- Emoji Skoru
- 1.906
- Puanlar
- 358
Banamı sordun canım?Sen kac embriyon var dollenen
Bana sorduysan eğer 21 döllenmişten 7 tane kaldı 1. kalite olarak. 3 tane 5, gün 4 tanede 3 gün donduruldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banamı sordun canım?Sen kac embriyon var dollenen
Fena yaGYO cnm.kesilirse gdrrm kesilmezse gidemem ama eczane uzakta çünküTam bende sana yazacaktım test yapacak misin diye
Fena yaGYO cnm.kesilirse gdrrm kesilmezse gidemem ama eczane uzakta çünkü
Aynen haklsnOlsun acele etme, geç olsun güzel olsun![]()
Benım 25 yunurtadan 19 dollenmıstı ve 1. Kalıte olarak 8 tane kaldı 4 tanesı 5. Gun 4 tanedıse 3. Gun canımSen kac embriyon var dollenen
İnşallah 5.ci gün olanları koyarlar cnm 2 tane iste 2 tanede dondr benm eltm dondurlms 5.ci gün Embryosu ile İkizlere hamile hakk da hayrlisi inşallahBenım 25 yunurtadan 19 dollenmıstı ve 1. Kalıte olarak 8 tane kaldı 4 tanesı 5. Gun 4 tanedıse 3. Gun canım
Ben dondurulsun ıstıcem bakalım onun ıcın ayrı bı fıyat ıstıyolarmı acabaİnşallah 5.ci gün olanları koyarlar cnm 2 tane iste 2 tanede dondr benm eltm dondurlms 5.ci gün Embryosu ile İkizlere hamile hakk da hayrlisi inşallah
Evet cnm benm.hastane 650 istemstiBen dondurulsun ıstıcem bakalım onun ıcın ayrı bı fıyat ıstıyolarmı acaba
Hmm benımkı ne kdar ıster acaba yarın gıdınce ben ılla onuda bı sorayımEvet cnm benm.hastane 650 istemsti
Genelde 5. Gun koyuyolarmıs ama hormonlarıma baglıymıs benım ama sızce ıkı tanemı koydurayım yoksa bı tanemı sorarsa tabı bıde sızce yolculuk yapsam bısey olurmu daha 3 4 ay var ama hamıle olursamBak youtube dan 3. Gun ve 5 gun embriyo fRki yaz bi doktorun konusmasi var onu dinle ,bence gune takilma doktoruna birak emin ol senin icin en iyisini yapicakdir zaten ,o bebek sana tutunucaksa 2 gundede tutunur 7 dede
Ay canım benım ıns pozıtıf haberlerle gelırsınkızlar verdim kanı bir saate çıkarmış...
kızlar verdim kanı bir saate çıkarmış...
İnş canım sen kendını hıc strese sıkıntıya sokma herseyın hayırlısıhadi hayırlısı inşallah olumlu sonuç alacaksın...
benim 2 katı artmadı 170 ilki 2 gün sonra 266..yarın tekrar kan vericem..inşallah herşey yolundadır..inşallah benimde sonucum güzel çıkar..
Ben dondurulsun ıstıcem bakalım onun ıcın ayrı bı fıyat ıstıyolarmı acaba
Ayyy canim hadi guzel haberler vereceksin inaniyorum benkızlar verdim kanı bir saate çıkarmış...
kızlar verdim kanı bir saate çıkarmış...