nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. bugün transferimin 5.günü.evde test yaptım çok çok silik hayalet gibi ikinci çizgi 15 dk içinde çıktı. hamile olma ihtimalım varmıdır acaba???

Hayirli olsun cnm,15 dk dan sonra cikan sonuca pek aldanmayin derler ama sen icini rahat tut insallah dogrudur,yarin birdaha yap tutunmustur yavrucaklar bide 5. Gun cok erken cesaretini kutlarim :)

Hayirli olsun cnm,15 dk dan sonra cikan sonuca pek aldanmayin derler ama sen icini rahat tut insallah dogrudur,yarin birdaha yap tutunmustur yavrucaklar bide 5. Gun cok erken cesaretini kutlarim :)

ya iyi kalitede 2 tane 6.gün embriyosu transfer edildi. aslında cesaretim bu yüzdendi. 2.günden beri test yapıyorum. bugün çok çok belirsiz çıktı. ama cok dikkatli bakınca görünüyor. nebilim çokta güvenmek istemiyorum teste. yarın bidaha yapıcam. inşallah hayırlısyla tutunmuştur.

ya iyi kalitede 2 tane 6.gün embriyosu transfer edildi. aslında cesaretim bu yüzdendi. 2.günden beri test yapıyorum. bugün çok çok belirsiz çıktı. ama cok dikkatli bakınca görünüyor. nebilim çokta güvenmek istemiyorum teste. yarın bidaha yapıcam. inşallah hayırlısyla tutunmuştur.

Ooo masallah canim 6. gun ise ozaman dogrudur,hadi hayirli olsun ozamannnn:)

Benim bügün test gunum du ne olduğunu biliyorum ama merkez mecbur orda gidip test yapmam gerektiğini söyledi gittim test verdim öğleden sonra çıkacak sonucu gerçi sonucun ne olduğunu tescillemeyé gitmiş oldum

Demir icimdrki.his senin hamile oldugunu soyluyor yaa ayy insallahhh guzel haberiii verirsinn merakla bekliyorummmm

Kizlar ben bayıldım:110: cuma günü transfer oldu bugün ikinci günüm yani.. o_Oyan tarafıma düştüm bebeklere birsey olmuş mudur:KK42: midem o an çok bulandı istifra edecem sandım o an gözüm karardı..

cnm arkadasım seninki daha tutunma asamasına gecmedigi için dollenme kanalında seyahat ediyodur bebiş...yani hiç canını sıkma etkilemez bence psikolojik olarak miden bulanmıstır...

2 emriyo mu transfer edildi bu arada

kızlar şükürler olsun hamileyim:KK66: listemize hamile olarak ekleyebilirisiniz beni de.:KK66:Rabbim bu benzersiz,tarif edemediğim duyguyu yaşatsın inşallah hepinize de...

Ayy canim hayirli olsunnnn cok sevindinnn,Allah tamanina erdirsin kacinci gun emriosu kacinci gunde test yaptin

Benim bügün test gunum du ne olduğunu biliyorum ama merkez mecbur orda gidip test yapmam gerektiğini söyledi gittim test verdim öğleden sonra çıkacak sonucu gerçi sonucun ne olduğunu tescillemeyé gitmiş oldum
sonucunu heyecanla bekliyorum, benımde durumum senle aynı sanırım. hafif kahverengi lekelenmem oldu.korkuyorum:(

cnm arkadasım seninki daha tutunma asamasına gecmedigi için dollenme kanalında seyahat ediyodur bebiş...yani hiç canını sıkma etkilemez bence psikolojik olarak miden bulanmıstır...

2 emriyo mu transfer edildi bu arada

Evet 2 embriyo 3.gün transferi oldu. Cuma günü transfer oldu işte

ferbe1 ferbe1 :nazar:hayırlı olsun cnm:KK200: :anneadayı::21:neler yaptin/yapmadin biraz anlatır misin
tabıkıde;) transferden sonra istnabuldan izmite yolculuk yaptık otobüsle 1.5 saat.ilk gün eve geldim bişiler yedeim yattım. 5 gün izinliydım.izinli olduğum hergun aile hekimine( yarım saat yuruyerek)iğne için gittim geldim. evimde yemek yaptım bulaşıkları yerlestırdım.yeri geldi uzandım.bazen oturarak tv izledim.aslında ben çok kasmadım denilebilir:)ikinci hafta işe başladım.2 servis değiştirerek işe gidip geldim.kabak çekirdeği falan yedim ekstra. embrıyomuzun 5. güne gitmediği için çok aşırı umutlu deıldık.ama çok şükür pozitifi gördük.

Back