- 17 Ağustos 2015
- 248
- 91
- 18
- 31
Benden is cikmicak cok umutsuzum
A
atav melek
is sende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden is cikmicak cok umutsuzum A atav melek is sende
Öyle deme yaaa ben hiç bir şey hissetmiyorum bekliyorum.annem şimdi ameliyatta onu bekliyoruz kendimi fazla düşünemiyorumBenden is cikmicak cok umutsuzum A atav melek is sende
galibaaaaaaaaaSüper yaa çok sevindim güzelim maaşallah ikiz mi kız bunlar :)
5. gün embriyosu iki tane idi... 8. günü test yaptım... belirtim bi gün vardı bi gün yoktu... göğüslerim kaşındı bir gün bi gün göbeğim kaşındı.. ateşim pek 37 nin altına düşmedi... batmalar ilk iki gün olmuştu... akıntım da da çokkkkk az ama çok az bi kahvelik gördüm bi defaaa...hayırlı uğurlu olsun canım maşallah.şimdi belirtilerinden ve kaçıncı gün embriyosuydu ve transferden kaçıncı gün sonra test yaptın
yok yapmadım cnm.. artık hatıra olsun die bitane alır yaparımmmCanimmm hayirli olsunn cok sevindim ))))idrar testi yapmismiydin sen
Arkadaslar acil cevap verirmisiniz az once yumurtalarim toplandi doktor antibiyotik filan vermis ama esim sormayi unutmus ,yola cikicam simdide agri kesici veriliyormu, yada agri kesici kullanan oldumu simdilik agrim yok ama gerc agrirsa filan yanima parol aldim iciliyormu bilgisi olan varmi
Canim sen adet sancisi gibi aancimyok yapmadım cnm.. artık hatıra olsun die bitane alır yaparımmm![]()
yok cnm öle yoğun değildi az azdı...Canim sen adet sancisi gibi aancim
Var demistin haftasonu, cok yogun muydu? Benim uc gundur oyle agriyo
Kan verecek misin? Bi de adet tarihin ne zamandi10 .gun idrar negatif cikdi dun
Benim baya yogun oldum olacak gibiyok cnm öle yoğun değildi az azdı...
herkeste farklıdır cnmm hiç canını sıkma ben olmadığından çok emin verdim kanı ama varmışş...Benim baya yogun oldum olacak gibi![]()
Benim baya yogun oldum olacak gibi![]()
Hissediyorum..Canım kullandığımız ilaçlar adeti en az 5 gün geciktiriyor zaten şu an adet olman mümkün değil neden üzüyorsun bebeğini yaa!![]()
belkide onlar yerleşior sen onu regli sanıorsun cnm...içini ferah tutt..Allah büyükHissediyorum..![]()
bu ilaçları kullnırken regli olmamız imkansızHissediyorum..![]()