nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kızlar bugün teansferimin 5.günü ve sürekli bi ateşim çıkıyor bi üşüyorum bi terliyorum ateşim 37.1 derece aynı durumu yaşayan oldu mu

Kızlar bugün teansferimin 5.günü ve sürekli bi ateşim çıkıyor bi üşüyorum bi terliyorum ateşim 37.1 derece aynı durumu yaşayan oldu mu
Bende olmuştu ama transferin 8.günü olmuştu. Seninki pek bi erken başlamış sanki hadi inş tutmuştur :)

Tabiki alttan bastırmak sıkıntı yaratmıyor bebeğe ama ben alttan istemiyorum herhangi bi enfeksiyon filan kaparim diye..Çünkü bana 12 haftalikken serklaj atilacağı için Bunlara dikkat etmeliyim

Anladım canım inşallah sorunsuz atlatırsın bebişini alırsın kucağına

Kızlar transferin 7. günü aşırı bel ve kasık ağrım oldu, ama bugün geçti. Hiç bir şeyim yok şuan. Aranızda böyle olan varmı

Kızlar transferin 7. günü aşırı bel ve kasık ağrım oldu, ama bugün geçti. Hiç bir şeyim yok şuan. Aranızda böyle olan varmı
Ben canım 6. Gunu oluyodum agrılardan bıgun sonrada hıcbıseyım kalmadı sana kacıncı gun embrıyosu konuldu heralde 3. Gundu

Kızlar öncelikle hayırlı kandiller rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın Bu sabah uyandığımdan beri istem dışı sanki sürekli küçük tuvaletim varmış gibi karnımın içi kasılıyo kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum ama yapamıyorum böyle bi durum yaşayan oldu mu hiç aranızda.

Aslında erken gebelık testı yapsan cıkar yapsana bı cok merak ettım benım 5. Gun testte cıktı 6. Gun kan tahlılınde 36 cıktı sımdı yapsan cıkar aslında
canim yeni gordum. testim yok evde. p tesi kan vericem. varsa orada cikar artik

Hmm ıyı sabredıyosun ben hemen 5. Gunden basladım hayırlısı artık :)
Sen neler yapıyorsun canım kese için ne zaman gidicen tekrar kan testi yaptinmi bende cuma kalpnatisi için gidicem..kandiller hurmetine inş sağlıklı aliriz meleklerimizi kucagimiza inş...

Cok garip bisey oldu sizlede paylasmak istedim biliyorsunuz benim sonuc 0 cikmisti ilaclari biraktim ondan sonra adet olmayi bekledim cok gecmeden geldi ama lekelenme tarzinda oldum hep gecen hafta cumartesi kontrolum vardi ve o gun basladigi icin doktorum muayene etmedi 3 ,gun olsa bakardim dedi bugun yine gittik kist var yok demedi sadece busuru yumartan olusmus dedi ve pazartesi beta ya baktir bana kesin haber ver dedi ,bende sormamisim bisey mi gordunuz neden istiyorsunuz diye afalladim tamam diyip ciktim, bune simdi ?

Merhaba kızlar mübarek bir günde rabbimde bizi bareke (bereketli) kılsın inşallah. Bugün hadisi şerifte geçen birkaç günden biri aslında Allah Rasulu bugünü duaların geri çevirilmeyeceği günler arasında saymış bu gün bir sene boyunca yaşayacaklarımız doğum ölüm kısmet rızık hepsi yazılır bir Berat gecesine kadar herkesin bildiği gibi bugünün istek kapısı bu kadar açıkken boş dönenlerden olmayız inşallah. Ama hep hayırlısını dileyerek tabii ayeti Kerim'e dede buyurduğu gibi insan ne kadar acelecidir der yani iyi gördüğüne çabucak sevinirde sonrasında neler getirir bilmeden kötülüğe çabucak üzülürde sonunda hangi hayırı taşıdığını bilmeden! Salih temiz hayırlı evlatlar dünyada da ahirette de başımızı önümüze eğdirmeyecek bir soy nasip etsin hepimize herkese rabbim. Bende garip bir hüzün var bu sefer olmadığına dair bu sefer kısmetim yokmuş galiba ama tevekkül ediyorum şükür ediyorum her halime şükürler olsun ki allahım her yavruyla birlikte hayırlı bereketli ömür nasip etsin bir yavrum var Allah yokluğunu göstermesin olmayanlarada nasip etsin ama seneye kardeşiyle hayal etmemiş bir minik bedenin koynumda yattığını daha hayal etmeden de geçememiştim o yüzden hüzünlüyüm ama asla isyankar ve kahrolmuş değilim benim küçücük aklımla düşünemediğim göremediğim çooook şey var o büyük Alim in yanında. O yüzden duamdır ki Rabbim anaları evlatsız evlatları anasız bırakmasın herkesin evlerini hayırlı bir soy göz nuru yüz aydınlığı evlatlarla bereketlendirsin bizleri de o evlatlara layık ebeveynler eylesin inşallah...
Çok uzun oldu Hakkı'nızı helal edin arkadaşlar.

Büşracım eğer pozitif çıkarsa gerçekten bir mucize yaşıcaz tatlım bende çok şaşırdım Allah sonunu hayra çıkarsın inşallah

Büşracım eğer pozitif çıkarsa gerçekten bir mucize yaşıcaz tatlım bende çok şaşırdım Allah sonunu hayra çıkarsın inşallah

Hic umutlanmak istemiyorum canim eger olsa idi doktor mutlaka soylerdi sanki cunku altan bakti ne icin istedi bende şaşkinim hayirlisi bakalim yarin kesin yazarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…