Transfer öncesi ben de emin degildim kullanacagimdan doktor kullanip gel demisti bana da.Kızlar bısey sorucam ben jelı hep gece kullandım gunde bı kere ve yarın 10 bucukta randevum var ve 3 bucuktada transferım var bugun kullancakmıyım sımdı
evet cnm benim!! ben her gün ölçtüm.. 37 nin altına düşmedi ve sonuç pozitifff .. inşallah darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlaraCanim ayni gidiyor ara sira batma oluyor. Amma bu gun enteresan bir şekilde vucud isim kalkti. 37.2)) amma normalde 36.6 olur. Acaba bu hayra alametmi?
0.1 canimOla bilir amma deyerin kac cikti yani ona gore soyleye bilirim. ? Dua edelim
evet cnm benim!! ben her gün ölçtüm.. 37 nin altına düşmedi ve sonuç pozitifff .. inşallah darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlara
Kızlar transferin 4-5. Günü idrar testi yapan var mı?
Allah allah transferden sonra neden yapilmiski o igne ,amaci neymis ay insallah onun etkisi degildir
Benimde ilk tüp bebek denemem malesef kimyasal gebelikle sonlaniyor. Ben bu süreçte ohss olarak hastanede falan yattım. Kızlar bu ohss ne demek
Kizlar dondurulmus embriyoyla transfer olan varmi bnmde yarin yine kontrol var . Rahim kalinligina bakilacak uygunsa gun verir herhalde Allah hepimizkn yardimcisi olsun insallah
Bende kullaniyoruk cnm dogru yapiyosun bende yemekten sonra aliyorum elinden geldigince ayni saatlerde icmeye calis nasilsin nasil hissediyon bugun 5.gunumuz bugun bende sadece gz problemi var baskada pek bisi hissetmiyorum
ben yaptım valla. bugün transferimin 5.günü ikinci çizgi silik çıktı. ama önceki günlerde de test yapmıştım çıkmamıştı.
2 yil once bende kimyasal gebrlik yasadim ..cok gecmis olsun ,ohss de Yumurtaliklar kullanilan hormon ilaclarinca fazla buyumesine deniliyor sanirim,
bugün benimde transferimin 5.günü :)
Ben varim canim. Adet agrilarim baslamisti benim 5. Gun cok siddetli, adet olcam sanmistim daha yeni yeni bitti o agrilar. Bi de cok usuyodum eger bu belirtiyse. Baska da hicbi belirti yoktu, hatta 6. Gun idrar testim negatiftiKizlaar benimde 5ci günüüüm. Amma belirtim yok. Yani az batma ve bel agrisi az. Boyle belirtisiz hamile kalan varmi? Haa birde 37 ates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?