nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kizlaaar size bir sorum olıcak. Aranizda estrofem kullanan varmi? Ben onu yemekden sonra aliyorum. Acaba dogrumu yapıyprum? Acmi tokmu almak gerekir? Gunde iki kez sabah aksam aliyorum

Kizlaaar size bir sorum olıcak. Aranizda estrofem kullanan varmi? Ben onu yemekden sonra aliyorum. Acaba dogrumu yapıyprum? Acmi tokmu almak gerekir? Gunde iki kez sabah aksam aliyorum
Bende kullanıyorum canım açlık yada tokluk önemli değil demişti hemşire bana ama ben genelde yemekten sonra kullanıyorum aç aldığım zamanlarda oldu tabi.

Bende kullaniyoruk cnm dogru yapiyosun bende yemekten sonra aliyorum elinden geldigince ayni saatlerde icmeye calis nasilsin nasil hissediyon bugun 5.gunumuz bugun bende sadece gz problemi var baskada pek bisi hissetmiyorum

Bende kullaniyoruk cnm dogru yapiyosun bende yemekten sonra aliyorum elinden geldigince ayni saatlerde icmeye calis nasilsin nasil hissediyon bugun 5.gunumuz bugun bende sadece gz problemi var baskada pek bisi hissetmiyorum
Canim ayni gidiyor ara sira batma oluyor. Amma bu gun enteresan bir şekilde vucud isim kalkti. 37.2)) amma normalde 36.6 olur. Acaba bu hayra alametmi?

Hanimlar herkes embriyo ozelliklerini skorunu yazabilirmi acaba birde yas grup skoru ne anlama geliyor cok merak ediyorum bileniniz varmi benimkinde
Embriyo ozellikleri 4D morula
Embriyo skoru 2AB
Yas grup skoru %100 5/5
Butun yas gruplari skoru %72 13/18

Hanimlar herkes embriyo ozelliklerini skorunu yazabilirmi acaba birde yas grup skoru ne anlama geliyor cok merak ediyorum bileniniz varmi benimkinde
Embriyo skoru 2AB
Yas grup skoru %100 5/5

Bizde öyle bir şey yoktu canım 8c yazıyordu sadece..

Embriyo skoru 2AB
Yas grup skoru %100 5/5
Canim bana hic öyle şeyler vermediler vallah. Sende ne gibi belirtiler var?

Canim bana hic öyle şeyler vermediler vallah. Sende ne gibi belirtiler var?

Hic bi belirti yok diyebilirim sadece gaz acaba olmadimi ya bilmiyorum lekenmem batma hissi felan bitti kasigimda hafif bi agri hissetim cok az bacagima vurdu hafif agrisini o kadar baskada bisi yok bilmiuorum ya hakkimizda hayirlisi cok belirtilerede takilmasak iyi olur cnm moralimizi bozuyoz sonra stres hic iyi degil

Hic bi belirti yok diyebilirim sadece gaz acaba olmadimi ya bilmiyorum lekenmem batma hissi felan bitti kasigimda hafif bi agri hissetim cok az bacagima vurdu hafif agrisini o kadar baskada bisi yok bilmiuorum ya hakkimizda hayirlisi cok belirtilerede takilmasak iyi olur cnm moralimizi bozuyoz sonra stres hic iyi degil
Yaa aynenn bende senin gibii. Yani belirti hiss etmiyoruum. İnşallah olmuşdur yaa. İdrar ne zaman yapmayi düşünüyorsun? Bebeyimiz varsa eyer implantasyon olmuşdur artik))

Kızlar bısey sorucam ben jelı hep gece kullandım gunde bı kere ve yarın 10 bucukta randevum var ve 3 bucuktada transferım var bugun kullancakmıyım sımdı

Kızlar bısey sorucam ben jelı hep gece kullandım gunde bı kere ve yarın 10 bucukta randevum var ve 3 bucuktada transferım var bugun kullancakmıyım sımdı

Sabah kullan gel demislerdi bana transfer gunu ben gunde iki kez kullaniyodum istersen sabah kullan oyle gir benim transfeeimde 4 de olmustu

Back