• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

gÜNAYDIIINNNN :KK76: Pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamına erdirsin. Bizler için de dua edin nolur :KK68: Ben de dün kontrole gittim sade ve sadece 2 adet yumurtam oluşmuş :KK51: Yarın opu olacak Cmt de kısmetse transfer. Çok üzülüyorum ve korkuyorum. Bana da dua eder misiniz? :KK19:

Kızlar Günaydın idrar testi yaptım şans işte test bozuk.çıktı yarım saattir her tarafı kıpkırmızı bende attım çöpe yarın bida yapCam korkmya başladm ama olsn yarın sabah yine yapcm :110::KK66::KK39::KK34:

Kızlar Günaydın idrar testi yaptım şans işte test bozuk.çıktı yarım saattir her tarafı kıpkırmızı bende attım çöpe yarın bida yapCam korkmya başladm ama olsn yarın sabah yine yapcm :110::KK66::KK39::KK34:
Bende kan testi versem mi diye düşünüyorum kalktığımdan beri çünkü artık negatif pozitif diye çıkar kalçadan bi iğne var yaptırcağım vr göbekten iğne oluyorum negatifse bari hiç onların acısını çekmem diye düşünüyorum

Bende kan testi versem mi diye düşünüyorum kalktığımdan beri çünkü artık negatif pozitif diye çıkar kalçadan bi iğne var yaptırcağım vr göbekten iğne oluyorum negatifse bari hiç onların acısını çekmem diye düşünüyorum
Kaçıncı günün cnm kaçıncı gün embryosu

Back