nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Cnm var sanırım yaa jadi inş rabbim nasip etsin.olmasa sifir cikardi sonucun baksana artmis.doktoruna soyledinmi hemen git gorus doktorla.
Ama çok düşük yukselmis 1.00 gibi bişey yukselmis bu kadar düşük olmaması lazım 13.gün degeri

selam kızlar doktordan geldim ama bana gonal f falan vermedi klomen cerdi sabah akşam 1 tane içilcek haftaya pazarteside kontrole çağırdı ama klomen bende işe yaramıyoki nie verdiki daha tedaviye başlamadan benim umutlarım gitti

Banada bazi testler yaptirdi doktorum d vitamini ve b12 eksik cikti.bunlar yumurta kalitesinde etkilimi acaba.bide coenzym 200 dedigin omepa Q10 verdi bumu acaba kutuda balik yagi ve koenzim Q10 icerir diyo
evet canım Q10 ve d vitamini b12 kullandım canım yumurta kalitesinde etkili canım bu vitaminler

Kizlar bende yeni doktordan geldim carsamba buyuk ihtimal opu olucak ama once bi dojtorla daga giruscekmis fln iste hernryse yumurtalarim 21-19-15-13 galiba ole bisidi bide 12 var galiba ama iki tane buyuk var dedi sizce nasil pek buyumemisler kotumuki

Merhaba kızlar bu gun gebelik testi gunumüzdü ve beta hcg degeri 12 çıktı gebelik görünüyor ama deger cok düşük dedi doktor trasfer olalı iki hafta oldu miralim cok bozuk iki gun sonra birdaha test yapilcak varmi böyle bir durumla karşılasan lutfen umut olun bana

Cnm degerin dusuk biraz ama 5 in ustu gebelik tir zaten gec tutunmustur belki hic moralini bozma, 2 gun sonra 2 katina cikar insallah bebisin seninledir elini karnina koy dua et

Arkadaşlar sonucum çıktı malesef negatif .. Takdir demekki böyleymiş .. Hoşçakalın inş güzel sonuçlar alırsınız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…