benim kan testim transferin 12.günü 14 nisanP princess01 ne yaptın kan testi yaptırdım mi
Bu ay yapamayız cok agrın olucak dedı opudan sonra bıde transfer yaparsak hastanelık olursun dedı bende beklıcem napalımNeden bir sonraki aya kaldı
Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..
•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum
Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
@asdes /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
Yadee /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz /2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan
betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 /Trabzon Farabi/ 1.deneme /1Nisan
Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
hayat15 / Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan
milkseykk / 18 nisan test
Israr ettım ama bı bıldıgı var heralde tam acıklama yapmadı bız cocuklarına ıyı bakarız merak etme dedı
Canim normal baskrnt hastaneseni ara sor, kafin dogumda kimseyi bulamazsin buyuk tarafi araSlm kızlar. Çok acil Göğüşen Bey acaba yarın muayene hanede mi?? Şehir dışından gelecem
Canim normal baskrnt hastaneseni ara sor, kafin dogumda kimseyi bulamazsin buyuk tarafi ara
Ins ins insssss:))) benim de cuma toplancak canim. Ee senin sali toplancaksa catlatma igneni ne zaman yaptin?? Asilamada asilamadan iki gun once yapmistim bunda nasil oluyo surec?kızlar benim salı günü yumuşlar toplanıyor... İnşallahh bebişlerim gelecek... :)
dün 21.00 da yaptım canım aynı.. aşılmayla.. ama bunda genodotropn gibi bi iğne daha vurdum.. bir de ovitrelllIns ins insssss:))) benim de cuma toplancak canim. Ee senin sali toplancaksa catlatma igneni ne zaman yaptin?? Asilamada asilamadan iki gun once yapmistim bunda nasil oluyo surec?
başkenti öneririm canım.. ama bence çok sık doktor değiştirmemek lazım.. benim ilk aşılamamda başkentteydi.. doktor rahmin nasıl tepki verdiğini bildiğinden bunda daha temkinli davrandı..günaydın arkadaşlar 25 nisan gibi tüp startı vereceğim, rezerv azlığım var, ( amh 0,16) daha önce centruma gittim, başladım hazır olmadığım için devam etmedim, şimdi centrum, başkent, nova art arasında kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?