nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canim ayni gidiyor ara sira batma oluyor. Amma bu gun enteresan bir şekilde vucud isim kalkti. 37.2)) amma normalde 36.6 olur. Acaba bu hayra alametmi?
evet cnm benim!! ben her gün ölçtüm.. 37 nin altına düşmedi ve sonuç pozitifff .. inşallah darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlara

Benimde ilk tüp bebek denemem malesef kimyasal gebelikle sonlaniyor. Ben bu süreçte ohss olarak hastanede falan yattım. Kızlar bu ohss ne demek

Benimde ilk tüp bebek denemem malesef kimyasal gebelikle sonlaniyor. Ben bu süreçte ohss olarak hastanede falan yattım. Kızlar bu ohss ne demek

2 yil once bende kimyasal gebrlik yasadim ..cok gecmis olsun ,ohss de Yumurtaliklar kullanilan hormon ilaclarinca fazla buyumesine deniliyor sanirim,

Kizlar dondurulmus embriyoyla transfer olan varmi bnmde yarin yine kontrol var . Rahim kalinligina bakilacak uygunsa gun verir herhalde Allah hepimizkn yardimcisi olsun insallah

bende dondurulmuş transferi oldum canım. bugün 5.günümdü.

Kizlaar benimde 5ci günüüüm. Amma belirtim yok. Yani az batma ve bel agrisi az. Boyle belirtisiz hamile kalan varmi? Haa birde 37 ates

bugün benimde transferimin 5.günü :)

Beraber hayirli haberle geliriz ins cnm rabbim mubarek aylarin hurmetine bizi sevindirsin pozitif sonuclansin ins cuma test gunumuz mubarek gun hayirlisi ins mutlu oluruz ins nasil gidiyo cnm agrin sıkıntin varmi nelr yapiyorsun

Kizlaar benimde 5ci günüüüm. Amma belirtim yok. Yani az batma ve bel agrisi az. Boyle belirtisiz hamile kalan varmi? Haa birde 37 ates
Ben varim canim. Adet agrilarim baslamisti benim 5. Gun cok siddetli, adet olcam sanmistim daha yeni yeni bitti o agrilar. Bi de cok usuyodum eger bu belirtiyse. Baska da hicbi belirti yoktu, hatta 6. Gun idrar testim negatifti

Günaydın kızlar bugun 8.gün az önce idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı yine mi olmadı cok mu erken yaptım moralım bozuldu sabah sabah yapmıcam diyorum tutamıyorum kendimi

Günaydın kızlar.
Benim bugün 4.günüm ve ağrılar yüzünden ne uyuyorum ne oturabiliyorum. Sanırım iğneler bende ters tepti. Mahvfoldum. Göğüs altı batma ne nefes darlığı var bende.. Benim gibi olan var mi??

Back