- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay benimde 5 mayis test gunum insallah iyi haberler aliriz9. Gün 5. Gün embriyosu canım aslında test tarihim 4 mayıs ama ben 9. Günde çıkar diye test yaptırcam
Benim de gece oyleydi uyutmadi sol tatafima agri vurup durdu sonra kesildi. Bugun de belim karnim dolu dolu agriyo adetin ilk gunu gibiBenmde aynen bu sabah saat 6 da başladı belm sabah 7 buçuga kdr ağrıdi kızlar hem ken hem belim iki gnDr sol kasgmdi şimdi sağ agryo ayyyy allahm nolur ikisi tutunsn bebslermn
Cnm ben turkiyedeyken klomen ve catlatma ignesiye hamile kaldigimda yani kimyasal gebelik yasadigimda degerim 10 du sonradan dustu seni uzmek istemem cnm Allah bilir ins degerin yukselir belide gec tuttunmusturMerhaba arkaďaşlae 10.günüm bugün beta hcg(kan tahlilim) 10 çikti cok dusuk iki gün sonra tekrar istedi doktor benim durumumu yaşayan var mi veya bir bilgisi olan?
ACIL YARDIM
Bu liste cok ugurlu ins cnm senin bebisde seninledir hayirlisi ins seninde iyi haberlerini aliriz.Bende listede leyla26 galiba onun atinda ismim banada ugurlu elir ins guzel haberleri aliriz hepimiz ins ,,,Kan yarın vericem adet ay başı 1i
Benim dondurulmus embriyo ama catlatma ignesi olmadimCnm ben turkiyedeyken klomen ve catlatma ignesiye hamile kaldigimda yani kimyasal gebelik yasadigimda degerim 10 du sonradan dustu seni uzmek istemem cnm Allah bilir ins degerin yukselir belide gec tuttunmustur
Anladim cnm ins degerin yukselir ins bebisin seninledir ...Benim dondurulmus embriyo ama catlatma ignesi olmadim
lslH cnm acaba benim gibi olup yukselen var mi hic sagolasinAnladim cnm ins degerin yukselir ins bebisin seninledir ...
rBenim doktorum vajinal jeli kullanmadan gel demisdi canm ara sor bencekızlar yarın benımde transferım var sabah 7,30da :) ılaçları kullanıpdamı gıtsem vajınadan kullandıgım jel var 7de kullanıyordum sızce ne yapayım ?
İ sallah :)@elabahar @Cnsrhn1907 hadi listemiz sizede uğurlu gelsin, sizde bize uğur getirin inşallah
Amin Canım sağolasın inşallah hepimiz hayırlı haberler veririzahha hadi hayırlı olsun inşallah
O kadar sevindim ki Can'ım hayırlı uğurlu olsun rabbim koklayıp sardığın günleride göstersin inşallah bizede dua et lütfen sen artık iki canlısın belkide üçKIZLARRRRR AYYY İNANAMIORUMMM... 326.8 sonucummm....Allahım sen büyüksün ... Darısı inş sizlere olurrrr... çok heyecanlıyım
cnm benim içimi temizledi hemşire.. acıdı temizlerken.. koymasanda olur sanki... gene de bilemedim.. yanlış da yönlendirmeyimkızlar yarın benımde transferım var sabah 7,30da :) ılaçları kullanıpdamı gıtsem vajınadan kullandıgım jel var 7de kullanıyordum sızce ne yapayım ?
transferden sonrada koyabılırım herhalde sabahın cok erken saatı oldugu ıcıncnm benim içimi temizledi hemşire.. acıdı temizlerken.. koymasanda olur sanki... gene de bilemedim.. yanlış da yönlendirmeyim
transferin olacağı gün jeli kullanmıyoruz. transfer olduktan sonra akşam kullanılıyor. ben ertesi gün kullanmaya devam etmiştim. ilk gün yeteri kadar aşağıyla oynandı diye düşündüm bir sakıncasıda olmadı :) şimdiden hayırlı olsun.kızlar yarın benımde transferım var sabah 7,30da :) ılaçları kullanıpdamı gıtsem vajınadan kullandıgım jel var 7de kullanıyordum sızce ne yapayım ?
cnm benim içimi temizledi hemşire.. acıdı temizlerken.. koymasanda olur sanki... gene de bilemedim.. yanlış da yönlendirmeyim