• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Cnm çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim bidaha göstermesin inşallah bu seferki ewladina sana simsiki tutunmustur
İnşallah canim oglum 8 yasinda o normal olmustu bizde ikinci icin ugrasiyoruz bide ben o dis gebelikten sonra 6 ay sonra normal gebelik gecirdim 4 de yakindi oda sagliksizdi sollandirmak zorunda kaldik aradan 1 yil gecti hamile kalamadim tuo bebe ge yine kararverdik 2 . 3. Tutmadi bu dorduncu bakalim ne olucak allah hic olmayanada benim oglumada kardes nasip etsin inşallah

İnşallah canim oglum 8 yasinda o normal olmustu bizde ikinci icin ugrasiyoruz bide ben o dis gebelikten sonra 6 ay sonra normal gebelik gecirdim 4 de yakindi oda sagliksizdi sollandirmak zorunda kaldik aradan 1 yil gecti hamile kalamadim tuo bebe ge yine kararverdik 2 . 3. Tutmadi bu dorduncu bakalim ne olucak allah hic olmayanada benim oglumada kardes nasip etsin inşallah
İnşallah cnm inşallah sürekli dinlen ceviz falan ye çok dikkat et kendine Rabbim herkeze hayırlı Salih ewlatlar nasip etsin dış gebelikte kan mutlaka geliomu peki

Olduktan sonra gitmesi inan çok daha zor canım onu görmek kalbini duymak allah güç kuvvet versin inşallah tekrar denersiniz hepimiz evlat kokusunu duyarız
Doğru soyluyorsunuz ilkinde de kimyasal yaşadım birkac gunde olsa cok mutlu oldum sonra yukseklerde uçarken yere çakıldık ,altüst olduk.Toparlaninca tekrar denicez.Allah size kucaginiza almayi nasip etsin bana da dua edin hamilelerin duasi kabul olurmuş.

Doğru soyluyorsunuz ilkinde de kimyasal yaşadım birkac gunde olsa cok mutlu oldum sonra yukseklerde uçarken yere çakıldık ,altüst olduk.Toparlaninca tekrar denicez.Allah size kucaginiza almayi nasip etsin bana da dua edin hamilelerin duasi kabul olurmuş.

Kimyasal gebelik nasil anlasiliyo degerleriniz kacti birde kimyasal gebelik ve dis gebelik arasindaki fark ne

Canım doktorun kesin tüp bebek tedavisi mi uyguluyor emin miyiz? klomenle 1 yumurta ve opu anlayamadım ben bu Suzan Hanımı.. Kaç para ödedin kliniğe? En azından ücretinden yola çıkarak bi fikir yürütücem.
evet canım tüp bebek hatta bugün sordum kendisine 5200 tl ödememiz canım cumartesi günü gittiğimizde ücreti ödiycez diyorum ya bende klomen verdiğini anlayamadım zaten yumurta rezervim az neden ilk önce iğneyle başlamadı tedaviye anlamış değilim yanii

evet canım tüp bebek hatta bugün sordum kendisine 5200 tl ödememiz canım cumartesi günü gittiğimizde ücreti ödiycez diyorum ya bende klomen verdiğini anlayamadım zaten yumurta rezervim az neden ilk önce iğneyle başlamadı tedaviye anlamış değilim yanii
Fiyat resmen tüp bebek fiyatı.. Peki sen zaten rezervim az neden direk iğne değil de Klomen veriyorsunuz diye sormuş muydun? Mantıklı bir açıklaması var mı bu doktorun çok merak ediyorum. Kafayı taktım ben bu duruma valla aklım sende canım. Keşke klinik sahibiyle falan görüşseniz yazık günah opu günü geldi çattı bi dünya para yanlış ya da yetersiz tedavi uyguluyorsa biran önce müdahale etmek lazım.

Canım kahvaltını normal yap, öğlen yemeğini de hafif ye. Narkozluk bir işlem olmadığı için açlık gerekmiyor zaten. Yalnız çok fazla su içme ben ilk transferimde 1,5 litre içmiştim ölüyordum. İkincisinde 0,75 litre içtim, yine de çok sıkıştım 3 kez az az idrarımı yapıp mesanemi rahatlattım.
Anladım Can'ım evet ya o sıkışıklık durumu kötü bende ilkinde deli gibi içtim su allahım Dr transferden önce sonda taktırdı brz rahatlatalım çok fena dedi transferden sonrada sürgü fln vermişlerdi bu sefer akıllandım girmeden bir kaç bardak içsem yeter diye düşünüyorum:)

transfere giderken ac tok farketmiyor cnm ama yani sen yinede guzelcene kahvaltini et bence ben oyle yaptim vucudun yerine gelir enerjili olursun isteyse sadece cisine sIkIsIk olman lazim okadar yani tutman lazim biraz oyle daha iyi oluyormus senin kacingi gun embriyosu ve kac embeiyo koyucaklar ?
Üçüncü gün embriyosu cnm 6 yumurtam döllenmiş üçü iyi durumda ama yarına ne olur bilinmez fln dedi embriyolog bir sıkıntı çıkmazsa iki koyarlar heralde ilkinde iki koymuşlardı çünkü dondurmakta istiyorduk ama dondurulacak pek çıkmıcak gibi

Anladım Can'ım evet ya o sıkışıklık durumu kötü bende ilkinde deli gibi içtim su allahım Dr transferden önce sonda taktırdı brz rahatlatalım çok fena dedi transferden sonrada sürgü fln vermişlerdi bu sefer akıllandım girmeden bir kaç bardak içsem yeter diye düşünüyorum:)

Üçüncü gün embriyosu cnm 6 yumurtam döllenmiş üçü iyi durumda ama yarına ne olur bilinmez fln dedi embriyolog bir sıkıntı çıkmazsa iki koyarlar heralde ilkinde iki koymuşlardı çünkü dondurmakta istiyorduk ama dondurulacak pek çıkmıcak gibi
Tamam cnm hakkimizda hayirlisi ins bebislerin sana tutunur ve bebegini rabbim kucagina almayi nasip eder ins hepimize nasip eder ins

İnşallah cnm inşallah sürekli dinlen ceviz falan ye çok dikkat et kendine Rabbim herkeze hayırlı Salih ewlatlar nasip etsin dış gebelikte kan mutlaka geliomu peki
Benim geldi benim komsum var oda 4 ay once dis gebelik gecirmis o ama normal hamilelik oninki onun kanamasi olmamis o biraz gec bilmis tup unden amelyat olmus sag tupu almak zorunda kalmislar

Kızlar bende kan tahlılı yaptırdım yıne ama 12 ceyrek gece ıkı gun once de 10 a ceyrek kala yaptırmıstım bakalım ıkıye katlanmısmı bıraz saat farkı oldu ama farkedermı bılmıyorum daha 2 bucukta bellı olacak bende sımdı yatıyorum gece kalkıp ınternetten bakarım artık ıns artmıstır

Kizlari size birsey sormak istiorum sormasi ayip ama.. Afedersiniz bu doktorun verdigi progestronu vajinadann iceri sokunca elime boyle birsey gelio rahim omu oluo anlamadim ben yumusak birsey.bide geecenlerde internetye okudum elle hamilelik testinte rahim asagida olursa adet olucak demekmis anlamadim tabiki simdiki zamanda elle kontrol boylr seyler sacma ama simdi biz ilaci mecbut ordan attigimiz icin acaba boyle birsey bileniniz varmi merak ettim ???o_O

Kızlar bende kan tahlılı yaptırdım yıne ama 12 ceyrek gece ıkı gun once de 10 a ceyrek kala yaptırmıstım bakalım ıkıye katlanmısmı bıraz saat farkı oldu ama farkedermı bılmıyorum daha 2 bucukta bellı olacak bende sımdı yatıyorum gece kalkıp ınternetten bakarım artık ıns artmıstır
Ins degerin artmistir cnm hadi hayirlisi merak ettim simdi

Kizlari size birsey sormak istiorum sormasi ayip ama.. Afedersiniz bu doktorun verdigi progestronu vajinadann iceri sokunca elime boyle birsey gelio rahim omu oluo anlamadim ben yumusak birsey.bide geecenlerde internetye okudum elle hamilelik testinte rahim asagida olursa adet olucak demekmis anlamadim tabiki simdiki zamanda elle kontrol boylr seyler sacma ama simdi biz ilaci mecbut ordan attigimiz icin acaba boyle birsey bileniniz varmi merak ettim ???o_O

Canım bence ilaçlarla alakalı bir durum bu. Çünkü bende de aynısı var. İlk başlarda böyle değildi, şimdi sanki şişlik gibi yumuşaklık var. Benim transferim yapılmadı henüz, adetime de 13 gün var daha. Yani adetle alakalı değil rahat ol.

Back