Mrb benim de 25 günde bir olur 1 gün önce sonra oynar bazen ama normal demişti doktor bana. Önemli olan düzenli olmasıymış daha çok.kizlar sizin adetleriniz kac gunde bir oluyo?? Benim 24-25 gunde bir doktor da cok erken oluyosun dedi. Benim tam embriyonun tutunma gunleri adet agrilarim basladi. Tutunmayi etkilemis midir acaba? 4 gundur adet sancisindan kivraniyorum kafayi yicem artik su pers bi gelse adet olcam mi olmicam mi
Adet olmamissin ne guzel. Kan ne zaman vereceksin? Ben persembeyi adetsiz atlatirsam cuma sabah direkt kan vermeyeCanım bende 26 günde bir bir hafta sonra yani bugün adet gunum du aynen adet ağrılarım oldu
Benm adet gunm yarn bugün bel ağrısı karn ağrısı ateş bastı bütün belirtileri yaşadm.korktum açıkçasıkizlar sizin adetleriniz kac gunde bir oluyo?? Benim 24-25 gunde bir doktor da cok erken oluyosun dedi. Benim tam embriyonun tutunma gunleri adet agrilarim basladi. Tutunmayi etkilemis midir acaba? 4 gundur adet sancisindan kivraniyorum kafayi yicem artik su pers bi gelse adet olcam mi olmicam mi
Canm.ilaçları kesmeden adet olamyrsn ben öyle blyrmAdet olmamissin ne guzel. Kan ne zaman vereceksin? Ben persembeyi adetsiz atlatirsam cuma sabah direkt kan vermeye
Canm.ilaçları kesmeden adet olamyrsn ben öyle blyrm
Cnm ben uzun prokol yapiyorum aderin 21. Gununde bana decapeptyl diye bir igne verdi hormon baskilayiciymis turkiyede lucrin herhalde ayni igne ben oyle basladim adetin gevikebilir bu igneylen benim duzenlidir ve 7 gun flnngecti ignenin tam 14.gunubfe adet oldum suanda tekrar igneye basladim yumurtlama ignesi meneopur 225 lik 5. Gunumdeyim persembede buyumusmi bakicaklar bende ilk denemem hayirlisi olsun hakkimizdaO nasıl oluyor kusura bakmayın hiç bilgim yok
Cuma yada pazartesiAdet olmamissin ne guzel. Kan ne zaman vereceksin? Ben persembeyi adetsiz atlatirsam cuma sabah direkt kan vermeye
Allahtann umit kesilmez cnm ins seninde guzel haberlerini alirizÜmitlenmelimiyim sizce
ümitlenmemen için transferinin hiç yapılmamış yada hiç döllenen yumurtanın olmamış olması lazım. 1 şansın var. hatta dondurulmuşlarında varsa daha çok şansın vardır. hiçbir belirtin ağrın sızın olmauabilirde yada her belirti ağrı ve sızı da yaşayabilirsin. senin için hayırlısıysa umarım çabaların boşa çıkmaz.Selam kızlarTüp bebek yaptırdım transferimin 6. Günü ama hiç ümidim yok pazartesi kan vericem .. Ve ilk denemem
Çooook geçmiş olsun.sabırlar diliyorum.RABBİM umutlarımızı ve dileklerimizi tez zamanda verir inşallah.pes etmek yok yola devam.Selam kızlar, ilk negatif sonuc benden son olur inşallah bu topic de
Hayırlısı olsun canım çooook sevindim.sizler hamiş haberleri yazdıkça ben de heyecanlanıyorum.canım ben senle aynıymışım.benimde 7.gün bitti.8.gün başladı.bende mi yapsam? Neler hissettinde yaptın testi merak ettim yazsana.HAMİLEYİMMM 7. Gün değerim 145,06
Bende ilknde kimyasal gebelik gecrdm ilacı kestim 2 gün snra kanmm oldu bünyeye göre etkilero zmn haklısnIlkinde kimyasal gebelik yasadim,ve ilaclari kullanirken kanamam oldu doktor ilaclari kes dusuyor dedi,bunyeye gore etkilermi bilemiyorum
Hayırlısı olsun canım. Tamamına erdirsin.çoook seviniyorum hamiş leri duydukça.Kizlarr tekrar mrh.
Benim 10. Gun betam 267 13. Gunikti. 2 embriyo transfer olmustu. Ikiz olma olasiligi varmi dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?