- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
Arkadaşlar gonal f in bir kutusundan kaç ml çıkıyor ben şimdi günde 300 vuruyorum iki gün gidiyor doğru dimi toplamda 600 mü
Evet canım normalde 450 yazıyor üzerinde ama 600 çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar gonal f in bir kutusundan kaç ml çıkıyor ben şimdi günde 300 vuruyorum iki gün gidiyor doğru dimi toplamda 600 mü
Benim kutunun üstünde 450IU/ 0.75 ml yazıyo ama 750 lik mi oluyo şimdi merkezde bana birleştirilmez fln demedi hatta bir kutudan çıkan sulu enjektörü toz kapsüle sık bitene kadar kullan dediler bunda 2 günde bitiyor hatta diğer tedavimde 225 le başlamıştım o yüzden iki ayrı kapsülü birleştirdiğimi de hatırlıyorum yanlış yapmıyorumdur inşallah kafam karıştı iyice yine cevaplar için teşekkür ederim kızlar tekrar merkezi aramak gerek galiba
Hiç üzülmuyorum sadece korkuyorum acaba oldu da düşüyor mu diye bakalım pazartesi ne olacak bi de rengi kahverengi ve suyla geldiği için sanki çokmuş gibi geliyor sadece bu sabah jelı kullanırken jeli ucuna kan pihtisi geldi normal adet pihtisi gibi
Ben yaptirdim negatif(
3.gun embriyosu bugun 9.gunumduKaçıncı gün embriyosuve kaçıncı günün ki cnm?
Daha erken benim 5. gün embriyosu idi 10. Gün yani test günü yaptım çıktı.Ben yaptirdim negatif(
Yok canim kan testi 0.1 sonuc zaten umutlu degildim doktorum yumurta kalitrn kotu beklentin olmasin dediİdrar testi mi yaptın. Bence daha erken herkeste çıkmaz ya bi bekle derim ben.
Yok canim kan testi 0.1 sonuc zaten umutlu degildim doktorum yumurta kalitrn kotu beklentin olmasin dedi
Aradım hastaneyi test gününe kadar ilaçları bırakmadan devam dediler bende denilen yapıyorum bakalım pazartesi yükselecek mi yoksa düşecek mi
Ya canim senin daha gunun varmisya neden acele edip test verip kendini sitrese sokuyosun ,ilaclatini ihmal etme sakin ve sirt ustu uzannnn umut yok icimde diyip duruyosun ,rabbim cok buyuk ol der olur (kün feyekün) bunu hep çek
Nasıl gidiyor senin cnm. 3.günün mü bugün?
Yok canim kan testi 0.1 sonuc zaten umutlu degildim doktorum yumurta kalitrn kotu beklentin olmasin dedi
senin ki 450 lik miş toz kapsül. benim kullandığım hazır enjektör. senin ki birleştirilir 450 liklerin içinden 500-550 çıkıyor.Benim kutunun üstünde 450IU/ 0.75 ml yazıyo ama 750 lik mi oluyo şimdi merkezde bana birleştirilmez fln demedi hatta bir kutudan çıkan sulu enjektörü toz kapsüle sık bitene kadar kullan dediler bunda 2 günde bitiyor hatta diğer tedavimde 225 le başlamıştım o yüzden iki ayrı kapsülü birleştirdiğimi de hatırlıyorum yanlış yapmıyorumdur inşallah kafam karıştı iyice yine cevaplar için teşekkür ederim kızlar tekrar merkezi aramak gerek galiba
Evet ilk denemeydi umutlu degildim pek uzulmedim o nedenle ikinci icin gorusmelere basladik bileİlk denemen miydiüzme kendini hayırlı zamanda olur inşallah ..