- Konu Sahibi Lady Isabella
Tşk ederim kahverengi gibi lekenlenme olunca umutlanmıştım, daha adette olmadım.Kız kardeşim ebe bakti sonuca ama maalesef.
Bir hafta sonra yenilesemmi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederim kahverengi gibi lekenlenme olunca umutlanmıştım, daha adette olmadım.Kız kardeşim ebe bakti sonuca ama maalesef.
Sen böyle dedikten sonra Rabbım yolunu da izini de açar Allahın izniyle canım benim hakkındaki hayırlısı olsun inşallah yarın güzel haberlerini bekliyorumAllah büyük neyde hayır vardır nerde şer bilemeyiz. Elimden geleni yaptım. Tedbir benden Taktir Allah'tan Rabbime güveniyorum. O benim için en doğru olanı bana yaşatacak
Sağ olasın canım milam ❤❤ iyi ki varsın! amiiin cümlemizeArkadaşım nasıl sevindim anlatamam. Ilk çıktığında sevinmiştim ama şuan değerin güzel olunca ayrıca sevindim. Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok çok çok tebrik ederim
Allah razı olsun canım, herşeye razıyım. İçimde bir pişmanlık acaba mi yok, her nasip vaktine esirmis rabbim hepimize hayirli şanlı bir yaşam nasip etsinSen böyle dedikten sonra Rabbım yolunu da izini de açar Allahın izniyle canım benim hakkındaki hayırlısı olsun inşallah yarın güzel haberlerini bekliyorum
Aynen canım benimAllah razı olsun canım, herşeye razıyım. İçimde bir pişmanlık acaba mi yok, her nasip vaktine esirmis rabbim hepimize hayirli şanlı bir yaşam nasip etsin
Yumurta toplamadan sonra taze transfer ya da dondurulmuş transfer olayı var doktor hangisini uygun görürse. Eğer taze transfer olacaksanız embriyo durumuna göre 3. Ya da 5. Gün transfer oluyor embriyonun 5. Güne gitmesi bekleniyor gitmeyecek gibi görünüyorsa 3.gün transfer ediliyor( istisnai durumlar da var 2.gün gibi) dondurulmuş transfer olacaksa embriyolar donduruluyor 1 ya da 2 adet geçtikten sonra transfer yapılıyor. Rabbim hayırla sonuçlandırsınKizlar ben tedaviye başlayalı 6 gun oluyor göbek iğneleri devam ediyorum bugun yumurtalara bakildi 4 tane saydi doktor bu yeterli mi acaba çok heyecanlıyım ve hersey çok hızla gelişiyor doktora soracaklarimi unutuyorum kafam bi dünya yumurta toplamdan sonra transfer ne kadar sure sonra yapılıyor ben bunları düşünmeden yapmıyorum ve sürekli ağlama modundayim bu süreçte neler oluyor yardımcı olurmusunuz
teşekkürler canımYumurta toplamadan sonra taze transfer ya da dondurulmuş transfer olayı var doktor hangisini uygun görürse. Eğer taze transfer olacaksanız embriyo durumuna göre 3. Ya da 5. Gün transfer oluyor embriyonun 5. Güne gitmesi bekleniyor gitmeyecek gibi görünüyorsa 3.gün transfer ediliyor( istisnai durumlar da var 2.gün gibi) dondurulmuş transfer olacaksa embriyolar donduruluyor 1 ya da 2 adet geçtikten sonra transfer yapılıyor. Rabbim hayırla sonuçlandırsın
Benim 11tane toplandı 9 tanesine olgun yumurta dedi doktor (ne demekse artık). 2transfer oldum 1.kalite denildi ama tutmadıYumurta toplamadan sonra taze transfer ya da dondurulmuş transfer olayı var doktor hangisini uygun görürse. Eğer taze transfer olacaksanız embriyo durumuna göre 3. Ya da 5. Gün transfer oluyor embriyonun 5. Güne gitmesi bekleniyor gitmeyecek gibi görünüyorsa 3.gün transfer ediliyor( istisnai durumlar da var 2.gün gibi) dondurulmuş transfer olacaksa embriyolar donduruluyor 1 ya da 2 adet geçtikten sonra transfer yapılıyor. Rabbim hayırla sonuçlandırsın
Herşey o kadar karışık ve muamma ki.Benim 11tane toplandı 9 tanesine olgun yumurta dedi doktor (ne demekse artık). 2transfer oldum 1.kalite denildi ama tutmadı
2.gün embriyosu mu transfer oldun acaba canımMerhaba benimde transfer 17 Nisan da oldu bugün 5.gunum 30 Nisan da kan vericem 15 yumurtam toplandi sonunda 5 tane kaldı daha sonra doktorum 2.gun 2 tanesini transfer etmeyi Uygun gördü kalan üç embriyoda dondurulmaya Uygun görülmedi şuan bekliyoruz beklemek çok zor rabbim hayırlısını nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın gerçekten asıl stres yumurta topladıktan sonra başlıyor ondan önce bişi yok
Yumurta toplama aşamasında istedi bu testleri benden transfer sonrası herhangi bir test istemedi sadece transferden 12 gun sonra bthcg yaptirmami istedi.Transferden sonra doktorlariniz e2 lh progesteron hormonunun falan istedi mi sizden acaba benden kan falan herhangi bisey istemedi de
Bana da ayni sekilde demisti de kuzum burda bi arkadasin doktoru istemis ondan aklima takildiYumurta toplama aşamasında istedi bu testleri benden transfer sonrası herhangi bir test istemedi sadece transferden 12 gun sonra bthcg yaptirmami istedi.
Benim transferin 4.günü e2 ve progesteron istedi canım yaptırıp gönderdim sonucu. Güzel kullandığın ilaçlara aynı şekil devam dedi büyük ihtimal transfer sonrası kullanılan ilaçlara vücut nasıl tepki veriyor onu görmek için istemiş olabilir,ben öyle anladım kendimce.Transferden sonra doktorlariniz e2 lh progesteron hormonunun falan istedi mi sizden acaba benden kan falan herhangi bisey istemedi de
Benden istemedi ama bilmiyorum kiBenim transferin 4.günü e2 ve progesteron istedi canım yaptırıp gönderdim sonucu. Güzel kullandığın ilaçlara aynı şekil devam dedi büyük ihtimal transfer sonrası kullanılan ilaçlara vücut nasıl tepki veriyor onu görmek için istemiş olabilir,ben öyle anladım kendimce.
İlk denemem başka bi doktorlaydı o da istememişti. Her doktorun kendine göre bi süreci var bence çok takılma Test günün ne zaman?Benden istemedi ama bilmiyorum ki
4 mayıs daha çoook varİlk denemem başka bi doktorlaydı o da istememişti. Her doktorun kendine göre bi süreci var bence çok takılma Test günün ne zaman?
Çokmuş ama bana zaman çabuk geçti transfer sonra inşallah sana da uzun gelmez hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsın inşllah4 mayıs daha çoook var