Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akiyo canim ben gunde 3 kere ikiser tane koyuyorum. Baslarda bu kadar degildi simdi cogu geri cikiyo. Yatiyorum bi saat kadar, kalkinca akiyo direktPROGESTAN kullanan var mı aranızda ? dr um vajinal yolla kullanırsan yan etkilerinden kurtulursun dedi ama ben vajinal yapamıyorum pek, geri geliyo gibi. napıcam![]()
banada gunde uc kere ıkıser tane dediler. ama agızdan alcam sanırım artık, bugun basladım zaten, OPUm da bugundu. mide bulantısı ve bas dönmesi yapıyormus yogun derecedeAkiyo canim ben gunde 3 kere ikiser tane koyuyorum. Baslarda bu kadar degildi simdi cogu geri cikiyo. Yatiyorum bi saat kadar, kalkinca akiyo direkt
Cnm 5.gun embriyosu dondurulmus iki adet transfer edildi 10.gün degerim 10 ciktiCanim hamilesin tekil gebekik degerin biraz dusuk ama 2 gun sonra 2 ye katlar, transferden sonra kacinci gun test yaptirdin ?
PROGESTAN kullanan var mı aranızda ? dr um vajinal yolla kullanırsan yan etkilerinden kurtulursun dedi ama ben vajinal yapamıyorum pek, geri geliyo gibi. napıcam![]()
banada gunde uc kere ıkıser tane dediler. ama agızdan alcam sanırım artık, bugun basladım zaten, OPUm da bugundu. mide bulantısı ve bas dönmesi yapıyormus yogun derecede
agızdan mı aldınız sizde ? agızdan alınınca oluyormus yan etki işte.. ben birazdan dediğiniz gibi deneyeyim bir. inşallah busefer olur. yoksa agızdan alcamHyr ya hic oyle etkiler yapmiyor canim daha once kullandim agizdan alma derim
Cnm 5.gun embriyosu dondurulmus iki adet transfer edildi 10.gün degerim 10 cikti
agızdan mı aldınız sizde ? agızdan alınınca oluyormus yan etki işte.. ben birazdan dediğiniz gibi deneyeyim bir. inşallah busefer olur. yoksa agızdan alcam![]()
Islh cnm ya valla cok sagol moral oldu bana hep kötü seyler okudum uzuldum hepimiz iyi haberleri alipta paylasiriz Allahin izniyle islhhAma doktorun sana soylemistir ,kesin sonuc 13 gun sonra diye kimyasal gebelik filan degil ben ilkinde kimyasal gebekik yasadim ozaman yuksek cikiyor ve 2 gun sonra cok dusuyor ,sakin sitres yapma cnm 2 gun sonra 2 ye katlayacak ,burayada yaz merakta koyma bizi
Islh cnm ya valla cok sagol moral oldu bana hep kötü seyler okudum uzuldum hepimiz iyi haberleri alipta paylasiriz Allahin izniyle islhh
haklısınız yine yeniden deneyeyim :) inşallah olur, teşekkürlerBen ozaman doktoruma sormustum altan joyamazsam agizdan alayim mi.diye doktor oyle olsa vajinadan alin demem dedi vajinaya direk gittigi icin daha etkiliymis azcik sikin disinizi yere.çömel iyice icine sok zaten pit diye ta icine gittigini hisedersin isaret parmaginla iceri sok ,bukadar eziyet cektik onuda yapalim etkisini gormeknicin
Benim bi tane teyzem var ailede pek sevilmez bi tane oglu vardi o kadar cok doverdi ki cocugu, su an liseye gidiyo cocuk 10 yasinda cocuk gibi gorunuyo yazik buyuyemedi, hic oyi bakmazdi oglenlere kadar uyur cocuk ac ac onu beklerdi falan vs vs. Simdi duydum hic istemedigi halde ikinciye hamileymis. Allahim buyuk de, siz anladiniz ne demek istedigimi
Sadece ignelere degil korkulara da devammis:))kızlar bütün iğne ilaçlara devam mış 1000 e çıktıktan sonra ki 12. gün gel dedi doktor.. iğnelerden kurtuluş yokKızlar benim değer yüksek ya kimyasal olanaz di mi? ay içimi korku saldı şimdi...
Evet ağızdan alınca çok kötü mide bulantısı ve feci derecede bende baş dönmesi yaptı sonra doktor vajina dan al dedibanada gunde uc kere ıkıser tane dediler. ama agızdan alcam sanırım artık, bugun basladım zaten, OPUm da bugundu. mide bulantısı ve bas dönmesi yapıyormus yogun derecede
Ben kullaniyorum sıkıyorum 5 dk yatıyorum sonra 15 dk hem iş yapıyorum hem hareket ediyorum 1-2 saat sonra hafif hafif geri çıkıyor ama az bi de altima yapmışım gibi islatiyor beniArkadaşlar progeston için vaginal jel kullanmıyormusunuz? Sıkıp yatınca bi 10 dakka , dısarı akmıyor. Uzun çubuğu var.