nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Ayyy hayatim cok sevindiiim insallah bizimde olur. Senin kac gunluk embriondu ve kac transfer oldu? Dua et bize hamilelerin duasi olur
Canım 3 gun emriyosu 12 günde öğrendim 2 ad transfer yapıldı duaların hepinize ayrı ayrı allahim isteyen herkeze nasip etsin hepimiz çok güzel anne olucaz eminim annelik bizr çok yakisacak

Hayırlı olsun tatlım
kaçıncı gün test yaptın ve kaçıncı gün embriyosuydu senin??
Biraz bilgi verirmisin neler yaptın/yapmadin
12 gün verdim kanı kan değerin 182 çıktı bu iyimi bilmiyorum 3 haftalik suanda 3 gun emriyosu 2 ad koymuslardi ben hiç yemek bulasik elimi sürmedim ama durmadan da yatmadim ilk 5 gun çok dikatliydim ama sonra gezip tozdum kısa mesafe market bakkal falan ☺ cnm allah isteyen herkeze nasip etsin ins

Amin ins hayirli olsun ins pozitif sonuclanir tedaviniz rabbim evladinizida bagislasin ne guzel bi kiziniz var hayirli evlatlar nasip etsin rabbim isteyen herkese

yok öpü oldu.fazla yumurta üretmekten sivi birikiyomus rahimde sanirim buda agri yapiyor

Bende oyle bisi olmadi ama rahimin dinlenmesi icin hazirlamak icin embriyolarim donduruldu bi dahaki aya birakmisti doktorum tam 45 gun sonra transfer yapildi bugun 3. Gunum iyikide doktor bekletmis diyorum rahatladim dinlendim sende dinlen rahatla narkozun etkisini uatunden at cnm muayne olur gibi stressiz rahat gidersin transferini olursun

bakakim canim gecmezse öyle olacak mecbur napalim sağlık olsunnnseninde inşallah tutarrr hadi bakakim

Kizlar 7 . gun kan testin yapipda sonuc alaniniz varmi yada duydunuzmu boyle bisey 3. Gun embriyosu ben dayanamayıp yapacam bugun kan testi acile gitmeyi dusunuyorum zaten her aksam igne vurulmaya gidiyorum gitmisken bi yapayıp diyorum . cikmazsada uzulmem daha erken 7 . gun diye dusunurum sadece biraz rahatlamak istiyorum

Sonucu hemen bizimlede paylas canim,hadi insallahhh guzel haberlr gel

Kızlar iyi akşamlar devamlı takip ettim ,hamilelerde sağlıklı bir hamilelik diliyorum.bende nisan ayı tüp bebek yaptiranlardanim,bugün 10.gunumdu ama bende dayanamayıp erkenden test yaptiranlardanim. Dün yani 9.günümde kan testiyle çok şükür hamile olduğumu öğrendim.öncelikle hiç ümitli değildim.hatta 3. Ve 6.günlerinde Jeli kullanmadan önce kırmızı lekelenmelerim olmuştu.başından beri de halen de devam eden adet agrilari yaşadım.inşallah herkes güzel haberleri en kısa zamanda alır.

Hayırlı olsun Can'ım Rabbim sağlıklıca kucağınıza da almayı nasib eder inşallah . Benimde adet Ağrı'larım var gibi korkuyorum bide aşırı derecede akıntılarım var bazen adet olmuş hissi bile veriyor sanada böyle olduğu oldumu.

Evet canım bende halen var adet agrilari.herkezde farklı belirtiler oluyor.

Oyh cok sukur bitane daha hamiş haberi aldik,hayirli olsun cnm rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah,

Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin benimde jelden midir bilemiyirum ama ara ara jelle birlikte cikan az lekelenmelerim oluyo gun icerisinde sizinde oylemiydi

SLaYeR_07 canim kullandigin ilaclari yazarmisin igneler dahil merak ettim de ,benimkiler

Progestan 200 fitil

Coraspirin

Clexane 4000 0,4 her gun gobekten igne

Climara lorte diye bant (iki kalcaya yapistiriyorum

Proluton depot (haftada bir kalcadan igne

Yok canim kan testi 0.1 sonuc zaten umutlu degildim doktorum yumurta kalitrn kotu beklentin olmasin dedi
canım yumurta kaliten için arı sütü ve coenzym 200 mg hap kullan benimde yumurta kalitemde sorun vardı tedaviye başlamadan 3 ay önce bunları kullandım ve embriyolarım 5. gün birinci kalite oldu ve şimdide hamileyim tavsiye ediyorum

Yazayim cnm estrofem, crinano jel, elevit, coraspirin simdilik bunlari kullaniyorum transferden 3 gun once proluton depot igne kalcadan yaptim doktor dedi eyer pozitif olursa haftada bir prolutonu yapacakmisim bu kadar cnm

Kızlar yardım edin ne olur ben nisanda adet olunca ignelere baslicaktim ama guatr var ilaç içiyorum adet olmadım papatya ve biberiye çayı içip adet olsam yumurta kalitesini düşürür mu kafam çok karışık

Batma be alt karında gaz Ağrı'sına benzer Ağrı'lar çekiyorum transferin 5.günü normal mı bunların olması bar mı böyle Ağrı'ları olanlar

Yazayim cnm estrofem, crinano jel, elevit, coraspirin simdilik bunlari kullaniyorum transferden 3 gun once proluton depot igne kalcadan yaptim doktor dedi eyer pozitif olursa haftada bir prolutonu yapacakmisim bu kadar cnm

Cok iyi yaa benimkiler fena clexana mosmor yapti gobegimi sisti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…