nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Merhaba kızlar bu gun gebelik testi gunumüzdü ve beta hcg degeri 12 çıktı gebelik görünüyor ama deger cok düşük dedi doktor trasfer olalı iki hafta oldu miralim cok bozuk:KK61::KK61: iki gun sonra birdaha test yapilcak varmi böyle bir durumla karşılasan lutfen umut olun bana :KK61:
Benim canım benim de iki hafta oldu ve değerim 14.49 ve kanamam da var kanama olmasına rağmen yukseliyor

Caaaniiim seni coook merak ediyoruum. Cevap cikamdimi daha?
Negativ canim :( . doktorumu aradim test yaptigimi soyledim bana daha cok erken oldugunu moralimi bozmamami soyledi . persembe gel bide burda bakalim test yapalum dedi persembe 12. Gunum oluyor. Bugun 9 . gun sencede erken oldugu icin negativ olmus olabilirmi

Kizlar benimde 10.gun degerim 15.14 çıktı. Merkezi aradim hemsire ne var ne yok diyemem dedi .biz erken yaptiriyoruz dedi o yuzden düşük cikabilir carsamba tekrarlayın dedi testi. .Böyle olup yukselen varmi.ne olir dua ediz hamisler.allahim hepimize nasip etsin inş. Bebisim benimledir yarabbim sen nasip et.

Cnm degerin dusuk biraz ama 5 in ustu gebelik tir zaten gec tutunmustur belki hic moralini bozma, 2 gun sonra 2 katina cikar insallah bebisin seninledir elini karnina koy dua et

Insaallah
Benim canım benim de iki hafta oldu ve değerim 14.49 ve kanamam da var kanama olmasına rağmen yukseliyor
Iki gunde 20 nin üstüne cikmasi gerekiyor dedi insaallah çıkar.rabbim insaallah sana bagıslar bebegini.

Negativ canim :KK43: . doktorumu aradim test yaptigimi soyledim bana daha cok erken oldugunu moralimi bozmamami soyledi . persembe gel bide burda bakalim test yapalum dedi persembe 12. Gunum oluyor. Bugun 9 . gun sencede erken oldugu icin negativ olmus olabilirmi
Ola bilir amma deyerin kac cikti yani ona gore soyleye bilirim. ? Dua edelim Hoppa

Canım tek embriyo idi kist vardı acaba o mu gidiyor ne oluyor bilmiyorum çarşamba yeniden kan verecen

Demir icinden umudunu hic kaybetme cnm Rabbim buyuk degerin de dusmuyor ,insallah carsambaya 2 ye katlarda rahatlarsin,ben inaniyorum dualarim seninle cnm

Demir icinden umudunu hic kaybetme cnm Rabbim buyuk degerin de dusmuyor ,insallah carsambaya 2 ye katlarda rahatlarsin,ben inaniyorum dualarim seninle cnm
Eşimde yükselecek diyor içimde olumsuz bişey yok diyor artık ne olursa kabulüm Allahtan gelene amenna

Arkadaşlar sonucum çıktı malesef negatif .. Takdir demekki böyleymiş .. Hoşçakalın inş güzel sonuçlar alırsınız ...

Azracim ne desek boş biliyorum,o duyguyu bende yasamistim, demekki zamani var canim hakkinda hayirlisi boyleymis ,insallah onumuzdeki ay kendiliginden kaliverirsin,tup.bebekten sonra dogalyolla kalan cok.fazla imis ,okumustum

Ayyy cok guzelll.cok heycanlandim vallahi ,sanmiyorum cunku 1 hafta oldu onlari birakali ayyy insallahhhh bebislerin seninledirrrr

Yok tatlım ben transferin ertesi günü choriomon diye bir iğne vuruldum bazı yerlerde o çatlatma iğnesi olarak da kullanılıyormuş :(

Kizlar dondurulmus embriyoyla transfer olan varmi bnmde yarin yine kontrol var . Rahim kalinligina bakilacak uygunsa gun verir herhalde Allah hepimizkn yardimcisi olsun insallah

Kizlar dondurulmus embriyoyla transfer olan varmi bnmde yarin yine kontrol var . Rahim kalinligina bakilacak uygunsa gun verir herhalde Allah hepimizkn yardimcisi olsun insallah

Benim dondurulmus embriyoydu cnm

Back