SLaYeR_07 ayni gün transfer olmuşuz. Benim saat 10 gibi olmuşdum. Senin kac transfer oldu canim? Ve problm neden kaynaklaniyor sende? Bende eşime bagli morfoloji problemi vardi
Canim mikroenjeksiyonla 2 embrionMicroenjeksiyon mu yapıldı peki canım kaç tane embiryo transfer ettiler?
Ayy ne guzel birlikte gecirelim sureci. Bebisleri birlikte bekleyelim. Ben turkiyede yasamiyorum. Burda cift transfer yapiyorlar. Hic iste canim, transfer gunu ve dun hep yatdim. Yemeyi bile annem yataga getirdi. Bu gun yemek icin kalkt. Ben havuc suyu, ananas yedim. Bende jel yok, yalniz sabah aksam progesteron iyne, folik asit ve estoferm kullaniyorum. Artik 2 gune bebeileeer tutunmayi tamamlar insallah. Ha birde canim kabiz olmasam bile, yinede tualete giderken sanki bir sey olucak diye korkuyorum. Sen konus bakalim neler yapiyorsun. Hadi gün gün paylasalim yarindan itibaren. Bende duş almadim. Almayida hala düşünmüyorum
Ayy ne guzel birlikte gecirelim sureci. Bebisleri birlikte bekleyelim. Ben turkiyede yasamiyorum. Burda cift transfer yapiyorlar. Hic iste canim, transfer gunu ve dun hep yatdim. Yemeyi bile annem yataga getirdi. Bu gun yemek icin kalkt. Ben havuc suyu, ananas yedim. Bende jel yok, yalniz sabah aksam progesteron iyne, folik asit ve estoferm kullaniyorum. Artik 2 gune bebeileeer tutunmayi tamamlar insallah. Ha birde canim kabiz olmasam bile, yinede tualete giderken sanki bir sey olucak diye korkuyorum. Sen konus bakalim neler yapiyorsun. Hadi gün gün paylasalim yarindan itibaren. Bende duş almadim. Almayida hala düşünmüyorum
Ayyy cok rahatladimm :)))Bende dus almayi duaunmuyorum ananas kabizliga iyi geliyomus bisi olmaz korkma benim doktor dedi mesane yeri farkli rahim farkli demisti stres yapmim kormuyayim diye rahat ol hatta benim oksuruk vardi transferden once soylemistim ona bile dediki oksursende aksirsanda hoplayip ziplasanda hic bisi olmaz gerci doktorum kadar rahat olamam :)
Canikom birde sen yalniz sirt ustumu yatiyorsun? Yani sag taraf ustde ben hep yatiyorum. Bilgin varmi zarar edermi bebeyime?Bende dus almayi duaunmuyorum ananas kabizliga iyi geliyomus bisi olmaz korkma benim doktor dedi mesane yeri farkli rahim farkli demisti stres yapmim kormuyayim diye rahat ol hatta benim oksuruk vardi transferden once soylemistim ona bile dediki oksursende aksirsanda hoplayip ziplasanda hic bisi olmaz gerci doktorum kadar rahat olamam :)
Arkadaşlar gonal f in bir kutusundan kaç ml çıkıyor ben şimdi günde 300 vuruyorum iki gün gidiyor doğru dimi toplamda 600 mü
Canikom birde sen yalniz sirt ustumu yatiyorsun? Yani sag taraf ustde ben hep yatiyorum. Bilgin varmi zarar edermi bebeyime?
Hayirli aksamlar arkadaşlar Bugün kanamam başladı öğlen kahverengi sulu bir şekilde hala gelmeye devam ediyor rek kırmızıya dönmedi eşim tekrar test yaptırmam istedi tekrar test yaptırdım 13.85 çıktı dünkü sonucum 10.1 di şimdi ben bundan ne anlayayim hiç duydunuz mu böyle bisey. Bana göre adet oluyorum ama içimde de niyeyse hiç umut 0 lanmadi
Hayirli aksamlar arkadaşlar Bugün kanamam başladı öğlen kahverengi sulu bir şekilde hala gelmeye devam ediyor rek kırmızıya dönmedi eşim tekrar test yaptırmam istedi tekrar test yaptırdım 13.85 çıktı dünkü sonucum 10.1 di şimdi ben bundan ne anlayayim hiç duydunuz mu böyle bisey. Bana göre adet oluyorum ama içimde de niyeyse hiç umut 0 lanmadi
aldığın kutuda kaçlık olduğu yazıyordur. kiminin ki 300 lük kiminin ki 450 lik kiminin ki 600 lük kiminin kide 900 lük oluyor. her zaman içinde çok az kalır 50-75 ml lik ama bunlar birbiriyle pek birleştirilmiyor yada insülin iğnesi alıp birleştirebilirsin doz ayarlaması falan nasıl yapılıyor eczacına sorarsın doz birleştirmesi yaparsan.Arkadaşlar gonal f in bir kutusundan kaç ml çıkıyor ben şimdi günde 300 vuruyorum iki gün gidiyor doğru dimi toplamda 600 mü
Bence başka bir merkezde yine test yap. Hadi hayirli haberlerni bekliyorumHayirli aksamlar arkadaşlar Bugün kanamam başladı öğlen kahverengi sulu bir şekilde hala gelmeye devam ediyor rek kırmızıya dönmedi eşim tekrar test yaptırmam istedi tekrar test yaptırdım 13.85 çıktı dünkü sonucum 10.1 di şimdi ben bundan ne anlayayim hiç duydunuz mu böyle bisey. Bana göre adet oluyorum ama içimde de niyeyse hiç umut 0 lanmadi
Aradım hastaneyi test gününe kadar ilaçları bırakmadan devam dediler bende denilen yapıyorum bakalım pazartesi yükselecek mi yoksa düşecek miCnm doktorunu aradin mi sen kanamam basladi filan diye cok ilginc kan degerin dusmesi gerekirdi,kimyasal gebelik yasayan biri olarak 13. gun 100 du degerin 15.gun 68 di acaba tutunuyormu seninkiler yrn bida kan ver istersen
Hiç üzülmuyorum sadece korkuyorum acaba oldu da düşüyor mu diye bakalım pazartesi ne olacak bi de rengi kahverengi ve suyla geldiği için sanki çokmuş gibi geliyor sadece bu sabah jelı kullanırken jeli ucuna kan pihtisi geldi normal adet pihtisi gibiDeger azda olsa yukselmis cift embriyomuydu ben bi kac sey duymustum bu sekilde olupta hamile olani o kanda ikinci bebegin dusmus olabilir yada hic dusuk degilde normal kanama olabilir yani duymustum boyle bi durum daha onceden ins oyledir ins hamilesindir cnm bi arastir istersen ama kendinide yipratma uzme hakkinda hayirlisi
İkisini farklı bir yerde yaptım zatenBence başka bir merkezde yine test yap. Hadi hayirli haberlerni bekliyorum
Canikom birde sen yalniz sirt ustumu yatiyorsun? Yani sag taraf ustde ben hep yatiyorum. Bilgin varmi zarar edermi bebeyime?
Benim kutunun üstünde 450IU/ 0.75 ml yazıyo ama 750 lik mi oluyo şimdi merkezde bana birleştirilmez fln demedi hatta bir kutudan çıkan sulu enjektörü toz kapsüle sık bitene kadar kullan dediler bunda 2 günde bitiyor hatta diğer tedavimde 225 le başlamıştım o yüzden iki ayrı kapsülü birleştirdiğimi de hatırlıyorum yanlış yapmıyorumdur inşallah kafam karıştı iyice yine cevaplar için teşekkür ederim kızlar tekrar merkezi aramak gerek galibaaldığın kutuda kaçlık olduğu yazıyordur. kiminin ki 300 lük kiminin ki 450 lik kiminin ki 600 lük kiminin kide 900 lük oluyor. her zaman içinde çok az kalır 50-75 ml lik ama bunlar birbiriyle pek birleştirilmiyor yada insülin iğnesi alıp birleştirebilirsin doz ayarlaması falan nasıl yapılıyor eczacına sorarsın doz birleştirmesi yaparsan.
bazı gonal f lerde doz birleştirmesine olanak sağlanıyormuş. benim ki 300 lüktü birleştirme yapmadım . kalan az dozları imha etmek durumunda kaldım. açılan dozlar sonradan kullanılmıyor
Canım sen bekle bence belli olmaz ilk tedavimde senin gibi bir arkadaş vardı 2010 mayıs topğiğinde ilk değeri 20 lerde fln çok düşüktü sonra tekrar daha düştü sonra yükseldi kanaması vardı sürekli ama sonuçta tuttu bebeği inşallah sağlıkla tutar seninkideİkisini farklı bir yerde yaptım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?