nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

YOK HENÜZ DEĞİL BUGÜN TEKRAR KAN VERDİM 1000 i gerçmesi bekleniyor betahcg nin.. 2,35 katı çıktı.. 2,5 olunca ikiz die okudum.. ortalamaya göre de beta yüksek gidio.. taaa 9 mayısta gitcekmişiz doktora... o zmn görceğiz tek mi çift mi... :) ama bana çift gibi gelio :) İnşallah öledir..

İnşallah canım ya :)

Kizlar hepinize tsk ederim:KK54::KK68:

Ankaradan döndüm biraz sallandik bebislerle:KK49:.. Rabbim ol desin yeterki..
8`e bölünmüş iki tane 3.gün transferim oldu.. Şimdi bekleme zamanı..

Suigeneris17 Suigeneris17 Hayırlı olsun tatlım :nazar:katkat artsın inşallah değerin .. :KK200:
Başkente bende tedavi görüyorum ama Göğüşen Bey de :-)herkes Hulusi beye üşüşmüş

Kizlar hepinize tsk ederim:KK54::KK68:

Ankaradan döndüm biraz sallandik bebislerle:KK49:.. Rabbim ol desin yeterki..
8`e bölünmüş iki tane 3.gün transferim oldu.. Şimdi bekleme zamanı..

Suigeneris17 Suigeneris17 Hayırlı olsun tatlım :nazar:katkat artsın inşallah değerin .. :KK200:
Başkente bende tedavi görüyorum ama Göğüşen Bey de :-)herkes Hulusi beye üşüşmüş

Aynı benimki gibi kaliteleri iyi demek ki.. Microenjeksiyon mu yapıldı peki canım embiryolog ne dedi? Resimlerini verdiler mi miniklerin :)

Yatıyorum valla ben de merak içindeyim sol kasığımda biraz Ağrı'm var o kadar :) sende ne var ne yok Ağrı'n sızın var mı..

Aynen benimde sag tarafim ara ara agriyor, yatiyorum kalkiyorum, kelebek yazmis 3,4 gun sonra tutunmaya basliyormus ,cidden oylemi acaba ben emrioluga sormamisim onu sana bise soyledilermi cnm ?

Aynen benimde sag tarafim ara ara agriyor, yatiyorum kalkiyorum, kelebek yazmis 3,4 gun sonra tutunmaya basliyormus ,cidden oylemi acaba ben emrioluga sormamisim onu sana bise soyledilermi cnm ?
Benim doktorum da ilk 3-4 gunde tutunma olur dedi.7.gunden itibaren de kanda dolasmaya basliyomuş

Merhaba kızlar benim yine olmadı.negatif. ne yapmam lazım bilmiyorum.çoook tükendim.artık olumsuz çok yaşadığım için tepki bile göstermiyorum.önceden ağlarım sızlardım.şimdi normal geliyor.ben heralde bu gidişle anne olamayacağım.kendimi buna alıştırmalıyım.

Evet tatlım bu 3-4 gün çok öbemli dedi bol bol dinlen dedi 3 göbekten bir kalçadan iğne 3 ayrı hap ve bir de fitil alıyorum yoruldum valla bu ilaçlardan :(

Merhaba kızlar benim yine olmadı.negatif. ne yapmam lazım bilmiyorum.çoook tükendim.artık olumsuz çok yaşadığım için tepki bile göstermiyorum.önceden ağlarım sızlardım.şimdi normal geliyor.ben heralde bu gidişle anne olamayacağım.kendimi buna alıştırmalıyım.

Canim ne denilir nasil teselli edilir bilmiyorum,allah yardimcin olsun cok uzuldum demekki vakti var diyelim, benim ilki kimyasal gebelikti, bu doktorum dediki eger buda olmazsa dna hasarina bakariz biraz masrafli dedi bi arastir istersen

Evet tatlım bu 3-4 gün çok öbemli dedi bol bol dinlen dedi 3 göbekten bir kalçadan iğne 3 ayrı hap ve bir de fitil alıyorum yoruldum valla bu ilaçlardan :KK43:

Benim gunde bir gobekten ignem cumadan cumaya kalcadan var, birde dusuk engelleyici bi bant verdiler kalcama yapisyirdik :)heryerimiz ilac oldu ,ay hayirli sonuclari aldigimizda bu eziyetlerimizin hic birini hatirlamayiz insallah :)

Canim ne denilir nasil teselli edilir bilmiyorum,allah yardimcin olsun cok uzuldum demekki vakti var diyelim, benim ilki kimyasal gebelikti, bu doktorum dediki eger buda olmazsa dna hasarina bakariz biraz masrafli dedi bi arastir istersen
Çok sağolasın canım. Benim bu sefer çok masraflı oldu. Pgt gitti.ama yine olmadı.

Kızlar benım kan tahlıllerımde cıkmıs o yuzden salı gunu transferım olacakmıs progestan estrofem sonra antıbıyotık jel falan verdıler sımdı onları kullanıcam 3. Gun embrıyosumu yoksa 5. Gun embrıyosumu koyacaklar onu sormayı unuttum hemsıreye ama transfer ederken soleyecekler heralde sıze nasıl bılgı verıldı transfer ederkenmı yoksa oncedenmı soledıler

Kızlar benım kan tahlıllerımde cıkmıs o yuzden salı gunu transferım olacakmıs progestan estrofem sonra antıbıyotık jel falan verdıler sımdı onları kullanıcam 3. Gun embrıyosumu yoksa 5. Gun embrıyosumu koyacaklar onu sormayı unuttum hemsıreye ama transfer ederken soleyecekler heralde sıze nasıl bılgı verıldı transfer ederkenmı yoksa oncedenmı soledıler

Back