• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kızlar bende bugün artk yavaş yavas işlerimi yaptm dus aldm namazima basldm evi supurdm sofra kurmaya yardım ettim topladm Napim mecburen eltim.yemegmi yapıyo allah razı olsn kadın zaten hamile daha fazla yük olmak.istemiyrm artk tutnduysa tutunmstr 5 ci gün çünkü ama.sürekli allah m bebgm varsa sen koru diyrm napm

Canım işlemi yaptıktan sonra beni sedye ile yatağa aldılar hasta bezi istediler götürdüm ve ona yaptım ama sen 3 ve 4 tane götür bana 2 tane yetmedi üstüme bile geçti çünkü stresten 2.5 lt şu içtim ancak geldi cisim normalde 1 sb icsem hemen wc ye giderdim

Hadi ya ozel merkezde yaptirmama ragmen hasta bezi filan istemedilerdi catalda iken herkez orama bakarken bana işe dedi doktor cok zorladim kendimi ama yapamamistim sonda takmisti oda vay be hasta bezi iyi fikir

Kızlar bende bugün artk yavaş yavas işlerimi yaptm dus aldm namazima basldm evi supurdm sofra kurmaya yardım ettim topladm Napim mecburen eltim.yemegmi yapıyo allah razı olsn kadın zaten hamile daha fazla yük olmak.istemiyrm artk tutnduysa tutunmstr 5 ci gün çünkü ama.sürekli allah m bebgm varsa sen koru diyrm napm
Ben ilk günden beri sofra kuruyorum evde gezdim namazımi kıldım dün çamaşır astım yemek yaptım sürekli yatmanin bir etkisi yokmuş bende gereksiz gördüm ve yatmadim yarında evi temizleyecem zorlanmadan

Hasta
Hadi ya ozel merkezde yaptirmama ragmen hasta bezi filan istemedilerdi catalda iken herkez orama bakarken bana işe dedi doktor cok zorladim kendimi ama yapamamistim sonda takmisti oda vay be hasta bezi iyi fikir
Bezine rağmen zorladım o durumda hayatta yapamadım sondayı hiçcccc istemezdim

Kizlar neden idrar yapilmasini istiyorlar neyden sonra istiyorlar illk defa duydum sizden anlatirmisinizo_O

Ben ilk günden beri sofra kuruyorum evde gezdim namazımi kıldım dün çamaşır astım yemek yaptım sürekli yatmanin bir etkisi yokmuş bende gereksiz gördüm ve yatmadim yarında evi temizleyecem zorlanmadan
Hadya ben de bugun yaptım inşallah bişey olmaz sende baya cesaretlsn cnm ben aç kals 3 gün kalkmazdm korkudan halen bile korkym

Benim daha ilk denemem canim :) az once oldu transferim suan evde yatiyorum dua et canim . allah bagislasin minigini :)
Sağol cnm herkesin evladını inşallah :) Allah yüzünü güldürsün cnm zoru atlatmışsın şükür bundan sonrası beklemek ama tabii bu daha zor biliyorum güzel düşün çok dua et elin karnında çok çok dua et bende bu akşam adet oldum başlıyorum galiba tedaviye hayırlısını versin rabbim inşallah.

Kızlar ya ben bu akşam 10 gibi hasta oldum şimdi pzrts birinci gün mü ikinci gün mü sizce Çarşamba başlamak istiyorum tedaviye geç mi olur ki

Kizlar neden idrar yapilmasini istiyorlar neyden sonra istiyorlar illk defa duydum sizden anlatirmisinizo_O

Cnm trasfer gunu sikisik gitmedeji sebep idral torbasi şiş olunca rahim duz duruyormus daha kolay transfer yapmak icin zaten doktorun soyler islem bittikten sonra yaptiriyolar :)

Kızlar ya ben bu akşam 10 gibi hasta oldum şimdi pzrts birinci gün mü ikinci gün mü sizce Çarşamba başlamak istiyorum tedaviye geç mi olur ki

Canim 2 gun baslaniyor tedaviye bugun aksam oldun yarin git doktora

pazartesi birinci gün olur canım doktoruna sor genelde 2. gün çağırırlar
3. gün olurmu diye sormalısın

Ben sormustum ne zaman geliym diye, gece saat 11 e kadar adet olursan onu 1. Gun say dediler. Ama lekelenme falan degil normal kanama baslayacakk senin 1. Gun sayilmis canim bugun ahha ahha

böle çişim varmış da baskı varmış gibi bi ağrıydı ama anem bunun için çok erken iğne yerlerin acıodur dedi... :( yarın 8. gün 5. gün embriyosu.. varsa çıkar artık.. ben elimden geleni yaptım, doktorumda öle.. bir sonraki tedaviye şunuda yapalım diceğim hiç bişey yok bundan sonrası Allahın lütfu.. Allah büyük .. olaki oluösuz olursa hazirana tekrar yaptırcam.. maddi olarak ta battık ama umrumda değil.. :KK12::KK61:

böle çişim varmış da baskı varmış gibi bi ağrıydı ama anem bunun için çok erken iğne yerlerin acıodur dedi... :KK43: yarın 8. gün 5. gün embriyosu.. varsa çıkar artık.. ben elimden geleni yaptım, doktorumda öle.. bir sonraki tedaviye şunuda yapalım diceğim hiç bişey yok bundan sonrası Allahın lütfu.. Allah büyük .. olaki oluösuz olursa hazirana tekrar yaptırcam.. maddi olarak ta battık ama umrumda değil.. :KK12::KK61:
Hayırlısı olsun canım. Biz elimizden geleni yapıyoruz.sonucu verecek Rabbim. İnşallah bu bekleyenlerin hepsi hamiş olur inşallah.şuan sabah namazı okundu inşallah dualarınızın kabul olur amin.

Back