- Emoji Skoru
- 2.342
- Puanlar
- 108
Tüp bebek mucizemine adım adım grubun ismi güzel bi grup baya da kalabalik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebek mucizemine adım adım grubun ismi güzel bi grup baya da kalabalik
Sen hangi hastanede yaptrdn canım.Merk ettm devlet has dednya bide yumrta toplarken anastezi yapıyorlarmi devletteTüp bebek mucizemine adım adım grubun ismi güzel bi grup baya da kalabalik
Aynen saçma bişey inşallah 5 kaDr giderBende tam bunu düşünüyordum. Benim de yunurtm toplanmadi henüz. O yüzden transfer falan isleini hiç konuşmadık doktorumla . Nasıl 3. Gün bilmem ne diyebilir ki bi toplasın dur hele
Canım işlemi yaptıktan sonra beni sedye ile yatağa aldılar hasta bezi istediler götürdüm ve ona yaptım ama sen 3 ve 4 tane götür bana 2 tane yetmedi üstüme bile geçti çünkü stresten 2.5 lt şu içtim ancak geldi cisim normalde 1 sb icsem hemen wc ye giderdim
Ben ilk günden beri sofra kuruyorum evde gezdim namazımi kıldım dün çamaşır astım yemek yaptım sürekli yatmanin bir etkisi yokmuş bende gereksiz gördüm ve yatmadim yarında evi temizleyecem zorlanmadanKızlar bende bugün artk yavaş yavas işlerimi yaptm dus aldm namazima basldm evi supurdm sofra kurmaya yardım ettim topladm Napim mecburen eltim.yemegmi yapıyo allah razı olsn kadın zaten hamile daha fazla yük olmak.istemiyrm artk tutnduysa tutunmstr 5 ci gün çünkü ama.sürekli allah m bebgm varsa sen koru diyrm napm
Ben trabzon unv hastanesinde ismi farabi hastanesi ve anestezi de yapiliyorSen hangi hastanede yaptrdn canım.Merk ettm devlet has dednya bide yumrta toplarken anastezi yapıyorlarmi devlette
Bezine rağmen zorladım o durumda hayatta yapamadım sondayı hiçcccc istemezdimHadi ya ozel merkezde yaptirmama ragmen hasta bezi filan istemedilerdi catalda iken herkez orama bakarken bana işe dedi doktor cok zorladim kendimi ama yapamamistim sonda takmisti oda vay be hasta bezi iyi fikir
Kizlar neden idrar yapilmasini istiyorlar neyden sonra istiyorlar illk defa duydum sizden anlatirmisinizHadi ya ozel merkezde yaptirmama ragmen hasta bezi filan istemedilerdi catalda iken herkez orama bakarken bana işe dedi doktor cok zorladim kendimi ama yapamamistim sonda takmisti oda vay be hasta bezi iyi fikir
Canım sikisik giriyorsun ya transfere beni 2 saat kaldirmadilar o sırada tutamayacagim içinKizlar neden idrar yapilmasini istiyorlar neyden sonra istiyorlar illk defa duydum sizden anlatirmisiniz![]()
Ok anladim cnmCanım sikisik giriyorsun ya transfere beni 2 saat kaldirmadilar o sırada tutamayacagim için
Hadya ben de bugun yaptım inşallah bişey olmaz sende baya cesaretlsn cnm ben aç kals 3 gün kalkmazdm korkudan halen bile korkymBen ilk günden beri sofra kuruyorum evde gezdim namazımi kıldım dün çamaşır astım yemek yaptım sürekli yatmanin bir etkisi yokmuş bende gereksiz gördüm ve yatmadim yarında evi temizleyecem zorlanmadan
Sağol cnm herkesin evladını inşallah :) Allah yüzünü güldürsün cnm zoru atlatmışsın şükür bundan sonrası beklemek ama tabii bu daha zor biliyorum güzel düşün çok dua et elin karnında çok çok dua et bende bu akşam adet oldum başlıyorum galiba tedaviye hayırlısını versin rabbim inşallah.Benim daha ilk denemem canim :) az once oldu transferim suan evde yatiyorum dua et canim . allah bagislasin minigini :)
Kizlar neden idrar yapilmasini istiyorlar neyden sonra istiyorlar illk defa duydum sizden anlatirmisiniz![]()
Kızlar ya ben bu akşam 10 gibi hasta oldum şimdi pzrts birinci gün mü ikinci gün mü sizce Çarşamba başlamak istiyorum tedaviye geç mi olur ki
pazartesi birinci gün olur canım doktoruna sor genelde 2. gün çağırırlarKızlar ya ben bu akşam 10 gibi hasta oldum şimdi pzrts birinci gün mü ikinci gün mü sizce Çarşamba başlamak istiyorum tedaviye geç mi olur ki
Hayırlısı olsun canım. Biz elimizden geleni yapıyoruz.sonucu verecek Rabbim. İnşallah bu bekleyenlerin hepsi hamiş olur inşallah.şuan sabah namazı okundu inşallah dualarınızın kabul olur amin.böle çişim varmış da baskı varmış gibi bi ağrıydı ama anem bunun için çok erken iğne yerlerin acıodur dedi...yarın 8. gün 5. gün embriyosu.. varsa çıkar artık.. ben elimden geleni yaptım, doktorumda öle.. bir sonraki tedaviye şunuda yapalım diceğim hiç bişey yok bundan sonrası Allahın lütfu.. Allah büyük .. olaki oluösuz olursa hazirana tekrar yaptırcam.. maddi olarak ta battık ama umrumda değil..
![]()