- 16 Mayıs 2015
- 346
- 219
- 103
- 30
Canım bende cuma gunu gıdıcem kese gormeye aksam 9 da en son beta 1132 cıktı ıste daha yaptırmadım ıns hayırlı haberler alırız hepımız :)Sen neler yapıyorsun canım kese için ne zaman gidicen tekrar kan testi yaptinmi bende cuma kalpnatisi için gidicem..kandiller hurmetine inş sağlıklı aliriz meleklerimizi kucagimiza inş...
Çok şanslısınGünaydın kızlar. Yaaa benimle aynı Haftalarda olup kusma bulantı yaşayan varmı. Bende yokta.neden yokki tup bebekte olmuyormu acaba
Büşracım sen naptın tatlım senide çok merak ediyorum sonuç çıktı mıHic umutlanmak istemiyorum canim eger olsa idi doktor mutlaka soylerdi sanki cunku altan bakti ne icin istedi bende şaşkinim hayirlisi bakalim yarin kesin yazarim :)
Canım bende 6 hafta 2 günlük bende tik yok ne bulantı ne ağrı sızı biz şanslı hamislerdeniz galiba..bende acayip bas dönmesi var dışarı çıkınca kotu oluyorum baygınlık gecircek kadar kötü..Günaydın kızlar. Yaaa benimle aynı Haftalarda olup kusma bulantı yaşayan varmı. Bende yokta.neden yokki tup bebekte olmuyormu acaba
Günaydın kızlar
Osen naptın cnm kan verdin mi merakla haber bekliyorum senden
Büşracım sen naptın tatlım senide çok merak ediyorum sonuç çıktı mı
Tebrikler canim saglikla gelsin insallahTeyzeleri güzel bebişimin size selamı var :) Kendisini bugün gördük çok şükür. Kesesi boyu haftası çok şükür hepsi yolunda. Kalbi de pıt pıt atıyorduDarısı tüm kese kalp atışı bekleyen annelere inşallah. Hamile olduğuma şimdi inandım artık ve hamilelerin duaları kabul olur inşallah diye hepiniz için bol bol dua ettim. Rabbim anne olmak isteyen her kim varsa tez vakitte nasip etsin inşallah.
Teyzeleri güzel bebişimin size selamı var :) Kendisini bugün gördük çok şükür. Kesesi boyu haftası çok şükür hepsi yolunda. Kalbi de pıt pıt atıyorduDarısı tüm kese kalp atışı bekleyen annelere inşallah. Hamile olduğuma şimdi inandım artık ve hamilelerin duaları kabul olur inşallah diye hepiniz için bol bol dua ettim. Rabbim anne olmak isteyen her kim varsa tez vakitte nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun canım perşembe de senin güzel haberleri alıcaz inş :) 6+4 günlük şuan 7 mm canımderinn83 boyu ne kadarmış canım benim geriden geliyor ya ondan merak ettim
Allah razı olsun canım perşembe de senin güzel haberleri alıcaz inş :) 6+4 günlük şuan 7 mm canım
Kese boyunu bilmiyorum canım 7 mm olan bebeğin boyuİnşallah canım kesenin boyu o kadar dimi benim 11mm demişti kese boyuna
Kese boyunu bilmiyorum canım 7 mm olan bebeğin boyu
ayyy çok sevindim ne büyük mutluluk masallah darisî bize insallahTeyzeleri güzel bebişimin size selamı var :) Kendisini bugün gördük çok şükür. Kesesi boyu haftası çok şükür hepsi yolunda. Kalbi de pıt pıt atıyorduDarısı tüm kese kalp atışı bekleyen annelere inşallah. Hamile olduğuma şimdi inandım artık ve hamilelerin duaları kabul olur inşallah diye hepiniz için bol bol dua ettim. Rabbim anne olmak isteyen her kim varsa tez vakitte nasip etsin inşallah.
Tebrikler canim saglikla gelsin insallah
ayyy çok sevindim ne büyük mutluluk masallah darisî bize insallah
Valla bu süreçte beni en zorlayan şey şu 15 günlük kese bekleme süreciydi. Kafamda kırk tilki kırkının da kuyruğu birbirine değmedi. İnsanın aklına neler geliyor. Ama güzel haber alınca hepsine değiyor :) şimdi 3 gün sana 3 yıl çok iyi anlıyorum ama Allah'ın izniyle tüm bekleyişlere değicek inşallahYesinler boyunu posunuşu üç gün geçse artık içim bitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?