• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

berceste_

Başlangıç:94.7 Güncel 88.1 hedef 79
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
10.234
8.399
448
44
BismillahirRahmannırRahim

Nisanda arkadaşlarım tüp yaptıracağım burdan yaşadıklarımı sizlerle paylaşıp güzel sonuçlara görüp birbirimize moral olalım. Benim sorunum rezerv azlığı hidroselpenks 2 negatif denemem var şimdi tekrar başladık bir donmuş yumurtam var nisandada tedavimle oluşan tüm yumiler transfer edilecek.
Dua listemiz olur isterseniz. BEKLİYORUUMM :KK36::KK36::KK36:
Rabbi hebli minledünke zürriyetten dayyibeten inneke semiuddua" rabbim bana katından temiz bir nesil nasip eyle muhakkak ki sen duaları işitensin.
Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..

•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Son durum
Suigeneris17 Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
@asdes /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz /2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan
betheone betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 demir6133 /Trabzon Farabi/ 1.deneme /1Nisan
Gulce27 Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
ftmkrks ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
hayat15 hayat15 / Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
ahha ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan

Son düzenleme:
Berceste canım yazını görünce yazmak istedim.inşallah bolu son tedavin olur melegine kavysursun arkadaşım.laoaraskopi oldunmu tiplerin durumu ne suan.

inşallah canım 1 laporoskopi 3 histereskopi oldum canım tüpler kapalı
senin son durumun ne peki

kızlar bende nisanda ilk tüp bebek denememi olacağım. 3 kere hamile kaldım 1 tanesi dış gebelik ( ameliyatla sonlandı) diğer ikisi erken düşük oldu 6-7 haftalarda. son düşüğümde kasımda oldu. 3 yıllık evliyim.

kızlar bende nisanda ilk tüp bebek denememi olacağım. 3 kere hamile kaldım 1 tanesi dış gebelik ( ameliyatla sonlandı) diğer ikisi erken düşük oldu 6-7 haftalarda. son düşüğümde kasımda oldu. 3 yıllık evliyim.
hoşgeldin canım geçmiş olsun yaşadıklarımız çok zor
ama güzel tarafı hamile kalabiliyorsun canım bizler genelde herşeyin güzel taraflarına odaklanıyoruz çünkü
güzel şeyler düşünelim güzel sonuçlarımız olsun canım
nerede yaptıracaksın peki karar verdinmi

hoşgeldin canım geçmiş olsun yaşadıklarımız çok zor
ama güzel tarafı hamile kalabiliyorsun canım bizler genelde herşeyin güzel taraflarına odaklanıyoruz çünkü
güzel şeyler düşünelim güzel sonuçlarımız olsun canım
nerede yaptıracaksın peki karar verdinmi
bn zeynep kamilde yaptıracağım. raporda çıkarttım ilaçlarımı aldım. nisan ayındaki regl dönemimi bekliyorum. özel bir kaç tane yerle görüştüm ( bahçeci -florence nightingale- umut) içime sinmedi ekstra istekleri bitmedi histeroskopi gibi.
bir sıkıntımız görünmüyor aşılama yaptırmıştım oda tutmuştu ama düşmüştü. doktorlar tüp bebekte bir şansımızı deneyelim dediler. bakalım ne olacak nasıl olacak göreceğiz.

bn zeynep kamilde yaptıracağım. raporda çıkarttım ilaçlarımı aldım. nisan ayındaki regl dönemimi bekliyorum. özel bir kaç tane yerle görüştüm ( bahçeci -florence nightingale- umut) içime sinmedi ekstra istekleri bitmedi histeroskopi gibi.
bir sıkıntımız görünmüyor aşılama yaptırmıştım oda tutmuştu ama düşmüştü. doktorlar tüp bebekte bir şansımızı deneyelim dediler. bakalım ne olacak nasıl olacak göreceğiz.
hayırlısı canım hakkında ama tavsiyem histereskopi yaptırmaya neden karşısın
tüp bebek öncesi yaptırmak şansı artırıyor diye biliyorum
birde doktor rahmi yakından tanımak için istiyor genelde
rapor çıkartman çok iyi olmuş ben hiç raporlu yaptırmadım rapor geçmeyen merkezlerde denedim
hakkımızda hayırlısı inşallah

hayırlısı canım hakkında ama tavsiyem histereskopi yaptırmaya neden karşısın
tüp bebek öncesi yaptırmak şansı artırıyor diye biliyorum
birde doktor rahmi yakından tanımak için istiyor genelde
rapor çıkartman çok iyi olmuş ben hiç raporlu yaptırmadım rapor geçmeyen merkezlerde denedim
hakkımızda hayırlısı inşallah
histeroskopi genelde rahimde ki yapışıklık yada polip lerin varlığında yada öyle bir olasılığın araştırılması ve o anda tedavi edilmesiyle ilgili. yapışıklıkları ve polipleri ultrasonda da görüyorlar yeterki canları istesin. biz rahim filmi çektirmişiz sayısız ultrasona girmişiz hatta ben dış gebelik ameliyatım sırasında tüplerim incelenmişti bugüne kadar her hangi bir yapışıklıktan polipten hiçbir doktor bahsetmedi. ama umut bahçecide doktor beni ultrasona almadı birşey yapmadı sadece başka yerlerde yaptırdığım test sonuçlarına baktı , dediği şey " sende ve eşinde bir problem görülmüyor tüm genetik araştırmalarınızıda sorunsuz birde sana histeroskopi yapalım birşey çıkmaz %50 ihtimalle ama gözden kaçan birşeyde olmasını istemem dedi ve bu kısım beni huzursuz etti. birde fazladan anestezi almanında anlamı yok zaten vücudum anesteziye çok tepki veriyor. ( 2 yıl vertigo ile savaştım hala arada ataklarım geliyor) herkeste yapmayan bir yan etki ama benimde şansıma böyle bir durum var

Selam bende 3 tup bebegimi yaptiricam 1. Dis gebelik 2. Negatif 3. Cuyude dondurulmuş emriyo ile olcak 6 tane var 2 tane olcak bakalim hayirlisi adetimi bekliyorum sanirim nisanin basinda tiransfer gerceklesir

histeroskopi genelde rahimde ki yapışıklık yada polip lerin varlığında yada öyle bir olasılığın araştırılması ve o anda tedavi edilmesiyle ilgili. yapışıklıkları ve polipleri ultrasonda da görüyorlar yeterki canları istesin. biz rahim filmi çektirmişiz sayısız ultrasona girmişiz hatta ben dış gebelik ameliyatım sırasında tüplerim incelenmişti bugüne kadar her hangi bir yapışıklıktan polipten hiçbir doktor bahsetmedi. ama umut bahçecide doktor beni ultrasona almadı birşey yapmadı sadece başka yerlerde yaptırdığım test sonuçlarına baktı , dediği şey " sende ve eşinde bir problem görülmüyor tüm genetik araştırmalarınızıda sorunsuz birde sana histeroskopi yapalım birşey çıkmaz %50 ihtimalle ama gözden kaçan birşeyde olmasını istemem dedi ve bu kısım beni huzursuz etti. birde fazladan anestezi almanında anlamı yok zaten vücudum anesteziye çok tepki veriyor. ( 2 yıl vertigo ile savaştım hala arada ataklarım geliyor) herkeste yapmayan bir yan etki ama benimde şansıma böyle bir durum var
hakkımızda hayırlısı inşallah vertigo yu bilirim kardeşimdede var çok illet bişey:KK43::KK43: inşallah sorunsuz bir şekilde :anneadayı: oluruz

Selam bende 3 tup bebegimi yaptiricam 1. Dis gebelik 2. Negatif 3. Cuyude dondurulmuş emriyo ile olcak 6 tane var 2 tane olcak bakalim hayirlisi adetimi bekliyorum sanirim nisanin basinda tiransfer gerceklesir
hoşgeldin tatlım nisan yağmurlarının bereketi üstümüzde olsun inşallah :KK36::KK36:
nerde yaptıracaksın peki

Hosbuldum inşallah amin ben ilkini erofertilde sonraki ozel kalamis tup bebek merkezinde meshur aytug kolankaya doktorum guveniyorum ona inşallah olur aslinda benim 8 yasinda oglum var abi olmasini cok istiyorum tek kalmasin diye ugrasiyoruz oglum normal oldu hatta ben gecen sene tekrar normal hamile kaldim hersey iyu gidiyoduki taki 3 bucuk aylik olana kadar anansafali tesisi konuldu sollandirdik mecbur ondan 3 ay korunduk 9 aydirda olmayinca zaman uzamasin diye kisa yolu sectik tabiki allah izin verirse oglum abi olur esimde sperm dusuklu gu oluyo bazen yukseliyo belli olmuyor

BismillahirRahmannırRahim

Nisanda arkadaşlarım tüp yaptıracağım burdan yaşadıklarımı sizlerle paylaşıp güzel sonuçlara görüp birbirimize moral olalım. Benim sorunum rezerv azlığı hidroselpenks 2 negatif denemem var şimdi tekrar başladık bir donmuş yumurtam var nisandada tedavimle oluşan tüm yumiler transfer edilecek.
Dua listemiz olur isterseniz. BEKLİYORUUMM :KK36::KK36::KK36:

merhaba arkadaşlar,

Bu msjı sanki ben yazmışım :) Nisanda 3. denememe başlıyorum inşallah bende de rezerv azlığı var. Hiç gebelik oluşmadı bugüne kadar. Ank.da yapırıyorum. Eskişehir de yaşıyorum. Allah hepimize yardımcı olsun. Birbirimize destek olalım

merhaba arkadaşlar,

Bu msjı sanki ben yazmışım :) Nisanda 3. denememe başlıyorum inşallah bende de rezerv azlığı var. Hiç gebelik oluşmadı bugüne kadar. Ank.da yapırıyorum. Eskişehir de yaşıyorum. Allah hepimize yardımcı olsun. Birbirimize destek olalım
merhaba, daha önceki denemelerinizi nerede yaptırdınız kaçıncı gün embriyoları konmuştu. nisandaki denemeniz hayırlı olur umarım. ankaraya git gel zor oluyordur sanırm.

Hosbuldum inşallah amin ben ilkini erofertilde sonraki ozel kalamis tup bebek merkezinde meshur aytug kolankaya doktorum guveniyorum ona inşallah olur aslinda benim 8 yasinda oglum var abi olmasini cok istiyorum tek kalmasin diye ugrasiyoruz oglum normal oldu hatta ben gecen sene tekrar normal hamile kaldim hersey iyu gidiyoduki taki 3 bucuk aylik olana kadar anansafali tesisi konuldu sollandirdik mecbur ondan 3 ay korunduk 9 aydirda olmayinca zaman uzamasin diye kisa yolu sectik tabiki allah izin verirse oglum abi olur esimde sperm dusuklu gu oluyo bazen yukseliyo belli olmuyor
oyy maşallah oğluşuna inşallah kardeşide gelir yakında
benim kuzenimde aytuğa gidecek çok memnun oda

merhaba arkadaşlar,

hoşgeldinn aramızı :KK3: hadi bakalım nisanda yumurtalarımıza bereket gelir inşallah :KK68:
ankarada hangi merkezdesin peki

Back