Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Maşaallah canım. Hayırlısıyla bunlar da tutar inşaallah ikiz hep hayalimdir benim de bakalim inşaallah nasip olur bana da

inşallah güzel sonuçlar almak nasip olsun

Merhaba herkese...Ben de 5.ve son denememi yaptik subat ayında...2 adet.blast donduruldu histeroskopi vs oldum ve cumartesi günü tranaferim yapılacak...insallah tutunur saglikla yoksa da bu defteri kapatacağım artik..yaşım 38 be amh.0.5 idi 2 yumurta cikiyor zaten daha da maddi manevi gücüm kalmadı.. hayirlisi

inşallah canım benim hakkında hayırlısı olsun

Ben de bugun baslicaz diye gittim doktora, maalesef bir ay daha beklemeye karar verdi.. yumurtalarim saglikli ama hepsi boy boymus, igneler yuzunden bazilarini kullanamayabiliriz dedi, esim de ameliyat olcagi icin tek atimlin kursun var o yuzden seni de en iyi halinde alalim dedi yasmin verdi yumurtalarimin hepsi ayni boyda olsun diye bir ay kullancakmisim yani mayis ayina sarkti benim surec Acelemiz yok ne yapalim bunda da vardir bir hayir Sizlerin guzel haberlerini almak bana daha cok moral vercek kizlar ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…