- 3 Mayıs 2016
- 1.697
- 2.207
- 53
- 41
Hary testini arattım ama bulamadım internette canım Nifty testi buldum onun yerine yanlış mı yazdın acaba?Canım doğru ya ben bir çırpıda dogurcam iki hafta birden atliyorum evet 10 hafta 3 günlük oldum cuma 11 hafta bitiyor..canım sen bu bebegi aldircakmisin risk ciksada ben açıkçası kiyamam ve 6 ay kötü bir hamilelik geçirmek istemiyorum yüksek risk çıkıp sağlıklı doğuranlar var buda çok cidi bisey bence..risk çıkarsa aminyosentez yapılıyormuş buda bebek için yüksek riskmis bebek kayıpları ile sonuvlaniyormus ayrıntılı ultrason da varmış ben sadece onu yaptirabilirim..bakalım erbil beye konusucam yanılma payı yüzdesi fazlaysa hiç aklımı bulandirma istemem..hary testi var biraz maliyetli ama daha kesin sonuç verirmiş domtorunada sorabilirsiniz hary testini canım..
Nifty testi için %99,5 doğru sonuç diyor çok iyiymiş. Benim gittiğim hastanede yapıyormuş bu testten, kadın doğumcumla konuşayım da direk bunu yapalım.
Biz bu bebeklere çok zor kavuştuk, kaybetmeyi düşünmek bile istemeyiz. Hele de rabbim birkez can verdi kalbi atıyor günden güne büyüyor nasıl kıyabiliriz. Ama eğer sağlıklıysa ve ben bunu öğrenemezsem yine 6 ayım ya sağlıksızsa diye zehir olucak, kendimi biliyorum.. Hepimiz için duam aynı rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin inş.