Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Harika bir haber bu.
Maşallah, çok sevindim.
Sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun.

Galiba nisanın ilk pozitifiAllah ım insallah darisi bizlerin basına

Raat coook sevindim senin adına, Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin öyle umut veriyor ki böyle haberler, darısı hepimizin başına

Benim de 8. günde başlayıp 9. Günde artan bir adet sancım oldu. Ki normalde ben adet sancısı da çekmem. Çok az çekerim ya da ama bu bayağı olmuştu. Ben de ondan şüphelenip test alıp yaptım, ikinci çizgiyi hayatımda ilk kez gördüm çok şükür.

Hepinize dua ediyorum arkadaşlar. Öyle güzel enerji verdiniz ki bana, iyi ki üye olmuşum dedim çokça

Slm kızlar 30 martta transfer oldum 8. Gün negatif gördüm idrar testinde ve regl olmm gerekirdi halen olmadım kan testini çarşamba yaptırcam erkn randevu alamadım acaba ilaçlardanmı reglim uzamış olabilir yoksa pozitif olma olasılığı varmıdır

Çok sevindim maşallah Allahım sağlıkla, sihhatle kucağına da almayı nasip etsin. Çok çok çok tebrik ederim

En doğru süreci kan testinde öğrenirsin canım. Çünkü bazen idrarla aldigin negatif değer kanda pozitif olabilir. Ya da aldığımız ilaçlar regli geciktirebilir. Yanlış yönlendirmek istemem. Ama en azından acilde kan testi ver beklemek istemiyorsan

İnşlh cnm çarşmba randevum var inşlh pozitftr

Kacıncı gün embriyosuydu ben hic bi zaman idrsr testine güvenemedim en dogrusu kan testi kullanilan ilaclarda adeti geciktiriyor bence test gününüzü bekleyip kan verin

ayy
çok sevindim kız senin adına allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…