Kanda cikar amma idrar yanilta bilirStrese girmeye basladim günler yaklasdikca korkuyorum ve sabrım kalmadı bana yardimci olurmusunuz ? Fikri olan bu konuda bilgisi olan lutfen 3. Gun embriyosu kanda veya idrarda 8/9 . gun çıkarmı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda cikar amma idrar yanilta bilirStrese girmeye basladim günler yaklasdikca korkuyorum ve sabrım kalmadı bana yardimci olurmusunuz ? Fikri olan bu konuda bilgisi olan lutfen 3. Gun embriyosu kanda veya idrarda 8/9 . gun çıkarmı![]()
Hayirlisi olsun ins benimde dun transferim oldu ins burda sirayla pozitif sonuclarimizi haber veririz :)[/
canım merhaba bende Diyarbakırdayım sen nerde yaptırıyorsun tüp bebeği.Canım çok şükür beklenilenden iyi çıktı yumurta sayısı inşallah içleri de kalitekidir benim amh 0.3 senin ki kaç ? Bende şehir dışında yaptırıyorum hatta dogudayim diyarbakira gidip geliyorum ama iki günde bir kontrole gittim. İlacın dozu günü saati doğru hesaplansin diye. Çikolata kisti sakıncalı bi kist mi ? İnşallah sağlıklı bir sürü yumurtaların olur canım. Dua edelim bol bol . Sende beni haberdar et opu dan sonra canım. Benim transfer olmayacakmış bu ay yumurtaları donduracagiz hayırlısı bakalım hakkimizdq
Bana transferden sonraki gün ayakta veya oturarak ılık duş alabileceğim söylendi.Transfer olan bayanlar duş konusunu naptiniz ,ben sormayi unutmusum nezaman duş almayi dusunuyorsunuz,birde sigara kullanan varmi ?
Strese girmeye basladim günler yaklasdikca korkuyorum ve sabrım kalmadı bana yardimci olurmusunuz ? Fikri olan bu konuda bilgisi olan lutfen 3. Gun embriyosu kanda veya idrarda 8/9 . gun çıkarmı![]()
Bahceci de canım sen ?canım merhaba bende Diyarbakırdayım sen nerde yaptırıyorsun tüp bebeği.
Bende oradayım Can'ım zeki beyin hastasıyım sen hangi evredesin benim transferim dün yapıldı.Bahceci de canım sen ?
Bana transferden sonraki gün ayakta veya oturarak ılık duş alabileceğim söylendi.
Benim de bugün opu vardı canım . Transfer yapacaktı hemen bu ay ama yumurta beklenenden çok olunca donduralim istediğin ay yapalım dedi zeki bey. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın . Nasıldı transfer zor oluyor mu ?Bende oradayım Can'ım zeki beyin hastasıyım sen hangi evredesin benim transferim dün yapıldı.
Yok Can'ım transfer hiç zor değil inşallah ikimizde ve bütün bekleyenler olumlu sonuç alır.bende bir ay bekledim transfer için hayırlısı hakkımızda.Benim de bugün opu vardı canım . Transfer yapacaktı hemen bu ay ama yumurta beklenenden çok olunca donduralim istediğin ay yapalım dedi zeki bey. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın . Nasıldı transfer zor oluyor mu ?
İnşallah canım hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin Allah. Her şey yolunda gider güzel haberler alırız inşallah . HepimizdeYok Can'ım transfer hiç zor değil inşallah ikimizde ve bütün bekleyenler olumlu sonuç alır.bende bir ay bekledim transfer için hayırlısı hakkımızda.
Canim ben bilgidin 6 gun dusa falan girmedimTransfer olan bayanlar duş konusunu naptiniz ,ben sormayi unutmusum nezaman duş almayi dusunuyorsunuz,birde sigara kullanan varmi ?
Transfer olan bayanlar duş konusunu naptiniz ,ben sormayi unutmusum nezaman duş almayi dusunuyorsunuz,birde sigara kullanan varmi ?
Canlar yumurta Toplama isleminiz nezaman oldu kacin gun yane ben bugun kontrole gittim yeterli degil ded pazartesi bidaha gidicem buyukluklerini felan soylemedi bu arada bugun aksam 7.ignemi olucam. Ama benim anladogim kadari sagda 3 yada 4 solda bitanr vardi herhalde az degilmi?![]()
Benimki 5.gun ebriyosu idi ama çıkmadı moralin bozulur hiç yapma benceStrese girmeye basladim günler yaklasdikca korkuyorum ve sabrım kalmadı bana yardimci olurmusunuz ? Fikri olan bu konuda bilgisi olan lutfen 3. Gun embriyosu kanda veya idrarda 8/9 . gun çıkarmı![]()
Hayır korkma etkilemez ağır spor hareketleri dışında bisey olmaz rahim ortamin embriyolarin kalitesi beslenme gibi etkenler onemli.Sen merak etme be islerin sana sımsıkı sarılmıştır Allah in izniyle :)Kızlar bu gun başima bir olay geldi. Yuksekten kahkaha atdim gulme krizi gibi. Göbeyim titriyordu. Bu tunmayi etkilermi? Bir türlü kendime mane olamadim. Dün 5 günlük 2 embrio transfer oldum
İnşallah güzel bir değer çıkarSabah 9 da sonuc ogrencem diye uyku tutmuyo