• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Üzülme kuzum benimm yine denersiniz Allah yardımcın olsun ama pes etmek yok biz güçlüyüz unutma 🤲
İnan üzülmedim çünkü rabbim neylerde hayırlısını eyler.Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun tabiki hayırlı zamanda dolayısıyla imdi vakti değilmiş demekki.bu arada ben cuma kontrole gidicem bu ay opu yapılacak mı yapılmayacak mı diye.hayırlısı bakalım

Merhaba bugün transferin 6.günü dün gece kan testim negatif çıktı 5.gün embriyosuydu tek bir tane. Durum değişebilir mi tecrübesi olan var mı 😔

Dum bebisimi aldım şuan evdeyim. Kan iğnesi ve serum verdi doktorum
Hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberleride alirsin🙏 benimde bugün 6. günün işe başladım bugün bel ve sanki adet olacakmis gibi belirgin kasık ağrım var. Isyerimde sürekli oturuyorum yorucu bir isimde yok ama bilemedim bu ağrıları inşallah normaldir

Merhaba bugün transferin 6.günü dün gece kan testim negatif çıktı 5.gün embriyosuydu tek bir tane. Durum değişebilir mi tecrübesi olan var mı 😔
6.gun çok erken test yaptirmisin.Benim de ilk denemem başarısız oldu tek embriyo vardı.%25basari şansı zaten.2ebriyoda%50oyle düşünmemiz hayırlısi olsun .Benimde yarın belli olacak 2.deneme sonucum

Kızlar Selamlar bugün son tahlilim oldu

Transfer sonrasi 12.gun 75 ui cikmisti

14.gun 182 ui

Bugun 18.gun 1235 ui çıktı elhamdülillah, minik mucizem tuttu 🥰🥰 dualarimdasiniz Rabbim bekleyen herkese nasip eylesin ❤

İlk tüp bebek deneyimimdi 3 günlük taze embriyo transfer edildi, şuan progestan devam ediyorum fitil olarak 2 sabah 2 akşam

Bekleme sürecinde belirtilerim oldu, 8. 9. Günde kasık ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi, bulantım vardı, ve soğan sucuk kokusuna

Arkadaşım nasıl sevindim anlatamam. Ilk çıktığında sevinmiştim ama şuan değerin güzel olunca ayrıca sevindim. Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok çok çok tebrik ederim 🥰🥰😍😍😍🤗🤗🤗🤗

2 tane çok güzel embriyolarini transfer ediyoruz dediler canım o arada spekulum girince açıdan kaliteyi soramadım embriyologda gitti
Bana da bugün haber geldi biri hiç gelişim göstermemiş diğeri de istenilen durumda değilmiş sabah tekrar bakicaklarmis yarın dokuz buçukta gelin iyi bir gelişim gösterirse transfer edelim değil ise tedavini sonlandırmak için görüşmeye gelin dedi. Ama iyi değilmiş kalan yumurta da.

Sonucu değerlendirebilecek var mı acaba rica etsem, bugün lekelenmem oldu çünkü korktum kan verdim, 9nisanda transfer olmuştum

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-21-16-39-22.jpg
    Screenshot_2021-04-21-16-39-22.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 49
Bana da bugün haber geldi biri hiç gelişim göstermemiş diğeri de istenilen durumda değilmiş sabah tekrar bakicaklarmis yarın dokuz buçukta gelin iyi bir gelişim gösterirse transfer edelim değil ise tedavini sonlandırmak için görüşmeye gelin dedi. Ama iyi değilmiş kalan yumurta da.
Yaaa dua edelim de göstersin inşallah senin yumurtaların nazlıdir inşallah anca anca kendine geliyordur ben inanıyorum yarın en güzeli transfer olcak ve o da sana transfer olcak senin yavrun olcak sürekli ben ve benim gibilere dua ediyorum Allahim nasip ederde inşallah hep birlikte burda çocuklarımızdan dert yanarız inşallah

Yaaa dua edelim de göstersin inşallah senin yumurtaların nazlıdir inşallah anca anca kendine geliyordur ben inanıyorum yarın en güzeli transfer olcak ve o da sana transfer olcak senin yavrun olcak sürekli ben ve benim gibilere dua ediyorum Allahim nasip ederde inşallah hep birlikte burda çocuklarımızdan dert yanarız inşallah
Allah büyük neyde hayır vardır nerde şer bilemeyiz. Elimden geleni yaptım. Tedbir benden Taktir Allah'tan❤️ Rabbime güveniyorum. O benim için en doğru olanı bana yaşatacak ❤️

Back