nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Arkadaşlar gonal f in bir kutusundan kaç ml çıkıyor ben şimdi günde 300 vuruyorum iki gün gidiyor doğru dimi toplamda 600 mü

Evet canım normalde 450 yazıyor üzerinde ama 600 çıkıyor

Benim kutunun üstünde 450IU/ 0.75 ml yazıyo ama 750 lik mi oluyo şimdi merkezde bana birleştirilmez fln demedi hatta bir kutudan çıkan sulu enjektörü toz kapsüle sık bitene kadar kullan dediler bunda 2 günde bitiyor hatta diğer tedavimde 225 le başlamıştım o yüzden iki ayrı kapsülü birleştirdiğimi de hatırlıyorum yanlış yapmıyorumdur inşallah kafam karıştı iyice yine cevaplar için teşekkür ederim kızlar tekrar merkezi aramak gerek galiba

Yanlış yapmıyorsun canım. Bende aynı şekilde kullandım. mesela 75 ml şişenin dibinde kalıyordu onu şringaya çekiyordum kalan ölçüyü yeni şişeden tamamlıyordum. Özellikle tembihledi hemşireler son damlasına kadar kullan ziyan olmasın dediler. Hatta son açtığım şişeden sadece 150 ml kullandım. Kalanı dr verdim. 28 gün kullanılabilirmiş karışım hazırlandıktan sonra. Bu süre zarfında tedavide olan hastasına vericek benim ilacımı

Hiç üzülmuyorum sadece korkuyorum acaba oldu da düşüyor mu diye bakalım pazartesi ne olacak bi de rengi kahverengi ve suyla geldiği için sanki çokmuş gibi geliyor sadece bu sabah jelı kullanırken jeli ucuna kan pihtisi geldi normal adet pihtisi gibi

Cnm jeldende kaynaklaniyor olabilir tahris etmistir malum hassas yerler kanama yaomistir benimde jelden dolayi kahverengi kanamam oldu bi kac kez aradim hastaneyi jelden dediler

İdrar testi mi yaptın. Bence daha erken herkeste çıkmaz ya bi bekle derim ben.

Aradım hastaneyi test gününe kadar ilaçları bırakmadan devam dediler bende denilen yapıyorum bakalım pazartesi yükselecek mi yoksa düşecek mi

Ya canim senin daha gunun varmisya neden acele edip test verip kendini sitrese sokuyosun ,ilaclatini ihmal etme sakin ve sirt ustu uzannnn umut yok icimde diyip duruyosun ,rabbim cok buyuk ol der olur (kün feyekün) bunu hep çek

Ya canim senin daha gunun varmisya neden acele edip test verip kendini sitrese sokuyosun ,ilaclatini ihmal etme sakin ve sirt ustu uzannnn umut yok icimde diyip duruyosun ,rabbim cok buyuk ol der olur (kün feyekün) bunu hep çek

Nasıl gidiyor senin cnm. 3.günün mü bugün?

Bi yazi okudum aksam ilkinde 5 gun emrio koymuslardi ,dedim heralde 3 daha az kaliteli oyle degilmis
2016-04-30-01-17-51.jpg

Yok canim kan testi 0.1 sonuc zaten umutlu degildim doktorum yumurta kalitrn kotu beklentin olmasin dedi

Yahu gelde kizma madem beklentiye girme diyosun niye yerlestiriyorsun. Soylesene bunlar.iyi.degil.bidaki ay yapalim.diye hic soylemedimi.yaa nasil.doktor bu sinir oldum, cok gecmis olsunnn

Benim kutunun üstünde 450IU/ 0.75 ml yazıyo ama 750 lik mi oluyo şimdi merkezde bana birleştirilmez fln demedi hatta bir kutudan çıkan sulu enjektörü toz kapsüle sık bitene kadar kullan dediler bunda 2 günde bitiyor hatta diğer tedavimde 225 le başlamıştım o yüzden iki ayrı kapsülü birleştirdiğimi de hatırlıyorum yanlış yapmıyorumdur inşallah kafam karıştı iyice yine cevaplar için teşekkür ederim kızlar tekrar merkezi aramak gerek galiba
senin ki 450 lik miş toz kapsül. benim kullandığım hazır enjektör. senin ki birleştirilir 450 liklerin içinden 500-550 çıkıyor.

75 ml de tek dozda 75 lik vuranlar için 7-8 doz kulllanım için uygundur demek istiyor.

Back