nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

cnm hormonların ilaçlarla kontrol altında olduğu için adetin bu ay da 24. gün gelcek die bişey yok.. merak etme ..tutcak inşş..

canım benim muhtemel test tarihim 25 nisan :)

cnm hormonların ilaçlarla kontrol altında olduğu için adetin bu ay da 24. gün gelcek die bişey yok.. merak etme ..tutcak inşş..
Asilamada puregon kullanirken de 1 gun erkenden geliyodu adetim. Neyse doktor isini biliyodur, dusunup de streslenmeyim. Allahim isteyenlerin kucagini bos birakmasin ins.

selam kızlar benimde bugün tüp bebek için son testim hsg kalmıştı onuda sabah çektirdim temiz çıktı herşey çok şükür eşimle kan tahlillerimizde temiz çıktı doktorum adetinin 2. yada 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi hayırlısı inşAllah hakkımızda inşAllah ilk önce sizden güzel
haberler alırım daha sonrada benden

Maaşallah ya çok sevindim darı başıma :) Sıkma canını ilaçlarla baskılanıyor adet beklenmiyor zaten progesteron kullanırken..

Senin ne zamandi adet?

Kızlaaaaar bende nihayet başlıyorum. Geciktirici hapı bırak dedi doktorum.rahim iyice baskılanmiş. İki güne adet olursun dedi. 2. Yada 3.gün gel dedii başlayacağız:))))

valla yarın en geç çarşamba adet olmam lazım en geç perşembe iğnelere başlarım ben de :)kelebekk47 ile aynı dönemde başlıyoruz sanırım tedaviye :) Sen de başkentteydin değil mi canım :)

bende dün başladım tedaviye yumurta rezervim düşük amh 1.47. 3 yumurta var gelişen 2 tanede küçük geriden gelen var dedi. bu aşamada yapmamız gereken bişey varmı acaba yeme içme konusunda ben 3 gündür arısütü bal karışımı yiyorum yumurta kalitesine etki ediyormus

Kisa surmesi de cok kotu oluyo, bi ara 23 gunde bir oluyodum, adet oluyorum bitiyo, 15 gun sonra tekrar hadi adet. Bi de agrili olur benim adetlerim canim cikiyo ayda iki kere
Hmm anladım canım benımkı agrılıda olmaz zamanındada pek olmaz o yuzden bole ozenırım vaktınde olanlarada onlarında ayrı bı derdı var tabı

valla yarın en geç çarşamba adet olmam lazım en geç perşembe iğnelere başlarım ben de :)kelebekk47 ile aynı dönemde başlıyoruz sanırım tedaviye :) Sen de başkentteydin değil mi canım :)
Evet canim hulusi hocadayim ben de. Carsamba cagirmis beni de yine sanirim cuma toplicak benim de yumurtalari. Ben sonucumu ogrendigimde senin de yapilmis olur heralde tum islemler

Gulce27 canım bende başkenteyim Göğüşen bey de. çarşamba bekliyorum adetimi en geç perşembe 2.günü giderim inşallah:)

opudan sonra progesterona başlamadınız mı arkadaşlar ben başladım ve bence mide bulantısını yapan o üstelik göbekten yaptığımız iğneler hiç acımıyomuş meğerse bu iğnenin yeri de çok acıyo...

Canim hsg dedigin rahim filmi mi?

Benim transfer diğer ay o yüzden şuan sadece ohss olmamak, veya kolay atlatmak için bir hap kullanıyorum.

Selam arkadaşlar Bugün opu oldum. İyiydi sonrasında da pek ağrım olmadı yine de dikkat ediyorum. 6 yumurta toplandı az mı? Bir sürü ilaç ve iğne verdi gebelik sonucuna kadar iğne olacakmış. Sizler ne aşamadasınız

atav melek bazılarının çok yumurtası oluyo benimde toplanan çok olsada olgun olup dollenen 8 idi bunların 7si döllendi ikinci üçüncü güne gelen sayı 6 yani canını sıkma 1-2 tanede de olsa önemli olan nitelik Allahın izniyle olacaksa olur bu sayıdan da ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…