- 3 Mayıs 2016
- 1.697
- 2.207
- 53
- 41
Heh işte ben de tam o noktaya takılıyorum. Eğer ikinci yükleme sonrası çözüm olarak bana diyet ve spor önerecekse ikinci yüklemenin bi anlamı kalmıyor ki. İlki zaten sınırın çokta üstünde değil ki yüksek ihtimal 100 lük yüklediğinde de benzer bi sonuç çıkacaktır.Canım doktorunun dediğini yap her ihtimale karşı ama yine ikinci yüklemede yuksek çıkıp yine diyete yonlendirceksede yukleme yapilmadan diyete başla takip edilsin en mantıklı..benimde cuma ikinci asım var sonrası ulke dışına cikicam memlekete gitmem gerek bazı işlemler için yol 6 saatlik inş sorun çıkmaz artık kritik donemkerede girdik..
Ayrıca ben de ya da bebeğimde şeker hastalığının yan etkilerini gösteren herhangi bir emare yok. Mesela kanda d vitamini eksikliği-insülin yüksekliği-Trigliserid yüksekliği varsa o anne de kesin gebelik şekeri de vardır. Alsın kanımı bunlara baksın, varsa sorun tedavi aşamasına geçelim. Ama yok doktorlar illa yükleme diyor beni de deli ediyor :) Neyse kaçış yok Cumartesi gidip doktorla bi göğüs göğüse çarpışıcaz son sözü o söyleyecek yüksek ihtimalde o yükleme yapılacak :))