nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Mrb benim de 25 günde bir olur 1 gün önce sonra oynar bazen ama normal demişti doktor bana. Önemli olan düzenli olmasıymış daha çok.

Ben
Benm adet gunm yarn bugün bel ağrısı karn ağrısı ateş bastı bütün belirtileri yaşadm.korktum açıkçası

Pazartesi opu oldum agrim hala devam ediyor azcik lekelenmem de oluyor bu fitile bugun basladim sabah tek aksam 2 tane sanki ic organimi kazimislar gibi aciyor sag tarafim ,normalmi ? Birde ilk tup bebekte transferden sonra baslamistim fitile bu doktor bugunden baslatti transfere giderken kullaniyormuyduk fitil ? Sormamisim oda soylemedi de merak ettim

O nasıl oluyor kusura bakmayın hiç bilgim yok
Cnm ben uzun prokol yapiyorum aderin 21. Gununde bana decapeptyl diye bir igne verdi hormon baskilayiciymis turkiyede lucrin herhalde ayni igne ben oyle basladim adetin gevikebilir bu igneylen benim duzenlidir ve 7 gun flnngecti ignenin tam 14.gunubfe adet oldum suanda tekrar igneye basladim yumurtlama ignesi meneopur 225 lik 5. Gunumdeyim persembede buyumusmi bakicaklar bende ilk denemem hayirlisi olsun hakkimizda

Kızlar bende bugun gıttım doktora cuma gunu tekrar gıdıcem 12 de cuma gunu transfer gunum bellı olacak artık son ıkı gıdıs bu son kontrole gıdısım olacak ıkıncı gıdısım transfer olacak allahın ıznıyle heralde pazartesı transferım olur

Selam kızlar Tüp bebek yaptırdım transferimin 6. Günü ama hiç ümidim yok pazartesi kan vericem .. Ve ilk denemem
ümitlenmemen için transferinin hiç yapılmamış yada hiç döllenen yumurtanın olmamış olması lazım. 1 şansın var. hatta dondurulmuşlarında varsa daha çok şansın vardır. hiçbir belirtin ağrın sızın olmauabilirde yada her belirti ağrı ve sızı da yaşayabilirsin. senin için hayırlısıysa umarım çabaların boşa çıkmaz.

HAMİLEYİMMM 7. Gün değerim 145,06
Hayırlısı olsun canım çooook sevindim.sizler hamiş haberleri yazdıkça ben de heyecanlanıyorum.canım ben senle aynıymışım.benimde 7.gün bitti.8.gün başladı.bende mi yapsam? Neler hissettinde yaptın testi merak ettim yazsana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…