nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kaç yumurtan toplandı Can'ım
Daha tam belli degil sayisi canim pazartesi saat 11de opum olacak ama doktor ultrasonda bakti baya yumurta var dedi. Aslinda gonal f i de cok yuksek kullanmadim bizim esimde sayi ve morfoloji sorunu var. Toplanan yumurta sayisi cok fazla olmasa bile geriden gelen kucuk yumurtalar varmis. Simdiki duam insallah kalitesi iyi cikar

Canım varya aynısı yanı bende kac zaman dısarı cıkamıcam bu son gezmem ama geldı benı eve tıkadı dusuk rıskım oluyo benımde acılmalarım oluyo hamılelıgımde ama gel gorkı bana davranısı aynısını bende bugun ona dedım ıns tutmazda gorurum ben senı dıye oda koydurma devam etme tedavıye demezmı butun heves heyecan gıttı benden

Ya hepmı aynısı olur benımde annemler karsıda anadoluda bende avrupa yakasındayım dunden onlara gıttık kalmaya son kalmam gıdemıcez daha dıye sabah kalktıgından berı suratı morelı bozuk hıcbıseyde yok sonra kavga ettık nıye bole suratın dıye cektı geldı eve oysa yarın pıknık yapmaya gıdıcektık bıde annemler 10 bın lıra verdıkı bıze arabanızı daha ıyı alın dıye annemler de araba alıcaktı fedakarlık yapıp damatları daha guzel arabaya bınsın dedıler ama hata ettıler ıste bız bole dusunelım o bıze bole yapsın dıyolar sımdı nasıl morelım bozuk yanı sonra ozur dılıcek ama bole ozur dılencek seyler yapsın ıstemıyorum

İşte hatayi orda yapıyorlar benm.ailemde çok.üzerine düşyo ama yaranamyolar ters Olcan bunlara öyle laik boşver sen Ailene iza et durumu bana kzdi de yoksa onlarda üzülür sende takma kafaya yoksa pişman olursn bak 15 bin gitti benim bu bebek uğruna kimn umrunda hiç kimsenin olan bize oluyr canım boşver gerçekten boşver

Arkadaşlar bu erkek milletini duymayacak gormeyeceksiniz ilk yıl eşimin her dediğini duydum aglamadığım bir gün geçmedi şimdi vız geliyor tris gidiyor umrumda değil şimdi peşinden koşuyor gerek yok üstlerine düşmeye kendilerini bir halt zannediyorlar biz de tedaviye başladık her kontrole giderken sabah onunla çıkıyordum evden dolmuşa kadar konuşuyordu hiçççç dinlemedi kendime yoğunlaştım bebeği onun için değil kendim için istiyorum anne olmak istiyorum ve onu dinlemiyorum

Bende senle aynı düşüncedeyim ben 2 bucuk senelik evliYM sana anlatsam yemin edrm nasıl sabredyn dersn eşimi çok sevyrm ama ailesine yakın yasadgmz için hep soRN yasadk halen yaşıyoruz eskiden sabahlara kaDr aglrdm şimdi o kunsmaya baslynca odaya geçYM alım teli elime buralarda taklym

Annemı aradım bosver anne sen bızsız daha ıyı gexersın bosver bende ıyıyım yatıyorum vala keyfım yerınde dedım kapattım ama annelık işte yanından kotu gıdınce ne dersen de olmuyo bende bu bebek için 10 bın harcadım ama doktor stres uzuntu yasamıcaksınız dedıkce tam tersını yapıyo nese bende evde yalnızım yanımda bı kızkardesım dahı yok bı annem vardı oda 3 ay oncesıne kadar yanımdaydı tasındı ıyıce yalnız kaldım tek kendım ıcın ıstıyorum rabbımde inş nasıp eder bu sefer bıde ılk bebegımıde uzuntuden kaybettım bunuda bole kaybetmek ıstemıyorum

En guzelını yapıyosun bende suan oleyım gectım odama sızınle konusyorum rahatlıyorum oysa rahatlatıcak kısı kendısıyken yanı

İnşallah tutunur bebegn sana cnm

Mrb kızlar bende 2.5 yıllık evliyim 2 kez aşılama 10 ay kadar klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım bir kez mol gebelik yüzünden kürtaj oldum ondan 4 ay sonra da dış gebelik geçirdim nisan da da gonal f ve ovitrelle kullandım ama sanırım negatif sonuç ama reglime daha 7 gün var ama bu da olmazsa tüp bebek düşünüyorum bu arada esim varikosel ameliyatı oldu sayı ve hizda azalma vardi ben 32 yaşındayım zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden çok fazla siz ne dersiniz bekleyim mi daha

Arkadaslar bugun kontrole gittim, 5 yumurtam varmis 17mm bu gece 12 de catlatma ignemi olucam pazartesi 12 de yumurtalar toplanacak ,doktorum muhtemel persembe trasfer yapariz dedi ,yani 3.gun emosu olacak , daha dollenecekmi onuda bilmiyorum nasip kismet bekleyip gorecegim varmi benjm gibi olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…