Yok canım parazitin tedavisi.ama araştır bi istersen çiğ kabak çekirdeği yersen o eritirmis parazitleri.kızlar afedersiniz afınıza sığınarak bişey sormak istiyorum biraz çekinerek utanarak soruyorum sabah dışkımda beyar kurt gördüm çok korktum tedaviside yokmuş gebelikte araştırdım biraz neten..erbil beyi arasamı ya utanıyorum biraz aslında.
kızlar benimde bugün kontrolüm vardı herşey yolundaymış gelişimi yine herzamanki gibi 5 gün önden gidiyor erbil bey iri bir bebek olucak dedi maşallah diyelim teyzeleri..erbi bey bugün itibariyle takibi bıraktı bakalım tekirdağda bir doktor tavsiye ettti..cinsiyet tahminide bulundu ultrasonda bakarak net değil ama kıza benziyor dedi inş benim prensesimde yolda galiba Allahında izniyle inş sağlıklı kucağıma alırım..
oy kuzuya bak inşaallah sağlıkla gelir prensesin bende temmuz ayında güvenç karlıkayaya gidiyorum tüplerimi beğenmedi arkadaşlar moralim bozuluyor çünkü yedi tane embriyomun başını yedilerkızlar benimde bugün kontrolüm vardı herşey yolundaymış gelişimi yine herzamanki gibi 5 gün önden gidiyor erbil bey iri bir bebek olucak dedi maşallah diyelim teyzeleri..erbi bey bugün itibariyle takibi bıraktı bakalım tekirdağda bir doktor tavsiye ettti..cinsiyet tahminide bulundu ultrasonda bakarak net değil ama kıza benziyor dedi inş benim prensesimde yolda galiba Allahında izniyle inş sağlıklı kucağıma alırım..
Canımm Histeroskopi yaptırmana çok sevindim. hatırlarsan sana negatifi aldığında mutlaka Histeroskopi yaptır demiştim. çok şükür ki yaptırmışsın ve daha fazla negatifle maddi manevi yıkılmadan sorunu bulmuşsunuz. benim de ilk tüp denemem tutmamıştı ve doktora zorla Histeroskopi yaptırmıştım da ikincisi tutmuştu.. Doktorlar artık işi otomatiğe bağlamış bizim kendi kendimizin doktoru olmamız şart olmuş ne yazık ki. Ayrıca sebepsiz kısırlık diye birşeye ben de inanmıyorum. Sebebi doğru düzgün araştırılıp bulunmamış kısırlık bu resmen. Rabbim her daim seni doğru doktor ve tedavilerle karşılaştırsın inş. Hala denenebilecek tedavin var çok şükür. Ben çok umutluyum senin adına, bu sefer ikinci evladına kavuşucaksın inş canım.Kizlar bayadir yoktum ,dokturuma uzun ugraslar sonucu histereskopi yaptirdim o yapmak istemedi 3.tup bebek yaparken yapalim dedi heo dun oldum.. Adenomyozij diye bi hastalik varmis bende bu rahatsizlik olan kisilerde hamilelik kesinliklr olmazmis tup bebekte tutmazmis sok oldum .. bugun doktoruma gittik cd izletti biyerde hafif egrilik varmis onu kesmis ,tedavisi menopoznus bakalim.eylul.gibi menopoza sokulacagim 3 ay sonra tup bebek ,ne yazikki doktorlarin gozunu para burumus ,hepsi sebepsiz infertife dediler tup dedi ,20 binlirayi cope atmisiz yani, hersey 1,100 tl tutarindaki filimde ortaya cikti vay beee parasinda degilim tabiki ama o ilaclar cektiklerim hepsi bosa inis yaa neyseki sebebini ogrendik,tedavimi olup tekrar baslayacagim hayirlisi ile hepinizi opuyorum,hepinizin kucagi hemencik dolsun insallah
Canımm Histeroskopi yaptırmana çok sevindim. hatırlarsan sana negatifi aldığında mutlaka Histeroskopi yaptır demiştim. çok şükür ki yaptırmışsın ve daha fazla negatifle maddi manevi yıkılmadan sorunu bulmuşsunuz. benim de ilk tüp denemem tutmamıştı ve doktora zorla Histeroskopi yaptırmıştım da ikincisi tutmuştu.. Doktorlar artık işi otomatiğe bağlamış bizim kendi kendimizin doktoru olmamız şart olmuş ne yazık ki. Ayrıca sebepsiz kısırlık diye birşeye ben de inanmıyorum. Sebebi doğru düzgün araştırılıp bulunmamış kısırlık bu resmen. Rabbim her daim seni doğru doktor ve tedavilerle karşılaştırsın inş. Hala denenebilecek tedavin var çok şükür. Ben çok umutluyum senin adına, bu sefer ikinci evladına kavuşucaksın inş canım.
Hepimiz birer vesileyiz canım benim yeterki rabbim kuluna duyurmak istesin. Zor olan sorunu tespit etmekti çok şükür zoru atlattın. Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir evelallah.Canim Allah senden razi olsun arkandanda hep dua ediyorum ,ben bilmiyordum histereskopiyi sayende ogrendim ve zorla yaptirdim.. umutsuz yasam olmazmks ben hep umutluyum ,nasibimde nezamansa ozaman verir rabbim hayirlisi ise.. sende sorunsuz bi sekilde yavruna kavusursun insallah cnm..
Kizlar bayadir yoktum ,dokturuma uzun ugraslar sonucu histereskopi yaptirdim o yapmak istemedi 3.tup bebek yaparken yapalim dedi heo dun oldum.. Adenomyozij diye bi hastalik varmis bende bu rahatsizlik olan kisilerde hamilelik kesinliklr olmazmis tup bebekte tutmazmis sok oldum .. bugun doktoruma gittik cd izletti biyerde hafif egrilik varmis onu kesmis ,tedavisi menopoznus bakalim.eylul.gibi menopoza sokulacagim 3 ay sonra tup bebek ,ne yazikki doktorlarin gozunu para burumus ,hepsi sebepsiz infertife dediler tup dedi ,20 binlirayi cope atmisiz yani, hersey 1,100 tl tutarindaki filimde ortaya cikti vay beee parasinda degilim tabiki ama o ilaclar cektiklerim hepsi bosa inis yaa neyseki sebebini ogrendik,tedavimi olup tekrar baslayacagim hayirlisi ile hepinizi opuyorum,hepinizin kucagi hemencik dolsun insallah
sanmam. 13. haftada tahmini söyledi ama emin değilim daha erken dedi doktorum. forumdada çoğu kişinin böyle 12. haftada kemik yapısına göre birşeyler söylemeye başlıyorlar. sen yinede şansını denersin tabi :)Kızlar bende persembe gunu kontrole gıdıcem 11 hafta 1 gunluk oluyo o zaman cınsıyetını sızce ogrenebılırmıyım
Benım ılk gebelıgımde 11 hafta 5 gunlukken ogrenmıstım acaba bundada 4 gun onceden ogrenebılırmıyım acaba dedımsanmam. 13. haftada tahmini söyledi ama emin değilim daha erken dedi doktorum. forumdada çoğu kişinin böyle 12. haftada kemik yapısına göre birşeyler söylemeye başlıyorlar. sen yinede şansını denersin tabi :)
Ne yaptın canim gittin mi kontrole? Bebiş iyidir inşallah Cinsiyet için birşey dedi mi doktor? Benim de cumartesi randevum var cinsiyet söyler mi bana da acaba :)Kızlar bende persembe gunu kontrole gıdıcem 11 hafta 1 gunluk oluyo o zaman cınsıyetını sızce ogrenebılırmıyım
Gıttım canım kıza benzıyo dedı ama tam emın degılım daha cok erken soylemek ıcın dedı ole hıc bır sıkıntı yok ıyı hersey yolundaymıs cok sukurNe yaptın canim gittin mi kontrole? Bebiş iyidir inşallah Cinsiyet için birşey dedi mi doktor? Benim de cumartesi randevum var cinsiyet söyler mi bana da acaba :)
Maşallah canım rabbim sağlığını daim etsin bende hayırlı haberler alırım inşallah. Prenses geliyor gibi desene kesinleşince pembiş pembiş alışverişler yaparsın artık :) sağlıklı sıhhatli olmaları her şeyden önemli tabi ama Allah biliyor ya benimde gönlümden geçen kız :) sanki kız olunca anneye ömür boyu can yoldaşı olur gibime geliyor. Hayırlı evlatlar olurlar inşallahGıttım canım kıza benzıyo dedı ama tam emın degılım daha cok erken soylemek ıcın dedı ole hıc bır sıkıntı yok ıyı hersey yolundaymıs cok sukur
canım gitinmi doktora bebişin nasıl büyümüşmü benim cuma kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür 5cm 1mm dedi senin bebiş kaç cm olmuş aramızda bir gün var bebişinin büyüklügünü merak etim doktorum ikili test yaptırdı bize bir şeklde ikna olduk yaptırmaya sen naptın yaptırdınmı nifty testini..Maşallah canım rabbim sağlığını daim etsin bende hayırlı haberler alırım inşallah. Prenses geliyor gibi desene kesinleşince pembiş pembiş alışverişler yaparsın artık :) sağlıklı sıhhatli olmaları her şeyden önemli tabi ama Allah biliyor ya benimde gönlümden geçen kız :) sanki kız olunca anneye ömür boyu can yoldaşı olur gibime geliyor. Hayırlı evlatlar olurlar inşallah
Maşallah subhanallah canım ne güzel hayırlı haberler almışsın rabbim daim etsin inşallah.canım gitinmi doktora bebişin nasıl büyümüşmü benim cuma kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür 5cm 1mm dedi senin bebiş kaç cm olmuş aramızda bir gün var bebişinin büyüklügünü merak etim doktorum ikili test yaptırdı bize bir şeklde ikna olduk yaptırmaya sen naptın yaptırdınmı nifty testini..
Allah nazarlardan korusun canım kırkbir kere maşallah :) ne güzel senin doktor tahminde bulunmuş benimki daha erken dedi ama bence benimki de kız :)) şu 3 ayı atlatmak ne zordu ama rabbime şükürler olsun bebeklerimizi bize bağışladı. İnşallah peş peşe doğum yaptığımız günleri de görürüzMrb kizlar bugun benimde kontrolum vardi cok sukur bebegim gayet iyi nasil hareket ediyodu el salladi resmen bize yuzde seksen kiz dedi haftaya carsamba tam belli olur heralde kiz bebegim sukur Allahima ikili test icinde kan verdik hakkimizda hayirlisi ins hepimiz hayirli saglikli sonuclar aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?