nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Batma be alt karında gaz Ağrı'sına benzer Ağrı'lar çekiyorum transferin 5.günü normal mı bunların olması bar mı böyle Ağrı'ları olanlar

Bugun benimde vardi batma hissi 3. Gunum bugun genelde iyiye isaret diyolar hamile olan arkadaslar diyo bizdede olmustu rahat ol cnm i s pozitif sonucu goruruz bebeklerimiz bize simsiki tutunur ins

Cok iyi yaa benimkiler fena clexana mosmor yapti gobegimi sisti :)

Ilaclarimdan memnunum ya sukur igne olsa nasil yaptircaktim 3.katta oturuyorum merdiven in cik stres olurdum bisi olacak diye korkuyodum hep Allahima sukur igne yok hergun kalcadan igne vurulan var jelden sadece korkuyorum ya bebwgime zarar verirse diye oda zaten onu korumak icinmis tutunmasi icin igneden iyidir en azindan :)

Kızlar Merhaba uzak kalmıştim toping ten doktorum bir süre internette araştırma yapmami yasaklamisti bugün sonucumuzu aldik allahima bin şükür POZITIF allahim isteyen herkeze nasip etsin hepimizin yüzü gülsün inanin burdaki herkezin duasını yüreğimde hisetim ve herkeze yürekten dua ediyorum
Canim hayirli olsun bir daha. Sen surekli yatarakmi gecirdin?

Kizlar 7 . gun kan testin yapipda sonuc alaniniz varmi yada duydunuzmu boyle bisey 3. Gun embriyosu ben dayanamayıp yapacam bugun kan testi acile gitmeyi dusunuyorum zaten her aksam igne vurulmaya gidiyorum gitmisken bi yapayıp diyorum . cikmazsada uzulmem daha erken 7 . gun diye dusunurum sadece biraz rahatlamak istiyorum
CAniim sen ne yaptin??? Hayirli haberlerini bekliyoruuum

Belirtilerimiz ayni gidiyor bebeyiim:KK49::KK50:hadi bakalim ikimizde hamileyiz diye yazariz inşallah:KK51::KK54::21::KK73::KK73:

Bugun benimde vardi batma hissi 3. Gunum bugun genelde iyiye isaret diyolar hamile olan arkadaslar diyo bizdede olmustu rahat ol cnm i s pozitif sonucu goruruz bebeklerimiz bize simsiki tutunur ins

Kizlar benim de 2.günüm ya o bir gün öndesiniz..:KK19: Sizinde böyle kasiklarda baskı oldu mu?? Benim de gaz problemim var :olamaz:

Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin benimde jelden midir bilemiyirum ama ara ara jelle birlikte cikan az lekelenmelerim oluyo gun icerisinde sizinde oylemiydi
Saol canım.RABBİM sizinkinide pozitif sonuçlandırır inşallah.benimde iki ilk 6gun öyleydi.şimdi yok lekelenme ama.

Amin inşallah Vanım cok kırkıyorum ama yine de sürekli yatıyorum annem yanıma geldi sağılsın Bakıyo bana progestan iğnelerde mahvetti beni cok ağrı yaptı kalçada

Amin inşallah Vanım cok kırkıyorum ama yine de sürekli yatıyorum annem yanıma geldi sağılsın Bakıyo bana progestan iğnelerde mahvetti beni cok ağrı yaptı kalçada
Aynı seyden bende sıkayetcıyım ve ben daha transfer olmadan basladm ıgnelere suan o kadar zor oturuyorumkı kıpırdamadan 3 gun kaldı daha bıtmesıne jel ıgne ılaclar benı oyle sısırdıkı her goren yuzume dısın mı sıstı yok yuzune noldu nıye sısmıssın dıyıp duruyolar dun esım benı tanıyamadı selam verıp baska odaya gıdıyodu o kadar sıstım yanı ya

Kizlar benim de 2.günüm ya o bir gün öndesiniz..:KK19: Sizinde böyle kasiklarda baskı oldu mu?? Benim de gaz problemim var :olamaz:

Baski degilde karnimin alt bolgesinde batma hissi vardi dun igne batiyomus gibi bide galiba kabiz oldum gaz problemide var

Kızlar ben cok şiştim doktoruda arayamıyorum progestan ıgneyı vurundugumdan berı şişlik oldu sızdede oldumu korkuyorum baska bısey olacak dıye ya

Back