Tek embriyo nu transfer yapıldı yarın büyük gün Rabbim bizimde yüzümuzu guldursun inşallah ben cesaret edip yaptiramadim kan tahliliBenim belimde hiç ağrım yok sol kasığım ağrıyor bebek orada zaten :)
doktorun ne dedı peki canım normal mı değer 11. gun 42
Tek embriyo nu transfer yapıldı yarın büyük gün Rabbim bizimde yüzümuzu guldursun inşallah ben cesaret edip yaptiramadim kan tahlili
Dua et cnm Rabbim çok büyük kaçıncı denemen olmazsa o haftaları yatarak gecirirsinÇift canım ama tek kese var allah hepimize versin inşallah tutmasına sevinemiyorum bile 9 12. Haftalar riskli zaten değerimde düşük mucizeye kaldı işim
Selam kizlar. Dün sabah fenalaştım sıvı birikmesi olmuş. Nefes darlığı ile hastaneye yatim. Doktorum ilaçlara devAm dedi.. Bu arada beta 10.11 çıktı 4.günümde.. Taburcu oluyorum ama hergün kontrol le gidecek misim
çok geçmiş olsun canım..hemen ara doktorunu sor bakalım nelere dikkat etmen gerekir..betan bile güzel çıkmış 4. güne göre..inşallah pozitifi görücen canım..az kaldı..kendine çok dikkat et.
Canım hayırlı olsun rabbım tamamını erdırsın ıns benımde 5. Gun embrıyosu ıns cesaret edebılırsem bende o zamanlar yaparımcanım seni dinleyip eşimle dayanamadık ve acile gidip kan verdim :)
Sonucu şimdi çıktı 82,7 :)
11 gün önce vurulan iğnenin etkisi bu kadar yüksek bi rakam olmaz değil mi? Ay ben şimdi hamile miyim yaaa inanamıyorumm :)
Dua et cnm Rabbim çok büyük kaçıncı denemen olmazsa o haftaları yatarak gecirirsin
Bende merak ettım kızbu soruyu hamıle kalırsam eger soracaktım sen benden once sordun :)kızlar günaydın..çok kısa birşey sorucam..saçlarım gür kestirmek istiyorum..Rabbim bana şuan çok güzel 2 küçük mucize verdi..kalp atışlarını 17 mayısta duyacağız..bu hafta sonu saçlarımı kestirmek istiyorum..internetten baktım batıl inanç diyorlar..boyatmak sakıncalıymış..sizce kestirsem mi??
neden cumayı beklıyorsun kan testı ıcın normalde 11-12gunde kan testı verılıyor. ben bu sıtede okumustum ıdrar testınde negatıf cıkmıs gıtmıs aynı anda test vermıs kan testı 120cıkmıs kan degerı hamıleymıs. olabılyıor yanıTransferimin 13. Günü ve idrar testinde tek cizgi Kanda cuma günü bakılacak umudum kırıldı resmen, benim gibi olan var mı yada hiç duydunuz mu ?
İnşallah dediğin gibi olur bana transferden sonra 6 mayıs dendi test günü o yüzden bekliyorum hergün iğne olduğum hemşirede öyle dedi 10. Gün belli olur dedi ama ben cesaret edemediğimden tam gününü bekliyorumneden cumayı beklıyorsun kan testı ıcın normalde 11-12gunde kan testı verılıyor. ben bu sıtede okumustum ıdrar testınde negatıf cıkmıs gıtmıs aynı anda test vermıs kan testı 120cıkmıs kan degerı hamıleymıs. olabılyıor yanı
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallahhhCanım hayırlı olsun rabbım tamamını erdırsın ıns benımde 5. Gun embrıyosu ıns cesaret edebılırsem bende o zamanlar yaparım
çok gecmiş olsun, Allaha emanet bu hallerimiz.. sıvı birikmesi dediği şey nasıl bişey? nasıl anlaşılıyor yani?Selam kizlar. Dün sabah fenalaştım sıvı birikmesi olmuş. Nefes darlığı ile hastaneye yatim. Doktorum ilaçlara devAm dedi.. Bu arada beta 10.11 çıktı 4.günümde.. Taburcu oluyorum ama hergün kontrol le gidecek misim
canim.geçmiş olsun çok bendede oldu ama yatacak kadar değil.inanilmaz sisti karnim ve kabiz oldum sendede öyle oldumu?? Sivi hala geçmedi tam bendedeSelam kizlar. Dün sabah fenalaştım sıvı birikmesi olmuş. Nefes darlığı ile hastaneye yatim. Doktorum ilaçlara devAm dedi.. Bu arada beta 10.11 çıktı 4.günümde.. Taburcu oluyorum ama hergün kontrol le gidecek misim
kızlar günaydın..çok kısa birşey sorucam..saçlarım gür kestirmek istiyorum..Rabbim bana şuan çok güzel 2 küçük mucize verdi..kalp atışlarını 17 mayısta duyacağız..bu hafta sonu saçlarımı kestirmek istiyorum..internetten baktım batıl inanç diyorlar..boyatmak sakıncalıymış..sizce kestirsem mi??
Merhaba idrar testlerinin hepsi aynı sanıyordum ilk defa duyuyorum bunuda, ben test yaptım bugün negatif çıktı o ucuz olanlardanTeşekkür ederim canım darısı başına inşallahhh
Yalnız adet gecikmesi henüz olmadan test yapılacaksa "erken gebelik testi" yapılmasını öneririm. 5 TL ilk olan küçük testler gecikme olmadan pek sonuç vermiyor. Hamile olduğumuz halde negatif gösterip moral bozuyor. Ben mesela 20 TL ilk Predictor Early adında bi test kullandım.
amin canım cümlemizinben kullandım jel vermişti doktorum sabah akşam .yaşımız aynı evlilik süremizde aşağı yukarı :) inş tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?