Ooo masallah canim 6. gun ise ozaman dogrudur,hadi hayirli olsun ozamannnn:)
Tek iyi kalite embriyo olduğu söylendiTek mi çift embiryo mu canım?
Ama çok düşük yukselmis 1.00 gibi bişey yukselmis bu kadar düşük olmaması lazım 13.gün degeriCnm var sanırım yaa jadi inş rabbim nasip etsin.olmasa sifir cikardi sonucun baksana artmis.doktoruna soyledinmi hemen git gorus doktorla.
Canim doktorun ne diyo, boyle suruncemede kalmak da kotuAma çok düşük yukselmis 1.00 gibi bişey yukselmis bu kadar düşük olmaması lazım 13.gün degeri
Ya doktorla gorusemedim evime de baya uzak ne yapsam bilemedimCanim doktorun ne diyo, boyle suruncemede kalmak da kotu
Telefon et cok acil durum mutlaka gorusmem gerek falan deYa doktorla gorusemedim evime de baya uzak ne yapsam bilemedim
Evet 14.49 yukselmis bunaldim yaaa varsa var olsun yoksa lütfen yok olsun böyle oldu mu sizin ya
evet canım Q10 ve d vitamini b12 kullandım canım yumurta kalitesinde etkili canım bu vitaminlerBanada bazi testler yaptirdi doktorum d vitamini ve b12 eksik cikti.bunlar yumurta kalitesinde etkilimi acaba.bide coenzym 200 dedigin omepa Q10 verdi bumu acaba kutuda balik yagi ve koenzim Q10 icerir diyo
Merhaba kızlar bu gun gebelik testi gunumüzdü ve beta hcg degeri 12 çıktı gebelik görünüyor ama deger cok düşük dedi doktor trasfer olalı iki hafta oldu miralim cok bozukiki gun sonra birdaha test yapilcak varmi böyle bir durumla karşılasan lutfen umut olun bana
Kızlar transferin 4-5. Günü idrar testi yapan var mı?
Gulce bende.meraktan catliyorum korkuma eczaneden teste almamistim,arkadasim yrn bana gelecekmis dedim test al gelirken ben yarindan baslarim yapmaya :)
Caaaniiim seni coook merak ediyoruum. Cevap cikamdimi daha?Kizlar kan verdim az once 1 bucuk saate cikarmis sonuclar( 9.gunumdeyim)sabah idrar testim negatifdi ~3.gun embiryosu . dualarinizi bekliyorum
Canım tek embriyo idi kist vardı acaba o mu gidiyor ne oluyor bilmiyorum çarşamba yeniden kan verecenCanim doktorun ne diyor peki ?iki tane koymuslardiya biri dustu galiba biri tutunuyor gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?