- 14 Mart 2017
- 380
- 400
- 103
- Konu Sahibi Lady Isabella
Canım benim ilk denememde tutmuştu fakat kalp atşı duyulmadığı için kürtaj yapmışlardı.Bu 2. denemedi.tutmadı.canım kaçıncı denemendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ilk denememde tutmuştu fakat kalp atşı duyulmadığı için kürtaj yapmışlardı.Bu 2. denemedi.tutmadı.canım kaçıncı denemendi
İnan üzülmedim çünkü rabbim neylerde hayırlısını eyler.Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun tabiki hayırlı zamanda dolayısıyla imdi vakti değilmiş demekki.bu arada ben cuma kontrole gidicem bu ay opu yapılacak mı yapılmayacak mı diye.hayırlısı bakalımÜzülme kuzum benimm yine denersiniz Allah yardımcın olsun ama pes etmek yok biz güçlüyüz unutma
Transfer oldun mu:)Amin canimmmmm
Oldum kuzum 1 saat hastanede yattım şimdi eve geldim uzanıyorumTransfer oldun mu:)
İki tane mi kondu? Kalitesi felan neymiş? İnşallah güzel sonuçlar alirsinOldum kuzum 1 saat hastanede yattım şimdi eve geldim uzanıyorum
12. Günü bekleyin. Stress yapıp tutunmuş olan yumurtanız da itmeyin rhaminizden:)Merhaba bugün transferin 6.günü dün gece kan testim negatif çıktı 5.gün embriyosuydu tek bir tane. Durum değişebilir mi tecrübesi olan var mı
Dünden beri çok ağladım gerçekten herkesin kanda az bile olsa değeri artmış ben olmadı diye düşünerek çok stres yaptım..12. Günü bekleyin. Stress yapıp tutunmuş olan yumurtanız da itmeyin rhaminizden:)
Dum bebisimi aldım şuan evdeyim. Kan iğnesi ve serum verdi doktorumHadi hayirlisi canım iyi haberlerini bekliyoruz
Dünden beri çok ağladım gerçekten herkesin kanda az bile olsa değeri artmış ben olmadı diye düşünerek çok stres yaptım..
Hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberleride alirsin benimde bugün 6. günün işe başladım bugün bel ve sanki adet olacakmis gibi belirgin kasık ağrım var. Isyerimde sürekli oturuyorum yorucu bir isimde yok ama bilemedim bu ağrıları inşallah normaldirDum bebisimi aldım şuan evdeyim. Kan iğnesi ve serum verdi doktorum
2 tane çok güzel embriyolarini transfer ediyoruz dediler canım o arada spekulum girince açıdan kaliteyi soramadım embriyologda gittiİki tane mi kondu? Kalitesi felan neymiş? İnşallah güzel sonuçlar alirsin
6.gun çok erken test yaptirmisin.Benim de ilk denemem başarısız oldu tek embriyo vardı.%25basari şansı zaten.2ebriyoda%50oyle düşünmemiz hayırlısi olsun .Benimde yarın belli olacak 2.deneme sonucumMerhaba bugün transferin 6.günü dün gece kan testim negatif çıktı 5.gün embriyosuydu tek bir tane. Durum değişebilir mi tecrübesi olan var mı
Kızlar Selamlar bugün son tahlilim oldu
Transfer sonrasi 12.gun 75 ui cikmisti
14.gun 182 ui
Bugun 18.gun 1235 ui çıktı elhamdülillah, minik mucizem tuttu dualarimdasiniz Rabbim bekleyen herkese nasip eylesin ❤
İlk tüp bebek deneyimimdi 3 günlük taze embriyo transfer edildi, şuan progestan devam ediyorum fitil olarak 2 sabah 2 akşam
Bekleme sürecinde belirtilerim oldu, 8. 9. Günde kasık ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi, bulantım vardı, ve soğan sucuk kokusuna
Bana da bugün haber geldi biri hiç gelişim göstermemiş diğeri de istenilen durumda değilmiş sabah tekrar bakicaklarmis yarın dokuz buçukta gelin iyi bir gelişim gösterirse transfer edelim değil ise tedavini sonlandırmak için görüşmeye gelin dedi. Ama iyi değilmiş kalan yumurta da.2 tane çok güzel embriyolarini transfer ediyoruz dediler canım o arada spekulum girince açıdan kaliteyi soramadım embriyologda gitti
Umarım yarın hayırlı haberler alırsın6.gun çok erken test yaptirmisin.Benim de ilk denemem başarısız oldu tek embriyo vardı.%25basari şansı zaten.2ebriyoda%50oyle düşünmemiz hayırlısi olsun .Benimde yarın belli olacak 2.deneme sonucum
Kız kardeşim ebe bakti sonuca ama maalesef.Sonucu değerlendirebilecek var mı acaba rica etsem, bugün lekelenmem oldu çünkü korktum kan verdim, 9nisanda transfer olmuştum
Yaaa dua edelim de göstersin inşallah senin yumurtaların nazlıdir inşallah anca anca kendine geliyordur ben inanıyorum yarın en güzeli transfer olcak ve o da sana transfer olcak senin yavrun olcak sürekli ben ve benim gibilere dua ediyorum Allahim nasip ederde inşallah hep birlikte burda çocuklarımızdan dert yanarız inşallahBana da bugün haber geldi biri hiç gelişim göstermemiş diğeri de istenilen durumda değilmiş sabah tekrar bakicaklarmis yarın dokuz buçukta gelin iyi bir gelişim gösterirse transfer edelim değil ise tedavini sonlandırmak için görüşmeye gelin dedi. Ama iyi değilmiş kalan yumurta da.
Allah büyük neyde hayır vardır nerde şer bilemeyiz. Elimden geleni yaptım. Tedbir benden Taktir Allah'tan Rabbime güveniyorum. O benim için en doğru olanı bana yaşatacakYaaa dua edelim de göstersin inşallah senin yumurtaların nazlıdir inşallah anca anca kendine geliyordur ben inanıyorum yarın en güzeli transfer olcak ve o da sana transfer olcak senin yavrun olcak sürekli ben ve benim gibilere dua ediyorum Allahim nasip ederde inşallah hep birlikte burda çocuklarımızdan dert yanarız inşallah