- 19 Mart 2015
- 702
- 408
- 103
Yok 2 konulduTek embiryo mu konuşmuştu peki canım ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok 2 konulduTek embiryo mu konuşmuştu peki canım ya![]()
Bana bastan soylenildi canim yumurta rezervim azdi 2 yumurta dollendi ama 3 gune zor gitti belki anne rahmine tutunur bir ihtimal diye transfer ettiler ama olmadi.simdi kalite arttirmak icin vitaminler yazdi doktor.bakalim nasipse 3.Denemede artikYahu gelde kizma madem beklentiye girme diyosun niye yerlestiriyorsun. Soylesene bunlar.iyi.degil.bidaki ay yapalim.diye hic soylemedimi.yaa nasil.doktor bu sinir oldum, cok gecmis olsunnn
Bana bastan soylenildi canim yumurta rezervim azdi 2 yumurta dollendi ama 3 gune zor gitti belki anne rahmine tutunur bir ihtimal diye transfer ettiler ama olmadi.simdi kalite arttirmak icin vitaminler yazdi doktor.bakalim nasipse 3.Denemede artik
Aynen bide kırmızı meyveler tuket dedi cilek falan yuruyuste cok iyiymiş rahime kan akisi icin .Canim incir kurunu uygula, o cok arttiriyor , ceviz findik bol bol incir ye insallah faydasini gorursun
Ewt cnm 3. Gun du :) valla kendimi dinlemiyorum ama kasiklarimda ara ara agri oluyor gaz agrisi gibi , genelde uzun oturuyorum,sen napiyosun nasil geciyor
Ayy canim bende cok umutluyum bu ay. Ilki sende neden tutmadi kaliteden dolayimi? Insallah hepimiz bura Hamileyim diye yazariz. Kacinci gun sende?Umutluyum..hepimiz buraya pozitif sonuclarimizi yazarız inşallah..
Şimdilik sadece ihtiyaç olduğunda kalkıyorum onun dışında yemeğimi bile yatakta yiyorum. Ara sıra oturuyorum veya yan yatıyorum. Namaza kalktığımda 5 dk yürüyüş yapıp yine uzanıyorum.
Benim de ilk tedavide5.gün embriyosu konuldu 2 tane. Bu sefer 3.gün embriyosu 2tane transfer edildi ama daha ümitliyim![]()
Ayy canim bende cok umutluyum bu ay. Ilki sende neden tutmadi kaliteden dolayimi? Insallah hepimiz bura Hamileyim diye yazariz. Kacinci gun sende?![]()
Hayir canim benim transfer gununu saymazsak 3cu gunum yani heycanli beklemedeyim. Bende senin gibi transfer yaptigim gun ve sabahi hic yataktan cikmadim yemeyide yatakta yedim. Amma dun ve bu gun yemek icin kalkip mutfakta yiyorum. Benim bir qaz problemi var, birde cok az kasikta batma oluyor amma cok az ve her dakika deyil. Banada mikroenjeksiyon yapildi. 2 transferim var 5 gunluk. Insallah bebislerimiz bize tutunur. Sen neler yapiyOrsun?Dün transfer oldu yani 1.günüm
İlki sperm kalitesiz denildi. Bu sefer mikro enjeksiyon yapildi bakalımsenin kaçıncı günün? ilk mi??
Hayir canim benim transfer gununu saymazsak 3cu gunum yani heycanli beklemedeyim. Bende senin gibi transfer yaptigim gun ve sabahi hic yataktan cikmadim yemeyide yatakta yedim. Amma dun ve bu gun yemek icin kalkip mutfakta yiyorum. Benim bir qaz problemi var, birde cok az kasikta batma oluyor amma cok az ve her dakika deyil. Banada mikroenjeksiyon yapildi. 2 transferim var 5 gunluk. Insallah bebislerimiz bize tutunur. Sen neler yapiyOrsun?
Kızlar Merhaba uzak kalmıştim toping ten doktorum bir süre internette araştırma yapmami yasaklamisti bugün sonucumuzu aldik allahima bin şükür POZITIF allahim isteyen herkeze nasip etsin hepimizin yüzü gülsün inanin burdaki herkezin duasını yüreğimde hisetim ve herkeze yürekten dua ediyorum
Ayyy hayatim cok sevindiiimKızlar Merhaba uzak kalmıştim toping ten doktorum bir süre internette araştırma yapmami yasaklamisti bugün sonucumuzu aldik allahima bin şükür POZITIF allahim isteyen herkeze nasip etsin hepimizin yüzü gülsün inanin burdaki herkezin duasını yüreğimde hisetim ve herkeze yürekten dua ediyorum
SLaYeR_07 caaniiimm senin nasil gidiyor bir belirti varmi? Ayni gundeyiz)) her halde artik tutunmuslardir bebislerimiz
Kizlar benim Şali günü ttansferim vardi ama dun gece feci karin agrim oldu. Ve karnim asiri sis ve kabizim.bugün gittim sivi birikmesi olmuş biraz eğer gecmezse bir dahaki aya kalacakmisbiraz canim.sikildi ama napalim hayirlisi neyse o zaman olsun dedim hep benim gibi olan oldumu hic aranızda????
Kizlar benim Şali günü ttansferim vardi ama dun gece feci karin agrim oldu. Ve karnim asiri sis ve kabizim.bugün gittim sivi birikmesi olmuş biraz eğer gecmezse bir dahaki aya kalacakmisbiraz canim.sikildi ama napalim hayirlisi neyse o zaman olsun dedim hep benim gibi olan oldumu hic aranızda????
yok öpü oldu.fazla yumurta üretmekten sivi birikiyomus rahimde sanirim buda agri yapiyorTransfermi oldu yoksa opumu negatifmi olmus ki diger aya kalacak anlamadim