nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Şükrediyorum canım inan ama üzülüyorum bir tane döllenmiş embiryo kalırsa doktor dondurur bir daha tedavi uygular toplar en sonunda koyarız dedi ondan üzülüyorum çok
Canım tekrar amh testi yaptırdın mi? Ben tekrar yaptırmayı düşünüyorum belki yükselme olmuştur face de bir grup var ordaki kadınlardan biri tekrar yaptırmış yüksek çıkmış test sonucu

Canım tekrar amh testi yaptırdın mi? Ben tekrar yaptırmayı düşünüyorum belki yükselme olmuştur face de bir grup var ordaki kadınlardan biri tekrar yaptırmış yüksek çıkmış test sonucu

Biliyorum canım elbette kalite çok önemli ama doktor dondurma ihtimalini söyleyince moralman çöktüm AMH testini de bilerek yenilemedim daha düşmüştür kürtaj falan oldum diye ama FSH testini mecburen yenilemiştim 11,46idi ilk tedavimde bu tedaviye başlamadan baktırdık 6 civarında ben 2 ay testere dişli aslan pençesi içmiştim ona bağlıyorum düşüşü de..

Aslan pençesi içmiş o kadın da öyle yükselmiş bende icecem eğer bu tutmazsa

Kızlar yarın yumurtam toplanacak doktor 3-4 tane var dedi acaba 5 e çıkar mı çok merak ediyorum. Hiç doktorun söylediğinden daha fazla toplanan oldu mu ?

Canim benim.2 yil once yaptirdigimda 13 tane toplanmisti ,bu defa 4 bilemedin 5 cikacak burda birinden 28 tane toplanmis nekadar cok olmasi onemli degil onemli olan kaliteli olup olmamasi benimde yarin toplaniyor saat 12 de ay cok.heycan verici :)

Canim benim.2 yil once yaptirdigimda 13 tane toplanmisti ,bu defa 4 bilemedin 5 cikacak burda birinden 28 tane toplanmis nekadar cok olmasi onemli degil onemli olan kaliteli olup olmamasi benimde yarin toplaniyor saat 12 de ay cok.heycan verici :)
Benim de 7 tane vardı 6si işlem gördüm 1 tane transfer edildi diğerlerini bence hastane heba etti dondurmadilar devlet hastanesi olunca

Beni de sabah 9 için çağırdılar :) pozitif düşünmeye çalışıyorum hep valla tek bir tanesi kalmayacak 3-4 ü de döllenecek diyorum hep hiç olumsuz düşünce yok içimde..

Aslan pencesu ne icin ? Bu arada ananas yemeye basladim rahim kalinlassin diye :) birde arkadaslar taransfer den sonra idrale sikisik oluyorsunya o catalda cisini yap diyolar ven ilkinde cok ugrastim birturlu yapamamistim,sonra sonda takmislardi, siz neler yaptiniz nasil yaptiniz bunlari merak ediyorum

Ya yumrta toplanmadn nasıl karar vwryolar anlamdm ya
Bende tam bunu düşünüyordum. Benim de yunurtm toplanmadi henüz. O yüzden transfer falan isleini hiç konuşmadık doktorumla . Nasıl 3. Gün bilmem ne diyebilir ki bi toplasın dur hele

kızlar ben bugün avm ye gittim akşam karnımda değişik bir ağrı var.. iyice ümitlendim .. yarın kan vereyim mi vermeyeyim mi bilmiom.. orda negatifi görmekten çok korkuorum.. salı da verebilirim kanı..

O g

Son kararım yarın kan veriorum inş çıkarsa çarşamba doktorun dediği tarih gider kendi hastanemde veririm.. İnşş güzel haberler veririm... bugün oldu gibi hissettim.. sonuç negatif olursa halimi düşünmek bile istemiom haydi bakalım yrın ola hayrola

Oldu senin oldu sıkma canını yarın kanda çıkacak bak gör :)

Canım işlemi yaptıktan sonra beni sedye ile yatağa aldılar hasta bezi istediler götürdüm ve ona yaptım ama sen 3 ve 4 tane götür bana 2 tane yetmedi üstüme bile geçti çünkü stresten 2.5 lt şu içtim ancak geldi cisim normalde 1 sb icsem hemen wc ye giderdim

Nasil bi agri var canim? Benim dunden beri regl olacakmisim gibi agriyo arada. Ben adet olcam diye dusunuyorum butun gun agladim cok dusuk moralim

Nasil bi agri var canim? Benim dunden beri regl olacakmisim gibi agriyo arada. Ben adet olcam diye dusunuyorum butun gun agladim cok dusuk moralim
Canım bende de var 2.günden beri artık alıştım ağrılara moralini bozma ama illaki de olacak diye bişey yok ona da kendimizi hazirlayalim olmazsa yine deneriz o da olmadi mi yine deneriz bizim içimize bi kere annelik kurdu düştü

Normalde Test tarihin ne zamandır ki canım. Benim de salı günü test günüm bakalım

Bi okuyorum biri adet sancisi iyi rahimde calismalar oldugunu gosterir tuttuguna isaret demis, baskasi benim gibi yazmis sonra negatifi gormus. Iki senedir o kadar yiprandim ki yine negatif olursa ne yaparim hic bilmiyorum

kızlar ben bugün avm ye gittim akşam karnımda değişik bir ağrı var.. iyice ümitlendim .. yarın kan vereyim mi vermeyeyim mi bilmiom.. orda negatifi görmekten çok korkuorum.. salı da verebilirim kanı..
Kaçıncı gün yarn

Canm.ne hissettin karnında Merk.ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…