• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Merhaba arkaďaşlae 10.günüm bugün beta hcg(kan tahlilim) 10 çikti cok dusuk iki gün sonra tekrar istedi doktor benim durumumu yaşayan var mi veya bir bilgisi olan?
ACIL YARDIM

Benmde aynen bu sabah saat 6 da başladı belm sabah 7 buçuga kdr ağrıdi kızlar hem ken hem belim iki gnDr sol kasgmdi şimdi sağ agryo ayyyy allahm nolur ikisi tutunsn bebslermn
Benim de gece oyleydi uyutmadi sol tatafima agri vurup durdu sonra kesildi. Bugun de belim karnim dolu dolu agriyo adetin ilk gunu gibi

kızlar yarın benımde transferım var sabah 7,30da :) ılaçları kullanıpdamı gıtsem vajınadan kullandıgım jel var 7de kullanıyordum sızce ne yapayım ?

Merhaba arkaďaşlae 10.günüm bugün beta hcg(kan tahlilim) 10 çikti cok dusuk iki gün sonra tekrar istedi doktor benim durumumu yaşayan var mi veya bir bilgisi olan?
ACIL YARDIM
Cnm ben turkiyedeyken klomen ve catlatma ignesiye hamile kaldigimda yani kimyasal gebelik yasadigimda degerim 10 du sonradan dustu seni uzmek istemem cnm Allah bilir ins degerin yukselir belide gec tuttunmustur

ahha ahha hadi hayırlı olsun inşallah
Amin Canım sağolasın inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz

KIZLARRRRR AYYY İNANAMIORUMMM... 326.8 sonucummm....Allahım sen büyüksün ... Darısı inş sizlere olurrrr... çok heyecanlıyım
O kadar sevindim ki Can'ım hayırlı uğurlu olsun rabbim koklayıp sardığın günleride göstersin inşallah bizede dua et lütfen sen artık iki canlısın belkide üç;) duaların kabul olur :)

kızlar yarın benımde transferım var sabah 7,30da :) ılaçları kullanıpdamı gıtsem vajınadan kullandıgım jel var 7de kullanıyordum sızce ne yapayım ?
cnm benim içimi temizledi hemşire.. acıdı temizlerken.. koymasanda olur sanki... gene de bilemedim.. yanlış da yönlendirmeyim

transferin olacağı gün jeli kullanmıyoruz. transfer olduktan sonra akşam kullanılıyor. ben ertesi gün kullanmaya devam etmiştim. ilk gün yeteri kadar aşağıyla oynandı diye düşündüm bir sakıncasıda olmadı :) şimdiden hayırlı olsun.
kendini hiç kasma. olabildiğince sakin ol ve kımıldamadan yat. bazen iğneyle vagina içine sıvı verebiliyorlar sana vuracaklar diye korkma.
bir arkadaş transfer sırasında iğneyi görünce kasılıp korkup kımıldamıştı. kayma olduğu için mi nedendir bilinmez tutmadı

cnm benim içimi temizledi hemşire.. acıdı temizlerken.. koymasanda olur sanki... gene de bilemedim.. yanlış da yönlendirmeyim
:D benimde transferde daha önceki jeller erimediği için içimi temizledi doktor transferden daha uzun sürdü ve cidden can sıkıcıydı. şimdi ise jeller eriyor heralde vücut sıcaklığı yüzünden çünkü yine yürümüyorum :D

Back