• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Yengem de ilk bebeğini rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybetmişti. Ama şimdi Allah'a şükür iki tane çocuğu var. İkisinde de dikiş atmışlardı ve 39.haftaya kadar gayet sağlıklı gebelikler geçirdi. Dediğin gibi dikiş zamanını geçirmediğin sürece evelallah senin bebişin de sağlıkla büyüyüp doğacak inş canım.[/QU
Canım ikili testin iyi çıkmasına sevindim benimde aramadılar daha inş sonuç iyi çıkar..bu cuma kontrolum var inş herşey yolundadır..sen cinsiyet ogrenmismiydin canım cuma cinsiyetini soylicem dedi doktorum..

Canım ikili testin iyi çıkmasına sevindim benimde aramadılar daha inş sonuç iyi çıkar..bu cuma kontrolum var inş herşey yolundadır..sen cinsiyet ogrenmismiydin canım cuma cinsiyetini soylicem dedi doktorum..
Sağol canım içime senin sonucun da güzel çıkıcak diye doğuyor Allah'ın izniyle hiç merak etme. Araya bayram tatili girdi diye uzamıştır ararlarsa haber et bize de. Ne güzel sen cuma görücen bebişini benim bir sonraki kontrol taa ay sonunda :( cinsiyet için erken dedi doktor tahminde bile bulunmadı ama ben kemik yapısına göre kıza benzettim :) ay sonu 16 haftalık olucaz bu sefer kesin birşey söyler artık inş. Bakalım sana ne diycek doktor. Hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olur inşallah

Sağol canım içime senin sonucun da güzel çıkıcak diye doğuyor Allah'ın izniyle hiç merak etme. Araya bayram tatili girdi diye uzamıştır ararlarsa haber et bize de. Ne güzel sen cuma görücen bebişini benim bir sonraki kontrol taa ay sonunda :KK43: cinsiyet için erken dedi doktor tahminde bile bulunmadı ama ben kemik yapısına göre kıza benzettim :) ay sonu 16 haftalık olucaz bu sefer kesin birşey söyler artık inş. Bakalım sana ne diycek doktor. Hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olur inşallah
İnş canım güzel çıkar benim sonucumda bende yaşta var 37 yasimdayim..ben aradım bugün bayram tatili olduğu için yeni işleme alınmış sonuç hafta içi çıkar dediler çıkınca ariycaklar..erbil bey kız demişti tahmini olarak..şimdi memleketimde bir doktora başladım erbil bey takibi bıraktı..

Mrb ben bugun ikiz oldugunu ogrendm kalp atisinida duyduk ama son adet tarihime gore 7 haftalk olmasi gerekirken biri 6+3 digeri 6+1 cikti doktorum olabilir dedi ama normalmk ki

Canım senin ilk gebeliginmi başka çocuk varmı.. Aret beye soyledinmi akıntını..ben Aret beyde 3 tup bebek yaptirmistim..gayet rahat bir doktor..
Canım ılk gebelıgım degıl ama cocugumda yok 24 haftalık erken dogum oldu Kaybettım acılmadan dolayı akıntın olabılır demıstı ondan bısey demedım ve ayın 21 inde gıtcem doktorada

Canım ılk gebelıgım degıl ama cocugumda yok 24 haftalık erken dogum oldu Kaybettım acılmadan dolayı akıntın olabılır demıstı ondan bısey demedım ve ayın 21 inde gıtcem doktorada
Canım bu gebelikte önlemini al benim.bir arkadaşımdan açılmadan dolayı düşük yapmıştı sonra İstanbul da iyi bir doktora gitti sonra hamiş kalınca rahimi dikmişler galiba..şimdi kızı iki yaşında..Aret beye devam edecek misin canim çok yoğun oluyor tup bebek doktorları..senin için o doktorun ismini öğrenebilirim..canın o nasıl anlaşılıyor kanama mi oluyor..benim ilk gebeliginmi..inş sağlıklı alırsın minisini kucağına..

Canım bu gebelikte önlemini al benim.bir arkadaşımdan açılmadan dolayı düşük yapmıştı sonra İstanbul da iyi bir doktora gitti sonra hamiş kalınca rahimi dikmişler galiba..şimdi kızı iki yaşında..Aret beye devam edecek misin canim çok yoğun oluyor tup bebek doktorları..senin için o doktorun ismini öğrenebilirim..canın o nasıl anlaşılıyor kanama mi oluyor..benim ilk gebeliginmi..inş sağlıklı alırsın minisini kucağına..
Ben aret beye devam edıyorum oburunde kanamam olmustu ole anlamıslardı sımdı 8 gun sonra kontrolum var dıkıs atıp atmayacaklarını soylıcekler bakalım ıns atmazlar atanlarında rısklerı varmıs rahım yırtılıyomus su kesesı patlıyomus korkuyorum o yuzden herseyın hayırlısı bakalım ben yıne bekleyemedım gıttım doktora dun acılman falan yok dedı bıde normalde aret beyın hesaplamasından bı hafta buyuk soyledı bebegı bakalım ıste

Kizlar benimde bugun kontrolum vardi cok sukur ikili test sonucu iyi cikti bi sıkınti yokmus bebegim 100%100 kiz dedi doktorum cok sukur hersey yolunda :)
gözün aydın canım:)) kaçıncı haftada kesin dedi doktorun ben 12. haftada 2li test için gittiğimde tahminde bile bulunmadı, 26 sında randevum var o zamana kadar bekliyorum daha

gözün aydın canım:)) kaçıncı haftada kesin dedi doktorun ben 12. haftada 2li test için gittiğimde tahminde bile bulunmadı, 26 sında randevum var o zamana kadar bekliyorum daha

Sgl cnm 13+0 haftalikken yuzde 80 kiz dedi bugun 14 haftalik olduk yuzde yuz kiz dedi uyuyodu guzel pozlar yakaladik ultrason resimlerinde sekli semali tam belli prensesimin:)

Kizlar benimde bugun kontrolum vardi cok sukur ikili test sonucu iyi cikti bi sıkınti yokmus bebegim 100%100 kiz dedi doktorum cok sukur hersey yolunda :)
Canımm hem ikili test sonucuna hem de bebişin prenses oluşuna çoook sevindim gözün aydın:KK36:

Darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımızın başına inş. Ben de dün gece yine rüyamda doğum yapmıştım bebeğimi emziriyordum her zamanki gibi erkek bebekti. Kızım olcak dedikçe rüyama erkek bebek giriyor hayırlısıyla ay sonu bi gelsede kontrole gidip öğrensek bebişi neymiş :KK51:

Canımm hem ikili test sonucuna hem de bebişin prenses oluşuna çoook sevindim gözün aydın:KK36:

Darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımızın başına inş. Ben de dün gece yine rüyamda doğum yapmıştım bebeğimi emziriyordum her zamanki gibi erkek bebekti. Kızım olcak dedikçe rüyama erkek bebek giriyor hayırlısıyla ay sonu bi gelsede kontrole gidip öğrensek bebişi neymiş :KK51:

Sgl cnm amin ins oncelikle ruyalarin hayrolsun bende erkek bebek goruyodum ruyamda hatta erkek ikizlerim olmustu erkek gorunce kiza tabir ediliyomus sanirsam seninde kiz hayirlisi olur ins dunyalar tatlisi kizlarimiz olur ins saglikli sihhatli diger arkadaslarda guzel haberlerle gelirler ins

Slm canlar ikili testimin sonucu çok şükür iyi çıktı..herşey yolundaymis bebisimde herşeyi normal ve cinsiyet erkek pasam yolda inş teyzeleri..
Canım Çoooook sevindim hadi gözümüz aydın :KK36:kaç gündür aklımdaydın bak gördün mü sonucun güzel çıktı rabbim daim etsin inş iyi ki yaptırmışız sağlıklı olduklarını bilmek çok güzel bi duygu.

Ocak 2017 anneleri diye bi topik var orda da hemen hemen herkesin cinsyeti erkek, bu dönem erkek dönemi herhalde bakalım benimki ne çıkcak :) çok şükür sağlıklılar hayırlı evlatlar da olurlar inşallah

Canım Çoooook sevindim hadi gözümüz aydın :KK36:kaç gündür aklımdaydın bak gördün mü sonucun güzel çıktı rabbim daim etsin inş iyi ki yaptırmışız sağlıklı olduklarını bilmek çok güzel bi duygu.
Çok sağol canım aslında erbil bey kıza benziyor demişti bizde kıza alışmıştık aslında hayirli evlat sağlıklı olsunlar en önemlisi..senin randevu ne zaman..ben bir ay sonra gidicem artık kontrole..
Ocak 2017 anneleri diye bi topik var orda da hemen hemen herkesin cinsyeti erkek, bu dönem erkek dönemi herhalde bakalım benimki ne çıkcak :) çok şükür sağlıklılar hayırlı evlatlar da olurlar inşallah

Slm canlar ikili testimin sonucu çok şükür iyi çıktı..herşey yolundaymis bebisimde herşeyi normal ve cinsiyet erkek pasam yolda inş teyzeleri..

Masallah cnm hayirli evlat olur ins testin iyi cikmasina sevindim cok sukur bizim icin hersey yolunda

Oylemi cnm ama benim kiz dedi ama ben hala erkek hissediyorum ay bide benimde erkek cikiyomus yakin arkadasim 4 aylikken kiz denilmis yuzde yuz 6.ayinda erkek oldugu ortaya cikmis o yuzden emin olamiyorum ya simdi sende oyle deyince aklimda soru isareti oldu

Back