• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

PROGESTAN kullanan var mı aranızda ? dr um vajinal yolla kullanırsan yan etkilerinden kurtulursun dedi ama ben vajinal yapamıyorum pek, geri geliyo gibi. napıcam :110:

PROGESTAN kullanan var mı aranızda ? dr um vajinal yolla kullanırsan yan etkilerinden kurtulursun dedi ama ben vajinal yapamıyorum pek, geri geliyo gibi. napıcam :110:
Akiyo canim ben gunde 3 kere ikiser tane koyuyorum. Baslarda bu kadar degildi simdi cogu geri cikiyo. Yatiyorum bi saat kadar, kalkinca akiyo direkt

Akiyo canim ben gunde 3 kere ikiser tane koyuyorum. Baslarda bu kadar degildi simdi cogu geri cikiyo. Yatiyorum bi saat kadar, kalkinca akiyo direkt
banada gunde uc kere ıkıser tane dediler. ama agızdan alcam sanırım artık, bugun basladım zaten, OPUm da bugundu. mide bulantısı ve bas dönmesi yapıyormus yogun derecede

Yere ciş yapar gibi oturun iyice ileri ittirin ozaman ta icine girdigini hissedersin 15 dk uzan hic bisey olmuyor

banada gunde uc kere ıkıser tane dediler. ama agızdan alcam sanırım artık, bugun basladım zaten, OPUm da bugundu. mide bulantısı ve bas dönmesi yapıyormus yogun derecede

Hyr ya hic oyle etkiler yapmiyor canim daha once kullandim agizdan alma derim

Cnm 5.gun embriyosu dondurulmus iki adet transfer edildi 10.gün degerim 10 cikti

Ama doktorun sana soylemistir ,kesin sonuc 13 gun sonra diye kimyasal gebelik filan degil ben ilkinde kimyasal gebekik yasadim ozaman yuksek cikiyor ve 2 gun sonra cok dusuyor ,sakin sitres yapma cnm 2 gun sonra 2 ye katlayacak ,burayada yaz merakta koyma bizi

agızdan mı aldınız sizde ? agızdan alınınca oluyormus yan etki işte.. ben birazdan dediğiniz gibi deneyeyim bir. inşallah busefer olur. yoksa agızdan alcam :KK43:

Ben ozaman doktoruma sormustum altan joyamazsam agizdan alayim mi.diye doktor oyle olsa vajinadan alin demem dedi vajinaya direk gittigi icin daha etkiliymis azcik sikin disinizi yere.çömel iyice icine sok zaten pit diye ta icine gittigini hisedersin isaret parmaginla iceri sok ,bukadar eziyet cektik onuda yapalim etkisini gormeknicin

Ama doktorun sana soylemistir ,kesin sonuc 13 gun sonra diye kimyasal gebelik filan degil ben ilkinde kimyasal gebekik yasadim ozaman yuksek cikiyor ve 2 gun sonra cok dusuyor ,sakin sitres yapma cnm 2 gun sonra 2 ye katlayacak ,burayada yaz merakta koyma bizi
Islh cnm ya valla cok sagol moral oldu bana hep kötü seyler okudum uzuldum hepimiz iyi haberleri alipta paylasiriz Allahin izniyle islhh

Islh cnm ya valla cok sagol moral oldu bana hep kötü seyler okudum uzuldum hepimiz iyi haberleri alipta paylasiriz Allahin izniyle islhh

Sadeve birbirimizi biz anlayabiliyoruz tabiki destek olacagiz, 0-5 gebelik yok 5-10 gebekik var demek ,hep olumlu dusun sitres cok etkiler ,ac bi film izle, namaz kil veya kitap oku ama onu dusunme,5 yildir okadar cok okudum ki kitap yazacak kivama geldim :) Allah yar ve yardimcimiz olsun ,cok mesaketli yoldan geviyoruz

Ben ozaman doktoruma sormustum altan joyamazsam agizdan alayim mi.diye doktor oyle olsa vajinadan alin demem dedi vajinaya direk gittigi icin daha etkiliymis azcik sikin disinizi yere.çömel iyice icine sok zaten pit diye ta icine gittigini hisedersin isaret parmaginla iceri sok ,bukadar eziyet cektik onuda yapalim etkisini gormeknicin
haklısınız yine yeniden deneyeyim :) inşallah olur, teşekkürler

Benim bi tane teyzem var ailede pek sevilmez bi tane oglu vardi o kadar cok doverdi ki cocugu, su an liseye gidiyo cocuk 10 yasinda cocuk gibi gorunuyo yazik buyuyemedi, hic oyi bakmazdi oglenlere kadar uyur cocuk ac ac onu beklerdi falan vs vs. Simdi duydum hic istemedigi halde ikinciye hamileymis. Allahim buyuk de, siz anladiniz ne demek istedigimi

Benim bi tane teyzem var ailede pek sevilmez bi tane oglu vardi o kadar cok doverdi ki cocugu, su an liseye gidiyo cocuk 10 yasinda cocuk gibi gorunuyo yazik buyuyemedi, hic oyi bakmazdi oglenlere kadar uyur cocuk ac ac onu beklerdi falan vs vs. Simdi duydum hic istemedigi halde ikinciye hamileymis. Allahim buyuk de, siz anladiniz ne demek istedigimi

Kelimelerin bitti yer!! ,Rabbim cok buyuksun hikmetinden sual olunmaz , nolur Allahim mubarek 3 aylarin yuzu suyu hormetine bizede ver

kızlar bütün iğne ilaçlara devam mış 1000 e çıktıktan sonra ki 12. gün gel dedi doktor.. iğnelerden kurtuluş yok :( Kızlar benim değer yüksek ya kimyasal olanaz di mi? ay içimi korku saldı şimdi...

Merhaba kizlar bende Mart 2014de tüp bebek tedavisi oldum. Ankara Anatoliada , Allahima şükürler olsun 2014 Kasım 19da bebegimi kızımı kucagima aldim, önce Allahın izni sontada doktorlarimin destegiyle, sadece size moral olmak icin yazmak istedim, sizleri cok iyi anliyorum, Lutfen stres yapmayin, hayırlısı icin dua edin. Ilk 4 ay ben devamli yattim, kanamalarim oluyordu, cok korkuyordum.dusecek diye, iyi bi doktor bulup ona tedavi oldum. Onun verdigi igneler kanamayi durdurdu. Mümkün oldukca yatın sonradan pisman olmayin, ilaclarida sakin ihmal etmeyin, ilk 5 hafta crinone jel kullandim, hic hoş degil ama değer. Su an kızım uyuyor, inanın bazen zor gecmesine ragmen hamilelik gunlerimi ariyorum :) annelik cidden cok zor. Kendinizi hazirlayin. Sormak istediginiz birsey varsa sorabilirsiniz. Bu arada ilk kan degerim 78idi, sonra 140.... falan diye devam etti. Allaha emanet olun

Evet ağızdan alınca çok kötü mide bulantısı ve feci derecede bende baş dönmesi yaptı sonra doktor vajina dan al dedi

Arkadaşlar progeston için vaginal jel kullanmıyormusunuz? Sıkıp yatınca bi 10 dakka , dısarı akmıyor. Uzun çubuğu var.
Ben kullaniyorum sıkıyorum 5 dk yatıyorum sonra 15 dk hem iş yapıyorum hem hareket ediyorum 1-2 saat sonra hafif hafif geri çıkıyor ama az bi de altima yapmışım gibi islatiyor beni

Back