• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kızlar opudan sonra adetim olmam gereken zamanda mı olur yoksa iğnelerden dolayı düzensizlik yaşanır mi?cevaplarsaniz çok sevinirim.

Kızlar bisey soracagim sizlere ben gecen hafta test yaptim yani test gunumdu ve negatifdi o gun igneleri birakmami soyledi doktor . İgneleri birakali 1 hafta oldu ve ben hala adet olmadim.negatif sonuc alanlar sizler kac gun sonra adet oldunuz . bilgisi olan varmi igneleri birakdikdan kac gun sonra adet olunur :KK64:
canım bende cuma son ilaçalrımı kullandım test sonucum düşünce kimyasal dendi ilaçları bırakrım hala adet olmadım.bugün aradım hemşire normal bir birbucuk hafta gecikir dedi pazarteside olmazsa tekrar görüşelim dedi

Nick • Sondurum

@suigeneris HAMILE:nazar::anneadayı:
@asdes tedavide
@sukedisi HAMILE:nazar::anneadayı:
@angel-devil HAMILE:nazar::anneadayı:
@echomare
@ferbe1 HAMILE:nazar::anneadayı:
atav melek:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
@princess01 HAMILE:nazar::anneadayı:
@betheone
@demir6133 HAMILE:nazar::anneadayı:
Gulce27 Gulce27 HAMILE:nazar::anneadayı:
berceste_ berceste_
@zelibon HAMILE:nazar::anneadayı:
@hayat15 13 mayıs test
@ahha tedavide
zeynep bal:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
zemre123456 zemre123456 HAMILE:nazar::anneadayı:
cerenbuyukunlu:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
84 busra:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
@Ayka5555HAMILE:nazar::anneadayı:
@Laylay26 HAMILE:nazar::anneadayı:
@almiraroza 19 mayıs test
@33elifnaz33 20 mayıs test
@eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE:nazar::anneadayı:
@petty Tedavide
@msy2014 HAMILE:nazar::anneadayı:
@Evvel_1 HAMILE:nazar::anneadayı:
Seyda235:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
Ladyblonde Ladyblonde HAMILE:nazar::anneadayı:
ela bahar:KK200: önümüzdeki aya inşallah:KK200:
C Cnsrhn1907 HAMILE:nazar::anneadayı:
elfel elfel 9 mayıs test
@SPAWNS HAMILE:nazar::anneadayı:
@ortanca01 HAMILE:nazar::anneadayı:
SLaYeR_07 SLaYeR_07 HAMILE:nazar::anneadayı:
@derinn
@esilaerva11 14 mayıs test

Kızlar yanlışım varsa uyarın lütfen..

Kızlar opudan sonra adetim olmam gereken zamanda mı olur yoksa iğnelerden dolayı düzensizlik yaşanır mi?cevaplarsaniz çok sevinirim.
Benim opudan sonra, daha adet tarihim gelmeden hastalanmıştım canım. Hemşire söylemişti zaten normal tarihinden önce olursun diye.

Canım inan çok üzüldüm .ne diyecegimi bilemiyorum şuan.umudunu kaybetme inş bizde anne olacağız .o güzel duyguları bizde yasayacagiz.

canım bişey sorucam sana Q10 dan kaç kutu kullandın bana bir kutu yazdı doktorum oda 15 günlük .bu süre yeterlimi tekrar yazdırmam gerekir mi? çünkü bana verilen d ve b vitaminleri 2 ay kadar sürücek içinde fazla var. Bu süre zarfından Q10 bitmiş oluyo tekrar alsam mı bilemedim. birde bu ilaçları kullandıktan ne kadar süre sonra tüp bebek yaptırdın.
Ben 3 ay kullandım canım doktoruna sor istersen o daha iyi bilir ben kendi kafama göre kullandım çünkü

Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyimm. Cuma günü kese gormeye gitcez nasipse bugün bel ve kasık agrim var acaba sizlerdede oldumu böyle korkuyorum

Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyimm. Cuma günü kese gormeye gitcez nasipse bugün bel ve kasık agrim var acaba sizlerdede oldumu böyle korkuyorum
Ben de 5+0 haftalığım, bugüne kadar hiçbir şikayetim yoktu ama bugün sağ kasığımın orda ince ve derinden sürekli devam eden bi sızım oldu. Dün doktor istirahat et demişti zaten hemen uzandım. 2 saat sonra falan geçti çok şükür. Rahim büyürken onu taşıyan damarlar mı ne varmış onlar geriliyormuş. Normal sanırım artık bu tarz ağrılar çekmemiz. Sabah ben de çok panik oldum ama şimdi geçti çok şükür.

Bende korktum dış gebelik olur DİE inşallah hayirlisiyla kalp atışlarını duysak biraz daha rahatliycam senin kan değerin kaç çıktı cnm

bugün hafiften kasık ağrım ve bel ağrım vaaaarrro_O Koırkuyorumm teste 2 gün kaldı
Canım varya bence sen hamılesın cnku topak topak gerı gelıyo jel demıstın bendende 2 gundur gerı gelıyo jel naparsam yapım yuruyus yapıyorum rdıyorum normalde hıc gelmezdı gelmeye basladı

Bende korktum dış gebelik olur DİE inşallah hayirlisiyla kalp atışlarını duysak biraz daha rahatliycam senin kan değerin kaç çıktı cnm
Aklımdan geçenleri yazmışsın valla hayırlısıyla bi görsek bebişlerimizi..
Benim tek embriyo transferi canım, 10.gün 380,8 14.gün 3.423
Senin kaç çıktı

Back