Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Yumurta toplamadan sonra 2 gün kullandım sadece oda pek bi işe yaramadı galiba şimdide Yasmin verdi bakalım bu işe yarar inşallah
Anladım insallah işe yarar merak etmeyin benmde ameliyattan sonra sapıtmıstı yumurtalar pco oldugu icin doktorum 1 aylık tedavi vermişti Yasmin ile hemen düzene girdi

Offffff çok yorucu canim. Allah sabır versin. Allahım bol bol yumurta nasip etsin canim. Bana tek embriyo transfer edilecek canim. Benim de adetimin 3. Gunu ve ilaca başladım

Hayirli sonuclarinizi bekliyoruz insallah

Ben fulya acibadem e gidiyorum yarin ilk igneme baslicam heyecandan uyku tutmuyor
Yaaaaa çok heyecanlı bir süreç. Pozitif düşünelim pozitif olsun herşey. Hepimiz bebiş haberlerini paylaşalım. Ne güzel bir platform. Herkesle aynı heyecanı paylaşmak, birbirimizi anlamak bir tek ben değilim hissi bile yetiyo

Canim tok karınla sabah 2 tane akşam 2 tane aliyorum. Bi tuhaf oldum baş ağrısı mide bulantısı sanki nefesim daralıyor böyle olunca bu seferde covid miyim diye kafada kurup korkuyorum iyice paranoyak olduk artik ya
Benim de ilk hafta baş ağrısı delirtti her gün migren tetikledi. Sonra birden bire geçti hiç var olmamış gibi biraz sabredin inşallah geçecek

Bana da o kadar iyi geliyo ki anlatamamm etrafimda ki kimse yasamadigi icin anlamiyolar burda derdimi heyecanimi anladiginizi bilmek o pozitif destek gercekten icimi rahatlatiyor iyi haberleri teker teker alalim insallah

Bana da o kadar iyi geliyo ki anlatamamm etrafimda ki kimse yasamadigi icin anlamiyolar burda derdimi heyecanimi anladiginizi bilmek o pozitif destek gercekten icimi rahatlatiyor iyi haberleri teker teker alalim insallah
Çok haklisin. Bilmeyene konuşmak herzaman kolay gelmiştir. Ama buradaki arkadaşlarımızla hem aynı ya da benzer durumlari yaşıyoruz hem de sevincimizi , üzüntümüzü, heyecanımızı paylaşıp birbirimize destek oluyoruz.

Sorun neydi tam olarak canım. Bizimki de erkek faktörlü de ikiz de hep hayalim
Bizimde erkek faktörlu beşinci denememde ikizlerime kavuştum bu da dondurulmuş yine ikiz olsun isteriz yani bordo bereli gibi bişi olduk çok korkutmuyor rabbim isteyen herkeze sağlıklı bebisler nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…