Benim canım benim de iki hafta oldu ve değerim 14.49 ve kanamam da var kanama olmasına rağmen yukseliyorMerhaba kızlar bu gun gebelik testi gunumüzdü ve beta hcg degeri 12 çıktı gebelik görünüyor ama deger cok düşük dedi doktor trasfer olalı iki hafta oldu miralim cok bozukiki gun sonra birdaha test yapilcak varmi böyle bir durumla karşılasan lutfen umut olun bana
ben 6. gün yaptımKızlar transferin 4-5. Günü idrar testi yapan var mı?
ben 6. gün yaptım
Ben yaptım tatlım ve ikinci çizgi silik çıktı acaba çatlatma iğnesinin etkisi mi ki bu ?
Negativ canimCaaaniiim seni coook merak ediyoruum. Cevap cikamdimi daha?
Cnm degerin dusuk biraz ama 5 in ustu gebelik tir zaten gec tutunmustur belki hic moralini bozma, 2 gun sonra 2 katina cikar insallah bebisin seninledir elini karnina koy dua et
Iki gunde 20 nin üstüne cikmasi gerekiyor dedi insaallah çıkar.rabbim insaallah sana bagıslar bebegini.Benim canım benim de iki hafta oldu ve değerim 14.49 ve kanamam da var kanama olmasına rağmen yukseliyor
Ola bilir amma deyerin kac cikti yani ona gore soyleye bilirim. ? Dua edelimNegativ canim. doktorumu aradim test yaptigimi soyledim bana daha cok erken oldugunu moralimi bozmamami soyledi . persembe gel bide burda bakalim test yapalum dedi persembe 12. Gunum oluyor. Bugun 9 . gun sencede erken oldugu icin negativ olmus olabilirmi
Canım tek embriyo idi kist vardı acaba o mu gidiyor ne oluyor bilmiyorum çarşamba yeniden kan verecen
İnşallah hayırlısı olsunInsaallah
Iki gunde 20 nin üstüne cikmasi gerekiyor dedi insaallah çıkar.rabbim insaallah sana bagıslar bebegini.
Eşimde yükselecek diyor içimde olumsuz bişey yok diyor artık ne olursa kabulüm Allahtan gelene amennaDemir icinden umudunu hic kaybetme cnm Rabbim buyuk degerin de dusmuyor ,insallah carsambaya 2 ye katlarda rahatlarsin,ben inaniyorum dualarim seninle cnm
Arkadaşlar sonucum çıktı malesef negatif .. Takdir demekki böyleymiş .. Hoşçakalın inş güzel sonuçlar alırsınız ...
Ayyy cok guzelll.cok heycanlandim vallahi ,sanmiyorum cunku 1 hafta oldu onlari birakali ayyy insallahhhh bebislerin seninledirrrr
AmiiiiiiiiinnnMerhabalar anne adaylariii bende bugun transferimi oldum geldim. 5.gun embriyosu bir tanecik inci transfer edildi inşallah hepimize versin yarabbim inşallah
Kizlar dondurulmus embriyoyla transfer olan varmi bnmde yarin yine kontrol var . Rahim kalinligina bakilacak uygunsa gun verir herhalde Allah hepimizkn yardimcisi olsun insallah
Gonapeptyl mı ne öyle Bi iğne vuruldum transferden 4hün sonra ama betahcg içeriyor mu bilmiyorum Can'ımPeki transferden sonra çatlatma iğnesi vurulmuş muydun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?