- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
cnm hormonların ilaçlarla kontrol altında olduğu için adetin bu ay da 24. gün gelcek die bişey yok.. merak etme ..tutcak inşş..Hemsireye boyutlari soylerken yine 6 tane saydim. Acaba sayilari cok kucuk olanlari soylemiyo mu ki. En buyugu 14 mm, en kucugu 11 mm di. Cuma ce adet olma gunumu de sayarsam 13. Gunum olacak. Ama isin kotusu benim adetler 24 gun surer. Cuma toplasa 11 gun kalir. 5 gun embriyosu olsa 6 gun kalir adete. O kadar yakinken tutar mi acep. Kafamda deli sorular:))
canım benim muhtemel test tarihim 25 nisan :)Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..
•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum
Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
Osen /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
@sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
@echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
Yadee /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
@ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
@kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz/2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
@princess01 /transfer 2Nisan/ HAMILE
@betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
@demir6133 /Trabzon Farabi/1.deneme/1Nisan
Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
@ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
@zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
@hayat15/ Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
@ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan
@milkseykk / 18 nisan test
@almiraroza / nisan/ hollanda
@Laylay26/ 20 nisan test
Arkadaşlar test tarihi belli olanlar yavaş yavaş haber verirlerse listeye ekleyebilirim
Asilamada puregon kullanirken de 1 gun erkenden geliyodu adetim. Neyse doktor isini biliyodur, dusunup de streslenmeyim. Allahim isteyenlerin kucagini bos birakmasin ins.cnm hormonların ilaçlarla kontrol altında olduğu için adetin bu ay da 24. gün gelcek die bişey yok.. merak etme ..tutcak inşş..
Hemsireye boyutlari soylerken yine 6 tane saydim. Acaba sayilari cok kucuk olanlari soylemiyo mu ki. En buyugu 14 mm, en kucugu 11 mm di. Cuma ce adet olma gunumu de sayarsam 13. Gunum olacak. Ama isin kotusu benim adetler 24 gun surer. Cuma toplasa 11 gun kalir. 5 gun embriyosu olsa 6 gun kalir adete. O kadar yakinken tutar mi acep. Kafamda deli sorular:))
Senin ne zamandi adet?Maaşallah ya çok sevindim darı başıma :) Sıkma canını ilaçlarla baskılanıyor adet beklenmiyor zaten progesteron kullanırken..
Senin ne zamandi adet?
Kızlaaaaar bende nihayet başlıyorum. Geciktirici hapı bırak dedi doktorum.rahim iyice baskılanmiş. İki güne adet olursun dedi. 2. Yada 3.gün gel dedii başlayacağız:))))
Hmm anladım canım benımkı agrılıda olmaz zamanındada pek olmaz o yuzden bole ozenırım vaktınde olanlarada onlarında ayrı bı derdı var tabıKisa surmesi de cok kotu oluyo, bi ara 23 gunde bir oluyodum, adet oluyorum bitiyo, 15 gun sonra tekrar hadi adet. Bi de agrili olur benim adetlerim canim cikiyo ayda iki kere
Evet o zaman sende benım gıbı beklemedesinSöyledim zaten canım. Mide bulantı hapı yazalım dedi, benim evde vardı o olur mu dedim olur dedi. Yani şuan için yapılacak çok bir şey yokmuş
Evet canim hulusi hocadayim ben de. Carsamba cagirmis beni de yine sanirim cuma toplicak benim de yumurtalari. Ben sonucumu ogrendigimde senin de yapilmis olur heralde tum islemlervalla yarın en geç çarşamba adet olmam lazım en geç perşembe iğnelere başlarım ben de :)kelebekk47 ile aynı dönemde başlıyoruz sanırım tedaviye :) Sen de başkentteydin değil mi canım :)
Canim hsg dedigin rahim filmi mi?selam kızlar benimde bugün tüp bebek için son testim hsg kalmıştı onuda sabah çektirdim temiz çıktı herşey çok şükür eşimle kan tahlillerimizde temiz çıktı doktorum adetinin 2. yada 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi hayırlısı inşAllah hakkımızda inşAllah ilk önce sizden güzel
haberler alırım daha sonrada benden
opudan sonra progesterona başlamadınız mı arkadaşlar ben başladım ve bence mide bulantısını yapan o üstelik göbekten yaptığımız iğneler hiç acımıyomuş meğerse bu iğnenin yeri de çok acıyo...
Selam arkadaşlar Bugün opu oldum. İyiydi sonrasında da pek ağrım olmadı yine de dikkat ediyorum. 6 yumurta toplandı az mı? Bir sürü ilaç ve iğne verdi gebelik sonucuna kadar iğne olacakmış. Sizler ne aşamadasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?