimde senin de yapilmis olur heralde tum islemler
Gulce27 canım bende başkenteyim Göğüşen bey de. çarşamba bekliyorum adetimi en geç perşembe 2.günü giderim inşallah:)
canım yazılarına baktım seninle durumumuz hemen hemen aynı benimde opudan sonra adet görüp sonrasında transferi yapacak senin emriyoların ne durumda merak ettim.Yok canım onlarda bı sorun yok heralde cok yumurta olusumundan sonra ohss rıskı oluyomus ondan dolayı bıdahakı ay tutma oranı daha cok oluyomus baktım arastırdım sordum sonuc bole cıkıyo
Ben de büyük ihtimal perşembe oradayım :)
1-2 gün fark eder ancak inşallah hepimiz güzel haberler veririz :) senin ilk denemen mi?Benim adette persembe gunu kizlar ikinci veya ucuncu gunu bende giderim buyuk ihtimal persembe gunune adeti denk gelen 3 kisi olduk bakalim test gunlerimizde denk gelicekmi
1-2 gün fark eder ancak inşallah hepimiz güzel haberler veririz :) senin ilk denemen mi?
Bilmiyorum ki letgo da bi tane mobilyaci paylasmis. Kizim olursa yaptircam ins:))Markası ne bunun ben çilekte buna benzer görmüştüm :)
Benım embrıyoları sadece opudan 1 gun sonra aradılar 25 tanr yumurta toplanmıstı 19 tanrsı dollenmıs ve 1 hafta sonra senı yıne arıcaz nasıl gıttıgıne daır dedı ve adetınden sonra koyacaz dedıler ve sadece 19 tane dollendıgını bılıyorum baska bısey demedıler kalıtelı degılmı sonrakı gunler farkedıyomuscanım yazılarına baktım seninle durumumuz hemen hemen aynı benimde opudan sonra adet görüp sonrasında transferi yapacak senin emriyoların ne durumda merak ettim.
Benim de bu perşembe 3. Gün embriyo transfer edebilir yada 5.gün cumartesiBenim perşembe opu olacak
Benim dr büyük ihtimalle haftaya pazartesi ya da salı koyarlar çünkü perşembe opu olursa ctesi erken olur pazar transfer yapmıyorlar sanırımBenim de bu perşembe 3. Gün embriyo transfer edebilir yada 5.gün cumartesi
Ne guzel bu ay sonu test gunlerınız olacak inş sımdı sızın bıdahakı ayda bızım olur sonra hepımız burda hamıleyız dıye yazarızBenim de bu perşembe 3. Gün embriyo transfer edebilir yada 5.gün cumartesi
benimde 28 tane toplandı 19 tanesi işlem gördü 14 tanesi 3. güne ulaştı 4 tanesi 5. gün embriyosu oldu ve donduruldu 3 tanesi içinde 6. güne takip edeceğiz denildi. doktorun sana transfere kadar kullanman için esrofem verdi mi acaba?Benım embrıyoları sadece opudan 1 gun sonra aradılar 25 tanr yumurta toplanmıstı 19 tanrsı dollenmıs ve 1 hafta sonra senı yıne arıcaz nasıl gıttıgıne daır dedı ve adetınden sonra koyacaz dedıler ve sadece 19 tane dollendıgını bılıyorum baska bısey demedıler kalıtelı degılmı sonrakı gunler farkedıyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?