- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
Harika bir haber bu.Merhaba arkadaşlar. Benim tedavimin sonucu belli oldu. Bugün transfer sonrası 11. günümdeyim. 9. gün dayanamayıp iş çıkışı eve giderken eczaneden iki adet test alıp eve gidip uyguladım, ikinci çizgiyi gördüm.
Sonra aradan yarım saat geçti kanamam başladı. Pembe-kahve renginde. Hafif endişelendim ama yerleşme kanaması olabileceğini de biliyordum. Hemen eşimle acile gittik, kan verdim.
9. gün kan değerim: 34,5 çıktı.
Sonra doktoru aradık, gebelik başlamış, ikinci gün tekrar test yaptırın dedi. Kanama için de normalde günde 3 kez progestan fitil alıyordum, onlara ilaveten bir kere de progestan iğne verdi. Şimdi onu da yaptırıyorum eşime ve kanamam bugün bitti.
Neyse bugün yani 11. günde bir test daha verdim. Değer: 100,2 çıktı.
Yani hamileyim çok şükür.
Darısı tüm topik arkadaşlarıma.
Galiba nisanın ilk pozitifiMerhaba arkadaşlar. Benim tedavimin sonucu belli oldu. Bugün transfer sonrası 11. günümdeyim. 9. gün dayanamayıp iş çıkışı eve giderken eczaneden iki adet test alıp eve gidip uyguladım, ikinci çizgiyi gördüm.
Sonra aradan yarım saat geçti kanamam başladı. Pembe-kahve renginde. Hafif endişelendim ama yerleşme kanaması olabileceğini de biliyordum. Hemen eşimle acile gittik, kan verdim.
Sonra doktoru aradık, gebelik başlamış, ikinci gün tekrar test yaptırın dedi. Kanama için de normalde günde 3 kez progestan fitil alıyordum, onlara ilaveten bir kere de progestan iğne verdi. Şimdi onu da yaptırıyorum eşime ve kanamam bugün bitti.
Bizi mutlaka haberdar et canım.inşallah ilk senin güzel haberlerinle başlarız ve devamı gelirBenim de ayni belirtilerim var bir seye yormak istemiyorum . Yarin kan verecegim . Hakkinizda hayirlisi olsun.
Hadi inşallah dualarım buradaki bütün arkadaşlarımaBenim de ayni belirtilerim var bir seye yormak istemiyorum . Yarin kan verecegim . Hakkinizda hayirlisi olsun.
Raat coook sevindim senin adına, Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Benim tedavimin sonucu belli oldu. Bugün transfer sonrası 11. günümdeyim. 9. gün dayanamayıp iş çıkışı eve giderken eczaneden iki adet test alıp eve gidip uyguladım, ikinci çizgiyi gördüm.
Belirti mi bilmiyorum ama transferden sonra 2. 3. Gün hafif kasık ağrılarım oldu, bugün de 8.gunumde adet ağrısı gibi karnım ağrıyor, ama hiç bir renkli akıntım yokBelirtiniz var mi kizlar varsa kacinci gun basladi
Çok sevindim maşallahMerhaba arkadaşlar. Benim tedavimin sonucu belli oldu. Bugün transfer sonrası 11. günümdeyim. 9. gün dayanamayıp iş çıkışı eve giderken eczaneden iki adet test alıp eve gidip uyguladım, ikinci çizgiyi gördüm.
En doğru süreci kan testinde öğrenirsin canım. Çünkü bazen idrarla aldigin negatif değer kanda pozitif olabilir. Ya da aldığımız ilaçlar regli geciktirebilir. Yanlış yönlendirmek istemem. Ama en azından acilde kan testi ver beklemek istemiyorsanSlm kızlar 30 martta transfer oldum 8. Gün negatif gördüm idrar testinde ve regl olmm gerekirdi halen olmadım kan testini çarşamba yaptırcam erkn randevu alamadım acaba ilaçlardanmı reglim uzamış olabilir yoksa pozitif olma olasılığı varmıdır
İnşlh cnm çarşmba randevum var inşlh pozitftrEn doğru süreci kan testinde öğrenirsin canım. Çünkü bazen idrarla aldigin negatif değer kanda pozitif olabilir. Ya da aldığımız ilaçlar regli geciktirebilir. Yanlış yönlendirmek istemem. Ama en azından acilde kan testi ver beklemek istemiyorsan
Inşallah öyledir tabiki. Umudunu kaybetme sakin negatif cıktı diye. Moral bizim için herşey. Iyi düşünelim iyi olsun arkadaşımİnşlh cnm çarşmba randevum var inşlh pozitftr
Çok tşklr cnm inşlh sen ne durumdasnInşallah öyledir tabiki. Umudunu kaybetme sakin negatif cıktı diye. Moral bizim için herşey. Iyi düşünelim iyi olsun arkadaşım
Kacıncı gün embriyosuydu ben hic bi zaman idrsr testine güvenemedim en dogrusu kan testi kullanilan ilaclarda adeti geciktiriyor bence test gününüzü bekleyip kan verinSlm kızlar 30 martta transfer oldum 8. Gün negatif gördüm idrar testinde ve regl olmm gerekirdi halen olmadım kan testini çarşamba yaptırcam erkn randevu alamadım acaba ilaçlardanmı reglim uzamış olabilir yoksa pozitif olma olasılığı varmıdır
Benimki 4. Gün embryosydu çarşmba gitcem inşlh bakalım hayırlısıKacıncı gün embriyosuydu ben hic bi zaman idrsr testine güvenemedim en dogrusu kan testi kullanilan ilaclarda adeti geciktiriyor bence test gününüzü bekleyip kan verin
Bende 3 nisanda transfer oldum bekleme asamasindayim bakalım kısmet ne olacakÇok tşklr cnm inşlh sen ne durumdasn
Hadi inşlh canm Allah yüzünü güldürsün çok zor süreçlerBende 3 nisanda transfer oldum bekleme asamasindayim bakalım kısmet ne olacak
Malesef negatif2 nisanda transfer oldum 4. gun embriyosu 12 nisan pazartesi kan verecegim .hayirlisi nasip artik.
Hayırlısı olsun canım insallah bazen ne yaparsak yapalım olmuyor isteMalesef negatif
çok sevindim kız senin adına allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Benim tedavimin sonucu belli oldu. Bugün transfer sonrası 11. günümdeyim. 9. gün dayanamayıp iş çıkışı eve giderken eczaneden iki adet test alıp eve gidip uyguladım, ikinci çizgiyi gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?