- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 248
- 37
canım tebrik ederim. sağlıkla kucagına da alırsın insallah :)
aminn canım inşallah..bende seni tebrik ederim...
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tebrik ederim. sağlıkla kucagına da alırsın insallah :)
çok ama çok tebrik ederim.hayırlısıyla kucağına al inşallah.haydi darısı başımıza inşallah aminnnaminn canım inşallah..bende seni tebrik ederim...![]()
Benim daha ilk denemem canim :) az once oldu transferim suan evde yatiyorum dua et canim . allah bagislasin minigini :)Evet cnm 2 yaşında bir kızım var Allah bağışlarsa :) ona bir kardeş istiyoruz herkesle birlikte emeğimizi hayırlısıyla verir inşallah rabbim. Senin kaçıncı denemen?
Amin Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin.kızlar hepinizin mesajlarını tek tek okudum.sonra profillerinize baktım.aramızda avukatından tutun da mühendisine kadar eğitim seviyesine sahip insan var.çocuk sahibi olamamak nasıl bir duygudur ki bunca eğitim almış insanları bile ters köşeye yatırabiliyor.yetersizlik,yanlızlık,dışlanmışlık,acınası gözlerle bakıldığını düşünmek ....aslında çocuğumuzun olmaması o kadar normal doğal birşey ki ; ayrıca hiç de eksiklik değil.aa tabi çevremizdeki dengesiz insanlar var onları inkar edemem ama aslında bize düşen o insanların bize bu duyguları empoze etmesine izin vermemek,o duyguyu kıyafet giyer gibi üstümüze giymemek.ne kadar çok canımız acımış ne kadar çok yıpranmışız.önümüzdeki umuda bile sarılamıyoruz.nasıl bize bunları yapmalarına izin verdik nasıl bu hale geldik.kızlar toparlanalım sarılalım karnımızdaki umutlarımıza Allahın bize bu bebekleri nasip edeceğine inanırsak nasip eder.ola ki bu sefer olazsa yılmayalım bebeklerimizi kucaklarımıza alana kadar yola devam.Ama Allahımdan isteğim hepimizin bu topiğe nisan annesiyim diye müjdeli haberler yazması ayrıca bu topiği açan ama tedavisi yarım kalan arkadaşımızın da temmuz ayında bize müjdeli haber vermesi.Allahım nolur bizleri yanlız bırakma eğer bir hatamızdan dolayı bu bir cezaysa ya da ağzımızdan çokan oladık bir yemin bir söz yüzündense sen bizi affet ve bebeklerimize kavışmayı nasip et,sen affedicisin Allahım.ayrıca eğer hayırlı değil diye olmuyorsa sen hayırsızı hayırlıya çevirerek nasip et mutlulukla sağlıkla Allahım amin
Beni de ekler misiniz kızlar 26 nisan test günümNick • Sondurum
@suigeneris 30 nisan test
@asdes
@sukedisi HAMILE
angel-devil 25 nisan test
@echomare
@kelebekk47 tedavide
@ferbe1
@kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melek
P princess01 HAMILE
@betheone
demir6133 30 nisan test
@Gulce27 tedavide
@ftmkrks
berceste_
zelibon HAMILE
@hayat15 tedavide
@ahha
Z zeynep bal 30 nisan test
zemre123456 9 mayıs test
@cerenbuyukunlu 26 nisan test
@84 busra tedavide
@Ayka5555 9 mayıs test
@Laylay26 HAMILE
@almiraroza Tedavide
topitopp 28 Nisan Test
@33elifnaz33 Tedavide
@eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE
@petty Tedavide
@msy2014 HAMILE
@Evvel_1 HAMILE![]()
Kaç yumurtan toplandı Can'ımNe güzel pozitifler alinmaya baslanmis yavas yavasbenim de yumurta toplama pazartesi günü olacak ama moralim bozuldu biraz . Yumurta sayim fazla oldugu icin embriyolar dondurulacak ve transfer sonrasinda yapilcak vucudun dinlenmesi gerekiyormus. Bir de fena agri cekiyorum var mi aranizda yumurta toplamadan once bu kadar zorlanan kizlar
![]()
Hayrli olsn cnm ben salı günü idrar yapmayı dusnym açıkçası bugün 4.cü günm bi cesaret yapcam artkKizlar bugun transferim gerceklesti 5 mayisi bekliyorum suan dua edermisiniz :) cok heycanliyim nasil bekligcem okadar aranizda daha erken test yapan varmi
Kacinci gun embriyosuydu canim senin?Hayrli olsn cnm ben salı günü idrar yapmayı dusnym açıkçası bugün 4.cü günm bi cesaret yapcam artk
5.ci günKacinci gun embriyosuydu canim senin?
Cikabilir o zaman sali, ben de 3. Gun embriyosu pers yapiym diyorum5.ci gün
Sennde çıkblr inşallah tutunmstrCikabilir o zaman sali, ben de 3. Gun embriyosu pers yapiym diyorum
benim bir gün öncesinde çok ağrım oldu.Opu olunca rahatladım.Ben adetimi bekledim transfer sonra oldu.hamileyim şimdi.İnşallah olumlu sonuç alırsın sen de.Ne güzel pozitifler alinmaya baslanmis yavas yavasbenim de yumurta toplama pazartesi günü olacak ama moralim bozuldu biraz . Yumurta sayim fazla oldugu icin embriyolar dondurulacak ve transfer sonrasinda yapilcak vucudun dinlenmesi gerekiyormus. Bir de fena agri cekiyorum var mi aranizda yumurta toplamadan once bu kadar zorlanan kizlar
![]()
Hadi bakalım yap test belki bana da cesaret gelir de yaparım belkiSennde çıkblr inşallah tutunmstr
İnşallah çıkarda sanda cesaret gelrHadi bakalım yap test belki bana da cesaret gelir de yaparım belki
Evet yapıları ole ama ben bugun esıme cok darıldım yanı inş duzelır ne dıyım cok mutsuzum bugunhadi hayırlısı canım nisan annesi olacaksın sende Allahım müjdeli haber vermeyi nasip etsin inşallah.amannnn kocişleri boşver ya bildiğin odunlar.çok seviyorum kocişimi ama bu onların yapısı kızlar.bütün erkekler bizim açımızdan odun.hakaret amaçlı değil bu bizim bakış açımıza göre onları değerlendirince sonuç odun çıkıyor.ama kocişlerimiz sağolsunlar çok iyiler emimim hepşmizinki öyleAllah bir ömür boyu aynı yastıkda yaşlanmayı nasip etsin inşallah.Kadınlar venüsten erkekler marstan adlı kitabı okursanız odun meselesini anlarsını nedemek istediğimi.googla yazarsanız online okuyabilirsiniz.çok eğlenceli bir kitap ve ıyguladıkça orada anlatılanları aaa doğruymuş diyorsunuz. aslında taktik değil kadın ve erkeğin kullanma kulavuzu bu kitap.ay benim odunum canım benim özledim ya.
Duzelir canim ne kadar kirilsan da. Biz hastaneye gidiyoduk yabanci gibi oturuyodu kenarda. Anlayissiz, sanki istemiyo gibiydi hep. Diyodum hatta cocuk istemiyosan acik acik soyle boyle moralimi bozup tutmamasi icin ugrasacaksan tedaviyi tumden birakalim daha ucuz olur diye. Iki asilamamda da eve gelince kavga etti benle. Bu sefer de yine yumurta toplanacagi gune kadar ayniydi bi gun oncesi baristik. O gunden beri iyi ama, aman sen dusunme aman sen stres yapma modunda bakalim. Normalde ne kadar iyi anlayisli olsalar da belki bu donem onlar da stres yapiyodur oyle dusun. Bizim ustumuzdeki baski onlarda da var belki boyle yansitiyolarEvet yapıları ole ama ben bugun esıme cok darıldım yanı inş duzelır ne dıyım cok mutsuzum bugun
zemre123456 .!.:Evet yapıları ole ama ben bugun esıme cok darıldım yanı inş duzelır ne dıyım cok mutsuzum bugun