Allah nazarlardan korusun canım kırkbir kere maşallah :) ne güzel senin doktor tahminde bulunmuş benimki daha erken dedi ama bence benimki de kız :)) şu 3 ayı atlatmak ne zordu ama rabbime şükürler olsun bebeklerimizi bize bağışladı. İnşallah peş peşe doğum yaptığımız günleri de görürüzhayırlısıyla test sonuçlarımız da güzel gelicek inş
Maşallah seninki de uzunmuş manken gibi kızlar geliyor desene :)) ben de en çok crinone jelden kurtulduğuma seviniyorum valla. Benim doktorda sadece Demir ilacı verdi içinde folik asit ve B12 vitamin desteği var. Bide şu bulantılarım tamamen geçse hamileliğimin tadına iyice varıcam. Benim bir sonraki kontrolüm 16.haftamda olucak artık 1 aylık hasretler başladı bu bebişler sabrı iyi öğretti bize :)Amin ins cnm Allah razi olsun valla zor gecti ama cok sukur bugunleride gorduk rabbim gonlundekini nasip etsin sana ben erkek hissediyodum kiz deyince sasirdik bi o kadarda sevindik 6.70 cm dedi gelisimi guzel dedi ins boyle devam eder sukur tup bebek ilaclarindan kurtulduk birakabilirsin dedi kan ilaci ve vitamin icilecek sadece
Maşallah seninki de uzunmuş manken gibi kızlar geliyor desene :)) ben de en çok crinone jelden kurtulduğuma seviniyorum valla. Benim doktorda sadece Demir ilacı verdi içinde folik asit ve B12 vitamin desteği var. Bide şu bulantılarım tamamen geçse hamileliğimin tadına iyice varıcam. Benim bir sonraki kontrolüm 16.haftamda olucak artık 1 aylık hasretler başladı bu bebişler sabrı iyi öğretti bize :)
Ay ne güzel sen yakında bi daha görücen bebişini benim doktor tahlil sonucun çıkınca arıycam ben seni dedi. Demir ilacımın adı Gyno Ferro Sanol. Zaten Demir ilacı kan ilacı ikisi de aynı şey aslında.Bana carsamba gel dedi hem test sonucu icin hemde tekrar bakalim cinsiyetine emin olalim dedi cnm ilacinin ismi ne kan olaci dedi ama demir ve folik asit icerikliymis
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın. Ben transferin ertesi günü normal hayatıma geri dönmüştüm. Sürekli yatma yani zaten sağlıklı bir embriyonun tutacağı varsa her türlü tutunuyor. Beslenmene çok dikkat et hamile kalıp kusmalar başlayınca bebiş depolarını tüketiyor :) Et, süt, yumurta, ceviz, fındık, badem, ananas, balık aklıma gelen başlıca gıdalarımdı.mrb arkadaşlar benşmde bugün 9 hücreli grade 1 bir tane embriyo transfer edildi grade 2 iki tane de donduruldu transfer sonrası nelere dikkat etmeliyim sizce embriyo hücre sayısı iyi mi
Canım hayirlisiyla dogsunlar cinsiyet kızda kabulümüz veya erkekte..ben ultrason kağıdına baktım benim bebiste 5.13 cm yazıyordu yani 6 .3 cm bu doktoru biraz ilgisiz gördüm inş test sonuçlarını da iyi çıkar bizde erbil bey kız demişti bakalım canım benim 10sonra kontrolün var kesin cinsiyet soylicem dedi bakalım. Canım..Maşallah subhanallah canım ne güzel hayırlı haberler almışsın rabbim daim etsin inşallah.
Bizde dün gittik kontrole çok şükür herşeyi tastamamdı. Benim doktor aynı zamanda perinatolog olduğu için detaylı ultrason yaptı. İç organlarını, uzuvlarını falan kontrol etti hepsi iyi çok şükür. Boyu 6 cm 3 mm çıktı. Cinsiyet için erken dedi tahminde bulunmadı ama ben nub teorisine göre kıza benzettim inşallahta kızdır :)
Bizde ikili test için kan verdik canım. Nifty de yapıyoruz ama 2.000 TL gibi bir ücreti var ve özel sağlık sigortaları karşılamıyor dedi. Senin özel sağlık sigortan var, ikili teste 37 TL vericeksin bence ikili yaptır, değerlerde bir sorun çıkarsa o Zaman Nifty yaptırırsın dedi. Bebeğin burun kemiği var, ense kalınlığı 1,4 cm yaşında 35 altı bence riskin çıkmıycaktır bile dedi. Valla verdik kanı gitti inş hayırlı sonuçlar alırız ikimizde. İyiki yaptırdın canım bak görüceksin sonuçlarımız güzel çıkıcak içimiz rahat bi gebelik geçiricez evelallah.
Ben sana geçen cuma 5 cm dediler sandım bu hafta seninki de 6 olmuştur diye düşünmüştüm çok şükür ki bebişler güzel büyüyor. Ee seçilmiş bebişler nede olsa :)) Erbil Bey gibi doktorlardan sonra her doktoru beğenmemiz zor. İçine sinmediyse doktor araştırmaya devam et canım sonuçta önümüzde 6 aylık uzun bir süreç var. Benimde ikili test bi saat önce sonuçlandı çok şükür riskli bir durumum çıkmadı. Dualarım sizinle tez zamanda hepiniz hayırlı haberler alırsınız inşallah.Canım hayirlisiyla dogsunlar cinsiyet kızda kabulümüz veya erkekte..ben ultrason kağıdına baktım benim bebiste 5.13 cm yazıyordu yani 6 .3 cm bu doktoru biraz ilgisiz gördüm inş test sonuçlarını da iyi çıkar bizde erbil bey kız demişti bakalım canım benim 10sonra kontrolün var kesin cinsiyet soylicem dedi bakalım. Canım..
Ne güzel bebekler yoldaBen de tedavimi nisanda gördüm sizinle beraber ama ohss oldugum için transferim daha dün gerceklesti. İki tane birinci kalite. Allahim insallah ben de sizin gibi guzel haberler alirim 11 gun sonra beklemek cok zor gercekten Hicbir sey hissetmiyorum daha erken gerci ama korkulari atamiyorum üzerimden kızlar
Bulantılar bayaa azaldı ama tam bitmedi canım. En azından artık 3 günde falan bir kere kusuyorum bulantı da çok uzun sürmüyor eskisi kadar, senin geçti mi? Geçen gün yanlışlıkla Demir hapımı gündüz alma gafletinde bulundum bulantıdan ölüyorum sandım. Doktorum bulantı yapar gece yatarken iç demişti. Bir daha mı tövbe gündüz içmem. Sen gece mi içiyorsun gündüz mü? İkili test sonucun için bu Çarşamba gidiceksin değil mi hayırlı haberler alırsın inş.derinn83 cnm nasilsin nasil gidiyo merak ettimde mide bulantilarin devam ediyormu hala
Ben doktora sordum canim denize girebiliyoruz, bizde yazlıktayız şuan ve hiçbir sıkıntım çıkmadı çok şükür. Hatta doktor hamileler için en iyi spor yüzme dedi. Güneş kremini ihmal etme ama bana doktor Solante Pregna tavsiye etti, direk hamileler için üretilmiş bir ürün.Kızlar nasılsınız napıyosunuz bende koydeyım ucakla gelmeme ızın verdıde doktor geldım ancak bısey sorucam sıze doktora sormayı unuttum denıze gırebılırmıyım sızce bısey olurmu
Ben doktora sordum canim denize girebiliyoruz, bizde yazlıktayız şuan ve hiçbir sıkıntım çıkmadı çok şükür. Hatta doktor hamileler için en iyi spor yüzme dedi. Güneş kremini ihmal etme ama bana doktor Solante Pregna tavsiye etti, direk hamileler için üretilmiş bir ürün.
Adet dönemin mi canım? Eğer adet döneminse normaldir, bazı bayanlarda her adet dönemi ağrı ve lekelenmeler olabiliyormuş. Doktorlar canlı kırmızı olmadığı sürece korkmayın diyor. Şu sıralar hem rahim fazlaca büyüyor hem de karın bölgesine doğru yukarı taşınıyor, onun etkisidir bence. Birde bebeklerimiz kolayca düşebilecek kadar küçük değil artık, ufak tefek lekelenmelerden birşey olmaz Allah'ın izniyle.Bendede soru isaretiydi hangi gunes kremini kullansam diye artik carsamba gidince sorarim diyodum bende bu dediginden alayim denizi sormustum girebilirsin demisti bulantilarim hemen hemen kalmadi diye bilirim sukur demir ilacimi sabah ac karinla alip kahvalti yapiyorum bi sorun yasamadim onunla ilgili sadece biraz once lekelenmem oldu cok az bisi koyu sarimi desem kahverengi bilemedim rahim buyudugu icinmi acaba ya aklimda soru isareti kaldi arasammi doktoru ufak tefek seyler icin rahatsiz etmek istemiuorum ama endiseliuim ne yapim bilemedim
Adet dönemin mi canım? Eğer adet döneminse normaldir, bazı bayanlarda her adet dönemi ağrı ve lekelenmeler olabiliyormuş. Doktorlar canlı kırmızı olmadığı sürece korkmayın diyor. Şu sıralar hem rahim fazlaca büyüyor hem de karın bölgesine doğru yukarı taşınıyor, onun etkisidir bence. Birde bebeklerimiz kolayca düşebilecek kadar küçük değil artık, ufak tefek lekelenmelerden birşey olmaz Allah'ın izniyle.
Yengem de ilk bebeğini rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybetmişti. Ama şimdi Allah'a şükür iki tane çocuğu var. İkisinde de dikiş atmışlardı ve 39.haftaya kadar gayet sağlıklı gebelikler geçirdi. Dediğin gibi dikiş zamanını geçirmediğin sürece evelallah senin bebişin de sağlıkla büyüyüp doğacak inş canım.Benımde ıkı gun once 3 damla kırmızı kan geldı ama bısey yoktur umarım oncekı hamılelıgımde daha cok oluyodu ama bısey olmamıstı bu aralar rahım agzı acıklıgına dıkkat etmek gerekıyomus benımde acılmam oldugu ıcın ılk gebelıgımde bundada olacak dıye korkuyorum zaten onlemını alıcaklar ole bısey olursa dıkıs atılıyomus ama gec farketmezler ıns bu arada cevaplarınız ıcınde tesekkur ederım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?