Daha tam belli degil sayisi canim pazartesi saat 11de opum olacak ama doktor ultrasonda bakti baya yumurta var dedi. Aslinda gonal f i de cok yuksek kullanmadim bizim esimde sayi ve morfoloji sorunu var. Toplanan yumurta sayisi cok fazla olmasa bile geriden gelen kucuk yumurtalar varmis. Simdiki duam insallah kalitesi iyi cikarKaç yumurtan toplandı Can'ım
Canım varya aynısı yanı bende kac zaman dısarı cıkamıcam bu son gezmem ama geldı benı eve tıkadı dusuk rıskım oluyo benımde acılmalarım oluyo hamılelıgımde ama gel gorkı bana davranısı aynısını bende bugun ona dedım ıns tutmazda gorurum ben senı dıye oda koydurma devam etme tedavıye demezmı butun heves heyecan gıttı bendenDuzelir canim ne kadar kirilsan da. Biz hastaneye gidiyoduk yabanci gibi oturuyodu kenarda. Anlayissiz, sanki istemiyo gibiydi hep. Diyodum hatta cocuk istemiyosan acik acik soyle boyle moralimi bozup tutmamasi icin ugrasacaksan tedaviyi tumden birakalim daha ucuz olur diye. Iki asilamamda da eve gelince kavga etti benle. Bu sefer de yine yumurta toplanacagi gune kadar ayniydi bi gun oncesi baristik. O gunden beri iyi ama, aman sen dusunme aman sen stres yapma modunda bakalim. Normalde ne kadar iyi anlayisli olsalar da belki bu donem onlar da stres yapiyodur oyle dusun. Bizim ustumuzdeki baski onlarda da var belki boyle yansitiyolar
Ya hepmı aynısı olur benımde annemler karsıda anadoluda bende avrupa yakasındayım dunden onlara gıttık kalmaya son kalmam gıdemıcez daha dıye sabah kalktıgından berı suratı morelı bozuk hıcbıseyde yok sonra kavga ettık nıye bole suratın dıye cektı geldı eve oysa yarın pıknık yapmaya gıdıcektık bıde annemler 10 bın lıra verdıkı bıze arabanızı daha ıyı alın dıye annemler de araba alıcaktı fedakarlık yapıp damatları daha guzel arabaya bınsın dedıler ama hata ettıler ıste bız bole dusunelım o bıze bole yapsın dıyolar sımdı nasıl morelım bozuk yanı sonra ozur dılıcek ama bole ozur dılencek seyler yapsın ıstemıyorumCanım takma onu onlar hep boyleleer ben bi düşük yaptım düşük yaptığım gece ağri2 bi taraftan üzüntü bi taraftan eşim benle gece 3 e kadar kavga etti sebep ne blymrsn işten geç geldi niye geç kaldın sana ihtiyacım var erken gelseydn dedim dedim kendi işleri hic de gitmeyeblrdi kardeşleri idare edrdi ama gel görki anamdan2 emdgm süt burnumdn geldi beni saatlerce aglatti art niyet le söylemişm ben niye hesap soruyrmsm vs vs işte bide anneme uzaGM kardeşlerime ben ist anadolu yakasndaym onlar avrupa 2 3 saatlik yol gidemeym ha deyince hep onu beklym işten gelsin benle ilgilensn Dye kimsem yok burda ama oda saolsn ilgisizlik diz boyu bende artk onun söylediği herşeyi duymamaya başladm yoksa kafayı yerim napim
İşte hatayi orda yapıyorlar benm.ailemde çok.üzerine düşyo ama yaranamyolar ters Olcan bunlara öyle laik boşver sen Ailene iza et durumu bana kzdi de yoksa onlarda üzülür sende takma kafaya yoksa pişman olursn bak 15 bin gitti benim bu bebek uğruna kimn umrunda hiç kimsenin olan bize oluyr canım boşver gerçekten boşverYa hepmı aynısı olur benımde annemler karsıda anadoluda bende avrupa yakasındayım dunden onlara gıttık kalmaya son kalmam gıdemıcez daha dıye sabah kalktıgından berı suratı morelı bozuk hıcbıseyde yok sonra kavga ettık nıye bole suratın dıye cektı geldı eve oysa yarın pıknık yapmaya gıdıcektık bıde annemler 10 bın lıra verdıkı bıze arabanızı daha ıyı alın dıye annemler de araba alıcaktı fedakarlık yapıp damatları daha guzel arabaya bınsın dedıler ama hata ettıler ıste bız bole dusunelım o bıze bole yapsın dıyolar sımdı nasıl morelım bozuk yanı sonra ozur dılıcek ama bole ozur dılencek seyler yapsın ıstemıyorum
Arkadaşlar bu erkek milletini duymayacak gormeyeceksiniz ilk yıl eşimin her dediğini duydum aglamadığım bir gün geçmedi şimdi vız geliyor tris gidiyor umrumda değil şimdi peşinden koşuyor gerek yok üstlerine düşmeye kendilerini bir halt zannediyorlar biz de tedaviye başladık her kontrole giderken sabah onunla çıkıyordum evden dolmuşa kadar konuşuyordu hiçççç dinlemedi kendime yoğunlaştım bebeği onun için değil kendim için istiyorum anne olmak istiyorum ve onu dinlemiyorum
çok ama çok tebrik ederim.hayırlısıyla kucağına al inşallah.haydi darısı başımıza inşallah aminnn
Annemı aradım bosver anne sen bızsız daha ıyı gexersın bosver bende ıyıyım yatıyorum vala keyfım yerınde dedım kapattım ama annelık işte yanından kotu gıdınce ne dersen de olmuyo bende bu bebek için 10 bın harcadım ama doktor stres uzuntu yasamıcaksınız dedıkce tam tersını yapıyo nese bende evde yalnızım yanımda bı kızkardesım dahı yok bı annem vardı oda 3 ay oncesıne kadar yanımdaydı tasındı ıyıce yalnız kaldım tek kendım ıcın ıstıyorum rabbımde inş nasıp eder bu sefer bıde ılk bebegımıde uzuntuden kaybettım bunuda bole kaybetmek ıstemıyorumİşte hatayi orda yapıyorlar benm.ailemde çok.üzerine düşyo ama yaranamyolar ters Olcan bunlara öyle laik boşver sen Ailene iza et durumu bana kzdi de yoksa onlarda üzülür sende takma kafaya yoksa pişman olursn bak 15 bin gitti benim bu bebek uğruna kimn umrunda hiç kimsenin olan bize oluyr canım boşver gerçekten boşver
En guzelını yapıyosun bende suan oleyım gectım odama sızınle konusyorum rahatlıyorum oysa rahatlatıcak kısı kendısıyken yanıBende senle aynı düşüncedeyim ben 2 bucuk senelik evliYM sana anlatsam yemin edrm nasıl sabredyn dersn eşimi çok sevyrm ama ailesine yakın yasadgmz için hep soRN yasadk halen yaşıyoruz eskiden sabahlara kaDr aglrdm şimdi o kunsmaya baslynca odaya geçYM alım teli elime buralarda taklym
İnşallah tutunur bebegn sana cnmAnnemı aradım bosver anne sen bızsız daha ıyı gexersın bosver bende ıyıyım yatıyorum vala keyfım yerınde dedım kapattım ama annelık işte yanından kotu gıdınce ne dersen de olmuyo bende bu bebek için 10 bın harcadım ama doktor stres uzuntu yasamıcaksınız dedıkce tam tersını yapıyo nese bende evde yalnızım yanımda bı kızkardesım dahı yok bı annem vardı oda 3 ay oncesıne kadar yanımdaydı tasındı ıyıce yalnız kaldım tek kendım ıcın ıstıyorum rabbımde inş nasıp eder bu sefer bıde ılk bebegımıde uzuntuden kaybettım bunuda bole kaybetmek ıstemıyorum
İns canım cok saol :)İnşallah tutunur bebegn sana cnm
Hadi hayrlsi inşallah idrar testi yaptınmiKizlarr son iki gunum kaldi kan testimee cok heycanliyimmm
İdrar testı yapsan belkı cıkar canım ay ne guzel ya ben daha transfer olcamda beklıcemKizlarr son iki gunum kaldi kan testimee cok heycanliyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?